Kan testi yaptırmıştım bi tiroid var dedi doktor ama ilacın yoksa başlama küçüksün daha dedi. İlaçtan korkuyorum açıkçası şimdi kilo almayışıma güvenip güzelce yiyorum ilaca başlarsam hatırı sayılı kilo alırmışım gibi geliyor.Esimde vardı bu sorun .. sonuç b12 hiç yok gibiydi o da aynı şekilde tavuk gibi 9da yatardı sabah 7.30da zor kalkardı b12 iğnesinden sonra kendine geldi şükür. Bir test yaptır istersen tiroid de yapıyor ama genelde b12den vuruyor
Tiroid ilacı kullanmasan da olur dedi doktor. Ondan mı kaynaklanıyor onu da bilmiyorum gerçi.Nasil uyanamiyorsun kalkip geri mi yatiyorsun?
Tiroid tabi uyku yapar. Hayatinda büyük sorunsa doktora git mutlaka.
Teorikte güzel fikir de pratikte gerçekten işe yaramıyor ya. Denemişliğim çook var.Sonuçta 7 15 te kalkıp okula gidip liseyi bitirmişsin
Şimdi de 7.30 da kalkmaya ayarla kendini 8.20 ye kadar kalkarsın
İş hayatına atılana kadar devamsızlıktan kalıcam gibi o zamanTiroidim yok ama iş hayatına atılınca düzeldi ben de öyleydim inan ki. Bir de telefon alarmı harici bir çalar saat çok işe yarıyor öyle güçlü ötüyorlar ki uyanmak zorunda kalıyorsun.
Teorikte güzel fikir de pratikte gerçekten işe yaramıyor ya. Denemişliğim çook var.
Haftasonları belli olmuyor hiç 8de kalktığımda oldu 2de de. Geç kalkınca çok acıkmış olurum ama. Ya değişik bi şekilde alarmın sesi rüyama dahil oluyorNasıl yaramaz ki
Erken gitmelisin ve ona göre kalkacaksın
3 günden sonra bunu benimsersin
Mesela hayatımda hiç saati 10 dakika ertelemedim
Peki zırunluluk yoksa kaçta uyanıyorsun sonuçta tatilde uyandığın saat var o saatte çok aç haksız vs oluyor musun
İnsan şekeri düşünce de kalkamıyor
Bir de saati duyup kalkamıyor musun hiç mi duymuyorsun
-Odan isik alsin, gerekirse uyumadan önce güneslikleri aç, sadece tül kalsın pencere önünde.İş hayatına atılana kadar devamsızlıktan kalıcam gibi o zamanYa şu insanı gıcık eden sesler var ya hani kulağı delen normalde hiiiç katlanamam o sese. Sabah o bile ninniden farksız geliyor. Ama çalar saati denerim teşekkürleer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?