• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

Q neyse seninle bunu tartışmayacağım.
Yani kadının arkadaşı olmadığına emin olmak istiyorum öncelikle.:KK70:
Bu değildir ama ne der mesela "olabildiğince iş çıkar gıcık olsun" diyor demiyorum olasılık veriyorum. Ama sen gerçek anneyi öyle bir çiziyorsun ki kadın 4*4
ipekcim olay kızın annesi değil ki,sen neden takıldın oraya???
olay konu sahibinin üvey kzıında nefret etmesi..ve bu nefret için de elle tutulur sebepler sunmaması..sadece bana batıyor diyor..bizle yaşamasını istemiyorum sevmiyorum diyor..budur yani..
anneyle ilgisi yok konunun..:):)

Sizi yargilayamam yaşamadigim birseyle ilgili. Ama 3 çocuğum var diyorsunuz. Onların ve sizin iyiligi icin 16 yaşındaki kizinizin iyi olmasılazim. Yoksa sadece sizin degil , çocukların da psikolojisi bozulacak.
bir süre hissetmeseniz de, içinizden gelmese de tatlı davranın lütfen. Çünkü kalp bir sureden sonra dilin söylediğine inanmaya başlıyor.
Ayrica bir orta yol bulamazsanız Allah esirgesin sizin cocuklariniz aynı süreci yasayacak gibiler.

olay konu sahibinin üvey kzıında nefret etmesi..ve bu nefret için de elle tutulur sebepler sunmaması..sadece bana batıyor diyor..bizle yaşamasını istemiyorum sevmiyorum diyor..budur yani..

Ya millete beni REZIL etti diyorum

yapma nolur ya..
ordada üvey baba varmış..belki kötünün iyisini tercih et kız..

nasıl bir bilinç art niyet olabilir ki ?
işte belkilerle konuşuyoruz.
ben konu sahibi iyi demiyorum.
hatta
- bir ton eksisi var.
-düşünmeden analiz etmeden evlenmiş.
-çocuk psikolojini anlamıyor
-kendini saydıramıyor
-kendi çocuklarının eğitimi de gümbürtüye gidiyor.

ama kimse 16 yaşındaki bir bireyin masum olabiliceğini savunamaz. 16 yaşında dağa çıkıp silah sallayan da var, çocuk doğuranda, anasının kocasını ayartıp kaçan da.. bunlara aklı eriyorsa evde yaşama kurallarını da bilecek yaşta olması lazım vesselam.

Ben kesinlikle bu konunun fake olduğunu düşünüyorum..Yeni üye olduğun için değil ama cümlelerin o kadar itici ki sanki burdaki insanları sinirlendirmek için konuşuyorsun..Üstüne basa basa üvey diye batıyor defolsun gitsin annesinin evine falan..Gerçekten kötü bir üvey anne dahi olsan burda tepki alacağını bilirsin ve sözlerine az da olsa dikkat edersin ama senin tavrın sanki bile isteye tepki çekmek gibi..İhtimal bile vermiyorum ama konun gerçeksede yorumum: Çocuklu adamla evlenmeseydin o zaman hiç bir evladı babasından ayırmaya,ona yaptığı masrafa göz koymaya hakkın yok!

Açıkçası ben de artık konunun gerçek olmadığını düşünüyorum.
Konu sahibesinin anlatım tarzı ve kurduğu cümleler tamamen tahrik unsuru.

Ben kesinlikle bu konunun fake olduğunu düşünüyorum..Yeni üye olduğun için değil ama cümlelerin o kadar itici ki sanki burdaki insanları sinirlendirmek için konuşuyorsun..Üstüne basa basa üvey diye batıyor defolsun gitsin annesinin evine falan..Gerçekten kötü bir üvey anne dahi olsan burda tepki alacağını bilirsin ve sözlerine az da olsa dikkat edersin ama senin tavrın sanki bile isteye tepki çekmek gibi..İhtimal bile vermiyorum ama konun gerçeksede yorumum: Çocuklu adamla evlenmeseydin ozaman hiç bir evladı babasından ayırmaya,ona yaptığı masrafa göz koymaya hakkın yok!

Babasına zaten diyor 'ben buraya adapte olamıyorum üveyannem yüzünden diye' zararlı da ben çıjıyorum herşeyi söylemese herkese bende ona şevkatli davranırım

Yahu kıza kötü davran bir de susmasını bekle. Oh ne güzel dünya. Yalan soylemiyor iftira atmiyor. Sorunlarını soyluyor. Ben olsam çok daha ağır konuşurum. Helal olsun valla o kızcağıza.

Komik geliyor bana bu tür mesajlar.
Evet insanlar bilerek evlendi ama karşısına nasıl bir çocuk çıkacak?
Annesi sürekli dolduruyor ve çocuk kasıtlı hareket ediyorsa, babasıyla arasını bozmaya çalışıyorsa ve evde sürekli tatsızlık çıkarmak için elinden geleni yapıyorsa, hayata saygı nedir bilmiyorsa, babası hep arkasıdaysa kadına nasıl yüklenebiliriz ki? Üvey ana diye bir mimlenmiş kalıp gidiyor.
Allah ikisiyle de imtihan etmesin.

Evlenmeden önce kişilerin şartlarıni bilmek çok önemli. Kıskanç bir adamla beraberseniz evlendikten sonra yaşaması muhtemel şeyleri bilirsiniz. Kumar oynayan biri ise yine aynı. Evli ve çocuklu biri ile evlenmeyi göze alıyorsanız çocuklardan yana sıkıntı yaşanması ihtimaller arasındadır. Her ihtimali degerlendirmek gerekir.
Ayrıca biz sadece konu sahibinin anlattığı kadarıyla yorum yapabiliyoruz karşı tarafı dinleyemiyoruz ayrıca konu sahibi üvey olduğu için mesele olduğunu söylemiş.
O yüzden mesajımın doğru olduğuna inanıyorum.
Her ne olursa olsun soruna odaklanmak yerine çözüm bulmak adına diyorum ki is konu sahibine düşüyor kendisi mutlu olmak istiyorsa. Eşi de çabaları görürse konu sahibine biraz daha hak verecektir.

Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden

Ne dediysen söylüyormuş, kimsenin arkasından konuşma o zaman.
Uydurup söylemiyor ya, sen bence bayağı iki yüzlü bir insansın demek ki.

Ben konu sahibinin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum. Evet bazı düşünceleri yanlış olabilir fakat artık 3 çocuğuyla bir hayat kurmuş. Kızın babası fakat hayatlarına bu kadar müdahale etmesi hoş değil. Kaldı ki kız herşeyi anlayabilecek yaşta. 16 yaş ciddi bir yaş çünkü.

bak canım üvey kızın da kadını çok sevmediği aşikar demi. çocuğu tanıyor muyuz? belki babasına kin kusuyor hayatlarını değiştirdiği için belki kadını kabul ettiremedi kafasına vs vs vs. evde negatif davranıyor. vs vsvsvsvsvsvsvsvsv
yani iki taraflı olmadığını bilemeyiz diyorum. Konu sahibi hatasız demiyorum.

Kendi evladim olsa bende yaparım
ipekcim gördüğün gibi mesele yemek falan değil..sadece ve sadece "üvey" olması bu kadar...

Ya millete beni REZIL etti diyorum
ne yaparak diyorum ben de..??????
sen kıza çektiriyosun o da gidip halasına babanesine anlatıyor,sonra da rezil oldum diyosun..kız yalan mı söyledi bu mudur*?? anladığım kadarıyla sadece yaşadıklarınızı anlattı..??

Hiç kimse mesajimdan alıntı yapmasın cvp vermiycem. Son mesajimi yazıyorum bu sayfaya. Kimse istemez kardeşim. Çünkü o kızda ona öz annesi gibi yaklaşmaz. Hani diyorsunuz ya kendi cocuklarinizdan ayirmayin kıza sorun bakalım annesiyle bir mi tutuyormus bu bayanı.Ve sizin başınıza gelse sizde huzursuz olursunuz evinizde. Neymiş ergenmis. İyi ergen diye kadın çocuklarını evini unutsun ergenin peşinden kossun onu sevsin diye oldu canım. Burda naval okumayın. Evlenin cocuklu adamla kızını yaniniza alın. Ondan sonra konuşun burda.

Kaldıramayacak karakterde olan çocukluyla evlenmeyecek. Ben korkarım ayırmaktan ne yalan söyliyim. He ayırmamak için elimden geleni yaparım ama kendime güvenmem. Konu sahibi cahil cesareti göstermiş.

Çocuklu adamla evleniyorsa az çok tahmin etmesi gerekmiyordu sence İpek? Ya o kızın kardeşi de onlarla kalmak isterse?
Konu sahibi baştan çocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmeyecekti.
aman Allahım bunun için uzun bir şey yazdım. doğru tahmin etmesi lazımdı. Ama şu adamlar da çok can yakarken kendi çocuklarının ve geçmişteki hayatlarının psikolojilerini tamir etmeleri lazım. Yıkık bir çocuk psikolojisinin yapamayacağı şey yoktur. Bunu anası babası tamir etmediyse çocuk farklı reaksiyon verir.
Bunu da yeni evlenen ödemek zorunda değil.

Back
X