uyamadım........

irem tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
163
0
96
İstanbul
kızlar saat gece dortbucuk benuyuyamıyorum.sabah doktordan zeka testi sonuçlarını alıcam ve cok korkuyorum.allahım inşalla hayırlı haber alırım.ya cok kotuyum yanlız kaldıgımda hep bebegımı dusunuyrum ve tekrar basıma kotu seyler elmesınden korkuyorum.allah herkeslee birlikte benıde bebegıı saglıklı sekılde kucamıza almayı nasıp etsın.kızlar bu benım aslında 4hamileligim ama yasayan ıkı tane kızım var kısmet olursa bu 3 cu olucak insallah ve ben sankı ılk bebegımmıs gıbı heyecan ve korku duyuyorum of cok ktuyumya herkes uyuyoben dusunuyorum ya kotu bışey oluusaa.:1no2:

canım boşuna stres yapmışssın.güzel şeyler düşünmelisin olumsuzlukları değil.olursada allahın taktiri bizim elimizde olan bişi değil.inşallah bir sorun yoktur ve sonuçların güzel çıkar

canım boş yere sıkıntı yapma herşeyi olumlu düşünki öyle olsun bebişinide kendinide boş yere üzme allah sağlıkla tamamına erdirsin

kızlar cok şukur sonuçlarım iyiçıktı.nasıl rahatladım bilemezsiniz.cok sagolun hep beraber hayırlısıyla kucamıza alırız insallah

Back
X