• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyanamıyoruuuum:(

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar erken yattım olmadı,uyku uykuyu getirir dediler geç yattım yine olmadı.
uyanamıyorum ben,bütün işlerim geri kalıyor.
kan değerlerim falan da normal..
uykuyla baş etme yöntemi olanınız var mı?

Az önce aynı konuyu açmayı düşündüm :D Ben bide demir ilacı kullanıyorum eskiden işe yarardı şimdi bana mısın demiyor.

Bir yolu varsa bende istiyorum lütfen gitti bütün derslerim :(

2gün aralıksız uyuyun :KK70:
kafanıza takılan sorunlar oluncada uyuyamıyor insan. sabahda uyanamıyor haliyle :confused:

Az önce aynı konuyu açmayı düşündüm :D Ben bide demir ilacı kullanıyorum eskiden işe yarardı şimdi bana mısın demiyor.

Bir yolu varsa bende istiyorum lütfen gitti bütün derslerim :KK43:
evet yaa:)benim yıllardır böyle ama eşim gece 1 e kadar falan oturur 8 de çat diye kalkar gider işe.(masallah)ben 11 gibi yatıyorum,tovbeler olsun 9-10 a zor kalkıyorum.kalksamda sersem gibiyim:)
benimde kpss falan çalışmam lazım.hiç bişey yapmasam evi temizlemem lazım:)böyle 1 günün nasıl geçtiğini anamıyorum..

yazında mı böyleydin yeni mi, ben şu 10 gündür uyanamıyorum ya, erken yatıyorum yine uyanamıyorum mevsim geçişinden herhalde

üni.zamanında da böyleydim canım yaa,final zamanı millet sabahlara kadar ders çalışırdı ben uyurdum sabah kalkamam diye:)

o zaman redbulla kanatlan:KK48::KK48:
ya bence bu redbull, kahve, kola falan çözüm olmuyo, yeşil çay, ada çayı, elma dene derim:KK5:

elmayı duydum denedim ama tınn:)
yeşil çayın ada çayının uyku giderici etkisimi varmış:)

evet canım diğerlerinde uykun geçse bile esnemeye devam ediyosun, bi dinçlik verdikleri yok, ama ada çayıyla yeşil çayda o uyanamamış hissi kayboluyor, en azından bendeki etkisi bu

evet canım diğerlerinde uykun geçse bile esnemeye devam ediyosun, bi dinçlik verdikleri yok, ama ada çayıyla yeşil çayda o uyanamamış hissi kayboluyor, en azından bendeki etkisi bu

aa gerçekten mi? denemem lazım... bende ayılamıyorum da

aynı sorun bende de vardı...Erken de yatsam geç de yatsam farketmiyordu.Yatağa yapışıyordum.Hatta bununla ilgili konu da açtım.Yöntemini buldum artık,psikolojik olarak çözdüm diyelim aslında.İlk zamanlar alarm kurdum erken bir saate,diyelim 7de kalkmam lazım 6ya 6.30 a alarm kurdum,zaten uyku bozuluyor,7 de kalkabildim.Hiç haftasonu bile demeden aynı yöntemi denedim.Şimdi istediğim saatte uyanbiliyorum.

aynı sorun bende de vardı...Erken de yatsam geç de yatsam farketmiyordu.Yatağa yapışıyordum.Hatta bununla ilgili konu da açtım.Yöntemini buldum artık,psikolojik olarak çözdüm diyelim aslında.İlk zamanlar alarm kurdum erken bir saate,diyelim 7de kalkmam lazım 6ya 6.30 a alarm kurdum,zaten uyku bozuluyor,7 de kalkabildim.Hiç haftasonu bile demeden aynı yöntemi denedim.Şimdi istediğim saatte uyanbiliyorum.
evet pskolojık sanırım,dur bende oyle yapayım:)

Bugün yine dersi kırınca erkek arkadaşım kızdı, kendimi aklıcam ya bence bu evin havasında bişey var oksijen mi az acaba o yüzden uykumu güzel alamıyorum demeye başladım :D

O kadar özeniyorum ki sorunsuz erken kalkanlara. İş hayatımda nasıl olacak bilmiyorum :(

Ben yataktan dahi kalkamiyorum alarmı kapatıp hooop uykuya. O çayları nasıl içicem kalkmadan :)

Back
X