Ama beNimkinin uyanmasi gerekiyordu uyanmayacak sandim cunku zaten 4te uyudu dogal olarak kaldirmak guc oldu ama kalkti demin uyanmicak sandim -.-Bu saatte uyanmayan tek senin kocca değil herhal
Ama beNimkinin uyanmasi gerekiyordu uyanmayacak sandim cunku zaten 4te uyudu dogal olarak kaldirmak guc oldu ama kalkti demin uyanmicak sandim -.-
Aynn hala bn yataktayım yazda degil amma kısta harika ici sıcacık yastık yumusacık ayyy kalkmak zor ....Birde uyanmayan hi aha iştr o da benim ahahah:-D ya bu yatak ne güzel bişe ne güzel bişe anlatamamm:-D:-D
Bilirim, çok zor. Allah yardımcın olsun kardeş.
Bunu gerçekten kendine dert edecek ve buraya konu açacak hangi kafayı yaşadıysan, alırım bir dal.
Uyanmayan hatun bana daha itici geliyor nedense.Birde uyanmayan hatun var ki aha iştr o da benim ahahah:-D ya bu yatak ne güzel bişe ne güzel bişe anlatamamm:-D:-D
Uyanmayan hatun bana daha itici geliyor nedense.
Ben gece kaçta uyursam uyuyayım o saat 1 kere çalınca zıpkın gibi ayaktayım. Uykum var mı? Var. Uyusam uyur muyum? Evet sabaha kadar aralıksız. Kalkmasam ne olacak? Elime ne geçecek? Yine zorlanan ben olacağım.Ama bazı miskinler var ki uyanamadığı için çocuğunun beslenmesini hazırlayamamış, gelip burada evi temizleyen kadına verir veriştirir, çocuk servisi kaçırmış. Ha bir, iki olur da bu tarz olayı bence yine, kalkamayan kadın bana itici geliyor.
Onda hem fikiriz zaten. Benim eşim benden çok anne desem yeridir.Anne de baba da cocuga bakmakla yukumludur.
BUgun canakkaleye gidicektik bu saatte uyandircam kalkincan dedim suan kalkmiyor kaldiramiyorum bir turlu soylenip duruyorum gozunu araliyo kalkmiyo su dokmek disinda napilirölu gibi uyuyo tobe ya ustunu filanda actim yok yani olmuyooor
çok itici böyle taş gibi uyuyan kadın da erkek de, ölmüyorsun uyuyorsun. vücut saati vardır, yatarken şartlandır kendini erken kalkıcam diye, bak nasıl alışkanlık yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?