uyanmayan kocca!

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.730
147.291
798
BUgun canakkaleye gidicektik bu saatte uyandircam kalkincan dedim suan kalkmiyor kaldiramiyorum bir turlu soylenip duruyorum gozunu araliyo kalkmiyo su dokmek disinda napilir ölu gibi uyuyo tobe ya ustunu filanda actim yok yani olmuyooor

Bilirim, çok zor. Allah yardımcın olsun kardeş.

Bunu gerçekten kendine dert edecek ve buraya konu açacak hangi kafayı yaşadıysan, alırım bir dal.

Birde uyanmayan hi aha iştr o da benim ahahah:-D ya bu yatak ne güzel bişe ne güzel bişe anlatamamm:-D:-D
Aynn hala bn yataktayım yazda degil amma kısta harika ici sıcacık yastık yumusacık ayyy kalkmak zor ....

Evsiz, kış, kıyamet, yagmurda dışarda evsiz, evi olmayanların allah yardımcıları olsun ya rabbim...

Birde uyanmayan hatun var ki aha iştr o da benim ahahah:-D ya bu yatak ne güzel bişe ne güzel bişe anlatamamm:-D:-D
Uyanmayan hatun bana daha itici geliyor nedense.

Ben gece kaçta uyursam uyuyayım o saat 1 kere çalınca zıpkın gibi ayaktayım. Uykum var mı? Var. Uyusam uyur muyum? Evet sabaha kadar aralıksız. Kalkmasam ne olacak? Elime ne geçecek? Yine zorlanan ben olacağım.Ama bazı miskinler var ki uyanamadığı için çocuğunun beslenmesini hazırlayamamış, gelip burada evi temizleyen kadına verir veriştirir, çocuk servisi kaçırmış. Ha bir, iki olur da bu tarz olayı bence yine, kalkamayan kadın bana itici geliyor.

Anne de baba da cocuga bakmakla yukumludur.

Anne de baba da cocuga bakmakla yukumludur.
Onda hem fikiriz zaten. Benim eşim benden çok anne desem yeridir.

Ben işteyim o evde kızımla. Doğduğundan beri de böyledir.

Eşimin işi evimize çok yakın ama ben 60 km uzakta çalışıyorum. Bu nedenden dolayı bebekliğinden beri doktor, okul vs her işiyle eşim ilgilenir. Burada cinsiyetleri kategorize etmiyorum.

Annelik iç güdüsü diye bir şey var, o iç güdü anne de baba da evdeyken anneninki daha hızlı ve detaylı çalışır.

Onu vurgulamak istedim. Yoksa irkek irkektir o yatsın da büyüsün gibi bir irkek takıntım yok.

çok itici böyle taş gibi uyuyan kadın da erkek de, ölmüyorsun uyuyorsun. vücut saati vardır, yatarken şartlandır kendini erken kalkıcam diye, bak nasıl alışkanlık yapıyor.

Benimki bir işi varsa kalkar da onun dışında öğleden sonra saat 2'ye kadar uyuyup, offf hiç uuuyamadım yeaaa diye kalkar...
Telefonunu ya da ev telefonunu arayın gizliden...

BUgun canakkaleye gidicektik bu saatte uyandircam kalkincan dedim suan kalkmiyor kaldiramiyorum bir turlu soylenip duruyorum gozunu araliyo kalkmiyo su dokmek disinda napilir ölu gibi uyuyo tobe ya ustunu filanda actim yok yani olmuyooor

Öpücüklerle uyandırmaya çalışın, artık yeter diyene kadar yüzünün her yerini öpün hem çokta sevimli gelirsiniz, sinirlenmez :) hihi

çok itici böyle taş gibi uyuyan kadın da erkek de, ölmüyorsun uyuyorsun. vücut saati vardır, yatarken şartlandır kendini erken kalkıcam diye, bak nasıl alışkanlık yapıyor.

Ünide kaldığım apartta bi arkadaş vardı, hepimiz memleketimize gitmiştik ilk önce o dönmüş ondan sonrada ben.
Neyse saat öğlen gibi, geldim anahtarı kapıya takılı bırakmış dışarıdan açamadım ilk önce vurdum sonra zile bastım yok.
Sonra telefonla aradım aralıksız, telefon sesi içeriden geliyor.
Ay daha sonra kapıyı kırarcasına vuruyorum zile basıyorum ama nasıl.
Korktum artık öldü mü diye.
Son çare apartın sahibine gittim bu sefer 4 koldan vuruyoruz bağırıyoruz zile basıyoruz.
En sonunda çilingir çağırdık odaya bi girdik kafasını kaşıyor yeni uyanmış ne oluyr be diyor ay şoka girmiştim bu nasıl ağır bir uykudur ya o kızı hiç unutmam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…