Uyanmayan bebek yapmışım

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
1 haftalik bebeğim asla uyanıp yemek yemiyor artik kafayi yemek üzereyim doktor en gec 2 saatte bir 15 dk sag meme 15 dk sol meme emmesi lazim diyor benim kiz 5 6 saatte anca uyandirabiliyorum 5 dakika emip tekrar uyuyor herseyi denedim ayağını sıktım burnunu sıktım banyo yaptırdim vücudunu islak bezle sildim yok uyanmıyor cok bunaldim artik sarılık başlangıcı var dedi doktor kilo alimi cok yavas yemediği için nolur akıl verin cok kötü haldeyim sürekli ağlıyorum

Beslenmediniz için uyuyo kan şekeri düşük benim oğlumda öyleydi sarılık 13 te kaldı iki ay hep uyudu bi şekilde uyandır ve emzirmeye çalış canım sıktır mıncıkla gıdıkla uyansın ki emsin

Muhtemelen şekeri düştüğü için uyuyordur , uyandığı zaman Süt sağıp biraz kaşıkla verseniz olur mu? En azından sarılığın ilerlemesini durdurursunuz. İlk bir hafta benim bebeğim de emiyordu süt vardı ama sanırım tam çekemiyormuş iki gün öyle verdik sonra kendi emdi, bizimki de çok ağlıyordu çünkü.

Sekeride düşmüyor bugün 5 saat uyudu artik korktuk acile gittik sekeri 97 cıktı karni tok sekeri yüksek dedi acıkmıyor 5 saat ama doktor kesinlikle 2 saatte bir yiyecek dedi kaşıkla verdigimde almıyor sadece meme alıyor biberonuda kabul etmiyor

Sekeride düşmüyor bugün 5 saat uyudu artik korktuk acile gittik sekeri 97 cıktı karni tok sekeri yüksek dedi acıkmıyor 5 saat ama doktor kesinlikle 2 saatte bir yiyecek dedi kaşıkla verdigimde almıyor sadece meme alıyor biberonuda kabul etmiyor
Şekeri düşmüyor ama sarılığı var dimi? Çünkü eğer sarılık yoksa bizim Dr umuz 2 haftadan sonra elleme uyandırma, o acıkınca uyanır demişti.

Bol bol doyurmalisin ve tuvaletini yapmali cnm emme ile ve de mama takviyesi ile . 5 saat cok uzun asla onu kendi haline birakma cok cok ugras uyandir doyur iyice bende yasadim zor bi surec kolay gelsn

5 saat uzun bi süre yeni doğan için benim kızda sarılık yüzünden gözünü açamıyordu kaşıkla mama verdik 3 gün. Mamayı alınca açıldı gözü emmeye başladı. Islak mendille ellerini, yüzünü, ayaklarını silin fayda eder. Güle güle büyütün ❤️

5 saat uzun bi süre yeni doğan için benim kızda sarılık yüzünden gözünü açamıyordu kaşıkla mama verdik 3 gün. Mamayı alınca açıldı gözü emmeye başladı. Islak mendille ellerini, yüzünü, ayaklarını silin fayda eder. Güle güle büyütün ❤
Yok onuda yaptim hiçbir ise yaralıyor tepki bile vermiyor

1 haftalik bebeğim asla uyanıp yemek yemiyor artik kafayi yemek üzereyim doktor en gec 2 saatte bir 15 dk sag meme 15 dk sol meme emmesi lazim diyor benim kiz 5 6 saatte anca uyandirabiliyorum 5 dakika emip tekrar uyuyor herseyi denedim ayağını sıktım burnunu sıktım banyo yaptırdim vücudunu islak bezle sildim yok uyanmıyor cok bunaldim artik sarılık başlangıcı var dedi doktor kilo alimi cok yavas yemediği için nolur akıl verin cok kötü haldeyim sürekli ağlıyorum
Sarilik degeri yükselir boyle giderse. Altini acin o sekilde uyandrmayi deneyin mutlaka uyanir doktor 2 saat diyorsa siz daha erken uyandrmaya baslayin

5 6 saat uyuyabilir benimkiler de uyurdu. Uyandıkça emiyor altini dolduruyorsa endiselenmeyin. Zaten sarılık belli olur farkedersiniz. Gozlerd3n baslar ayaklara doğru boz renkli olur

yenı dogmus bır bebek daha 2 haftalık 5 saat asla uyumamalı kendı saglıgı ıcın bak sarılıgıda var dıyorsunuz sarılıgı atması ıcın bol bol emmesı lazım uyanmıyor dıye bır sey yok uyandıracaksın sık sık emecek bak sonra sarılıgı yukselır canım

Merhabalar.Bazı dr lar yaz mevsimin de üstünü çıkartıp üşümesini sağlayıp öyle süt verilmesini tavsiye ediyorlar.Deniyebilirsiniz.

Back
X