• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

Kızlar konu sahibi fakeymiş.
Konu fake değil çünkü aynısından yüzlercesi var.. Buradaki tüm yorumları okusun zalim üveyler.. Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Aramızda kaç kişi var evladını üvey babaya emanet etmek zorunda kalan ...

Bu arada dikkatimi çekti sanki birkaç arkadaş grubuyla gelmiş. Yeni bir kaç üyenin yorumu ortalığı karıştıran cinsteydi.

hic kimse üvey e cocuk emanet zorunda degil ...bana göre cocuklu olan insan evlenmemeli, hemen cocuk yapmaya versinler , evlenirler pat cocuk sonra bosan sonra gelsin yeni es , yamali aileler....

Kusura bakmayın ama siz bu çocuğa kötü davranansınız. Bende yabancı elinde büyüdüm o yüzden o kızın ne çektiğini azda çokta anlıyorum. Üvey kızınızın yaptığı şeyler hiçte anormal şeyler değil. Her genç kız yada çocuğun yapabileceği şeyler. Emin olun sizin özler bu hareketleri yapsa bu kadar dert etmezdiniz. Benimde birlikte yaşadıklarıma bakıyorumda benim çizgi film izlememe bile laf ederlerdi şimdi çocuklarının elinde hem telefonlar var hemde tv'de her zaman çizgi film açık. Oda bir insan. Üvey diye harika biri olmasını bekleyemezsiniz. İnş hatalarınızı görür ve yalnışınızdan geri dönersiniz.

idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu
Annesi var ama babasıda var.
Size üvey oluşu batmayıp biraz daha nazik yaklaşsanız ergenlik çağında ki bir kıza eminim oda sizi bezdirmez hayatından.

siz pozitif davransanız kızda size öyle yaklaşacak gibi, eşiniz nasıl sizin çocuklarınıza sorguzsuz bakıyorsa kusura bakmayın sizde onunkilerine sorgusuz bakacaksınız... bazı hareketleriniz çok yanlış

hic kimse üvey e cocuk emanet zorunda degil ...bana göre cocuklu olan insan evlenmemeli, hemen cocuk yapmaya versinler , evlenirler pat cocuk sonra bosan sonra gelsin yeni es , yamali aileler....

Guvendiğin biriyse neden olmasın. Boşandı ve çocuğu var diye ömrünü harcamak zorunda değil. Onunda yalnız kalmamaya , dayanmaya , hayat arkadaşına ihtiyacı var.
Sen evlenmezsin, karşındaki evlenir. Evladını alır götürür, üvey anneyle gezip tozarlar.
Ne farkı var ?
Sadece 2 gozu varken dört yapmalı anne baba. Ötesi gereksiz fedakarlık. Hepsi evlenip gidiyor yalnız kalan anne baba oluyor.

Kızlar konu sahibi fakeymiş.
Konu fake değil çünkü aynısından yüzlercesi var.. Buradaki tüm yorumları okusun zalim üveyler.. Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Aramızda kaç kişi var evladını üvey babaya emanet etmek zorunda kalan ...

Bu arada dikkatimi çekti sanki birkaç arkadaş grubuyla gelmiş. Yeni bir kaç üyenin yorumu ortalığı karıştıran cinsteydi.

sorun yok gibi ...

hiç bir erkek bu cümleleri kurmaz kurdu ise acil pembe kimlik almalı ....

beni ararsanız üyeliğiniz aktif edilecektir....

Konu veya üye fake olsa idi Kazen Kazen konuyu kontrol ettiğinde yukarıdaki mesajları değil de farklı mesajları paylaşıyor olurdu arkadaşlar.

karşıdan konuşmak çok kolay.. aynı evde yaşamak farklı şeyler... üstelik evde neler yaşanıyor.. kız anne babasının ayrılığını duygu sömürüsü yaparak kullanıyor mu bilemeyiz..
kendi ergen kızına bile katlanamayan öz anneler varken üvey annenin katlanmasını beklemek çok gerçekçi olmuyor...
üstelik anne 16 yaşında kızını neden başka yere yolluyor... birazda konu sahibinin gözünden bakmak lazım..

karşıdan konuşmak çok kolay.. aynı evde yaşamak farklı şeyler... üstelik evde neler yaşanıyor.. kız anne babasının ayrılığını duygu sömürüsü yaparak kullanıyor mu bilemeyiz..
kendi ergen kızına bile katlanamayan öz anneler varken üvey annenin katlanmasını beklemek çok gerçekçi olmuyor...
üstelik anne 16 yaşında kızını neden başka yere yolluyor... birazda konu sahibinin gözünden bakmak lazım..
üvey baba yanında yaşaması daha mı iyi:KK66:

Hatalı sensin. Resmen dışlıyorsun kızı. Ne demek önüne yemek koymuyorum. Ne demek masrafı çok oldu? Ne demek defol git diye kovmak. Tabi ki her şeyi 4x4 lük olacak. Ya bi de eksik mi olsaydı? Amacın ne yani? Eşinizin kızı o. Siz doğurmadınız diye bunu yapmaya hakkınız yok Canından, kanından parça. Kız şikayet edeceğim demekle haklı. Etsin hatta. O üvey-öz yorum yapmayacağım ama, SİZİ FAZLA ÜVEY ANA gördüm ben.

siz eşinizin kızları olduğunu bilmiyor muydunuz yada biliyorsanız bunu bilerek evlenmişsiniz masraf konusuna gelince sizin çocuklarınıza az mı kalıyor para Allah aşkına o da eşinizin kızı tabi ki masrafı olacak bak annelerindelermişti yıllarca o zaman masrafları yok mu zannediyordunuz ben anlamadım tam olarak

Peki size bir soru aynı şey sizin çocuklarınızın başına gelse ve üvey annesine batsa ne düşünürdünüz.Aman masraf olmasın üvey kardeşleri 4/4 lük yaşasın ben çocuğumu yanıma alırım mı derdiniz.

bu dediklerini benim çocuklarda yapiyor her çocuk yaoiyor
uç bes sene sonra seninkilerde yapacak
banlanmi$in bilmiyorum neden ama okuyorsan burayi rahat birak o kizi
sen bu kadar SIKISTIRMAZSAn oda sana bu kadar kinlenmez ...

Çevremde eşinin ilk evliliğinden çocuğuyla beraber yaşayan 9 ve 3 yaşında çocuğu olan bi tanıdığım var. Oda sürekli kavga halinde hiç anlaşamıyorlar.. Nedense konunuzu okuyunca bazı bilgileri değiştirerek o insan olabiliceğiniz aklıma geldi. Emin olsan kesinlikle eşine gösterirdim

Herkes sinirlenmiş hiç anlamadım insanlık varolduğundan beri durum bu neden şaşırılıyor? Insanın evladının yaptığı batmaz, Üveylik sözkonusu ise iyi geçinebilen milyonda birdir, konu sahibi tüm hissettiklerini direkt yazmış , eminim gelecek eleştirileri de tahmin etmiştir, M Mihaylovicdostoyewski bence Haklısın ve tepkilerin yanlış eşin bu kızlara bakabilirsin dedi mi evlenirken ? Yani sonradan mu oldu bu durum , öncelikle eşin terbiyesiz bir adam sen onun eşisin sana baba evine git diyebiliyor bence kendini ezdirme işin var ise dik dur eşin ile bu durumu Konuş bir ortayol bul, eski eş neden kızı göndermiş? Normalde anneler evlatlarından ayrılmak istemez acaba o da ergenlik Dolayısı ile anlaşamıyor olabilir mi?

Komik geliyor bana bu tür mesajlar.
Evet insanlar bilerek evlendi ama karşısına nasıl bir çocuk çıkacak?
Annesi sürekli dolduruyor ve çocuk kasıtlı hareket ediyorsa, babasıyla arasını bozmaya çalışıyorsa ve evde sürekli tatsızlık çıkarmak için elinden geleni yapıyorsa, hayata saygı nedir bilmiyorsa, babası hep arkasıdaysa kadına nasıl yüklenebiliriz ki? Üvey ana diye bir mimlenmiş kalıp gidiyor.
Allah ikisiyle de imtihan etmesin.
Ne kadar doğru yazmışsın, baba nerde bu olayda değil mi? Baba evi ama herşey üvey anne eline kalıyor insan 16 Yaşında ki öz evladına dayanamıyor bazen yabancı bir kadın nasıl dayansın? Annenin göndermemesi Lazım burda üzülen insanlar kadar öz anne düşünmemiş,Allah yaşatmasın ama benim canım evladımı ,şartlar çok iyi olsa bile göndermezdim . babasını görürse Görsün ama Baba'nın yeni eşi ile aynı ortama girmesini bile istemem . üzülür kırılır çocuğuma bunu neden yaşatayım ? ayrıca evladını çok Düşünen baba boşanmayıp çocuklarını büyütseydi madem kadını evden kovacak kadar çok düşünüyor kızını

o cocugun bir annesi var
bu durumda siz onun gözünde baska konumdasiniz
bence sizde haklisiniz cocukta hakli
geriden laf söylemek kolay
ne yasadiginizi siz bilirsiniz
yinede icinizin rahatligi icin sizde iyi olmaya calisin
kendi cocuklarininizdan ayirmayin
kendi annesinin yanina gider mutlaka

Ne kadar doğru yazmışsın, baba nerde bu olayda değil mi? Baba evi ama herşey üvey anne eline kalıyor insan 16 Yaşında ki öz evladına dayanamıyor bazen yabancı bir kadın nasıl dayansın? Annenin göndermemesi Lazım burda üzülen insanlar kadar öz anne düşünmemiş,Allah yaşatmasın ama benim canım evladımı ,şartlar çok iyi olsa bile göndermezdim . babasını görürse Görsün ama Baba'nın yeni eşi ile aynı ortama girmesini bile istemem . üzülür kırılır çocuğuma bunu neden yaşatayım ? ayrıca evladını çok Düşünen baba boşanmayıp çocuklarını büyütseydi madem kadını evden kovacak kadar çok düşünüyor kızını

tamam tutun ki öz anne kötü bir anne ve bakmak istemedi vs gönderdi..eee na yapmak lazım şimdi bu durumda..?

peki sizin kizlariniza baska bi kadin bakmak zorunda kalsa nasil davranmasini isterdiniz ???
camasirlarini yikayip yemegini onene koymaktan mi acizsiniz ?
peki gozunun ustunde kasi olmasi da sizi rahatsiz ediyor mu !!!!

Back
X