• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyanmayan kocca!

Ünide kaldığım apartta bi arkadaş vardı, hepimiz memleketimize gitmiştik ilk önce o dönmüş ondan sonrada ben.
Neyse saat öğlen gibi, geldim anahtarı kapıya takılı bırakmış dışarıdan açamadım ilk önce vurdum sonra zile bastım yok.
Sonra telefonla aradım aralıksız, telefon sesi içeriden geliyor.
Ay daha sonra kapıyı kırarcasına vuruyorum zile basıyorum ama nasıl.
Korktum artık öldü mü diye.
Son çare apartın sahibine gittim bu sefer 4 koldan vuruyoruz bağırıyoruz zile basıyoruz.
En sonunda çilingir çağırdık odaya bi girdik kafasını kaşıyor yeni uyanmış ne oluyr be diyor ay şoka girmiştim bu nasıl ağır bir uykudur ya o kızı hiç unutmam valla.
Aynı kardeşim:D
Uyanamadığı için 2 sene uzattı okulu...

Uyanmayan hatun bana daha itici geliyor nedense.

Ben gece kaçta uyursam uyuyayım o saat 1 kere çalınca zıpkın gibi ayaktayım. Uykum var mı? Var. Uyusam uyur muyum? Evet sabaha kadar aralıksız. Kalkmasam ne olacak? Elime ne geçecek? Yine zorlanan ben olacağım.Ama bazı miskinler var ki uyanamadığı için çocuğunun beslenmesini hazırlayamamış, gelip burada evi temizleyen kadına verir veriştirir, çocuk servisi kaçırmış. Ha bir, iki olur da bu tarz olayı bence yine, kalkamayan kadın bana itici geliyor.
öldürdün sende beni kız:-D çalıştık ettik zaten alarm kursam alarmdan tam bir dakika önce uyanan bir yapım var. Şimdi çalışmıorum ama sabah 6da uuanıor eşim o traş duş falan derken bende 6.30da kalkıp kahvaltısını hazırlıorum sonra kahvaltı edior o işe gidiyor. Bir işim varsa geri yatmıorum ama yoksa bir iki saat daha uyumak bana öyle keyifli gelmeye başladı ki anlatamamm... öyle uykucuyum ki keşke ölsem ahahah:-D

Bizde geçen hafta bursaya gidicektik..
Uyanmadı ben çileden çıktım resmen...
Ama genede uyudu mışıl mışıl 1 de kalktı hadi gidelim dedi iyiki boğmadım onu...

Valla allah yardımcısı olsun çok kötü bir şey ya :)
Eve hırsız girse kendisini bile götürse ruhu duymaz :KK48:
Aynen ya... bazen onun bazanın altından bir şey lazım oluyor. Güç bela yatakla birlikte onu yere alıp işimizi halledip geri koyuyoruz yerine.
insan nasıl uyanmaz böyle bir durumda acaba:D

öldürdün sende beni kız:-D çalıştık ettik zaten alarm kursam alarmdan tam bir dakika önce uyanan bir yapım var. Şimdi çalışmıorum ama sabah 6da uuanıor eşim o traş duş falan derken bende 6.30da kalkıp kahvaltısını hazırlıorum sonra kahvaltı edior o işe gidiyor. Bir işim varsa geri yatmıorum ama yoksa bir iki saat daha uyumak bana öyle keyifli gelmeye başladı ki anlatamamm... öyle uykucuyum ki keşke ölsem ahahah:-D
O farklı bir şey canım. Ben de izinli olduğum zaman eşime diyorum "ses yapmadan çık evden" diye.
Öyle durumlarda ben de uyurum, hatta uyandıran olmazsa her sabah 8 de uyanıp gelsem işe ne güzel olur.
Ama alarmı kapatıp da uyuyan servisi kaçıran, çocuğun servisinin kaçmasına neden olan, uyanamadı diye sınava gidemeyen hatta yataktan vinçle kalkan insanları anlamıyorum.
Bu arada ben de Sony e geçtim:KK45:

Onda hem fikiriz zaten. Benim eşim benden çok anne desem yeridir.

Ben işteyim o evde kızımla. Doğduğundan beri de böyledir.

Eşimin işi evimize çok yakın ama ben 60 km uzakta çalışıyorum. Bu nedenden dolayı bebekliğinden beri doktor, okul vs her işiyle eşim ilgilenir. Burada cinsiyetleri kategorize etmiyorum.

Annelik iç güdüsü diye bir şey var, o iç güdü anne de baba da evdeyken anneninki daha hızlı ve detaylı çalışır.

Onu vurgulamak istedim. Yoksa irkek irkektir o yatsın da büyüsün gibi bir irkek takıntım yok.

Ne kadar güzel.
Duyarlı bir eş, ilgili bir baba.
Allah nazarlardan korusun.
Bakalım benimki nasıl olacak şimdilik umutsuzum :)

Aynen ya... bazen onun bazanın altından bir şey lazım oluyor. Güç bela yatakla birlikte onu yere alıp işimizi halledip geri koyuyoruz yerine.
insan nasıl uyanmaz böyle bir durumda acaba:D

Ciddi misiniz? :KK57:
Ay şaka gibi.
Ne diyeceğimi bilemedim, ama normal birşey değil sanırım bu kadar ağır olması uykusunun ya o_O

O farklı bir şey canım. Ben de izinli olduğum zaman eşime diyorum "ses yapmadan çık evden" diye.
Öyle durumlarda ben de uyurum, hatta uyandıran olmazsa her sabah 8 de uyanıp gelsem işe ne güzel olur.
Ama alarmı kapatıp da uyuyan servisi kaçıran, çocuğun servisinin kaçmasına neden olan, uyanamadı diye sınava gidemeyen hatta yataktan vinçle kalkan insanları anlamıyorum.
Yok ya o kadar ağır bir durumum yok şükür:-D
Bir ferdi daha sony kazandı die eşim çok mutlu olucak:-D #dirensamsung:-D:-D :-D biz hala alamadık kararsızlıkla elindeki Sonynin iyice ölmesini beklior. Ölüsü bile başka güzel mantığıylaa:-D

Ciddi misiniz? :KK57:
Ay şaka gibi.
Ne diyeceğimi bilemedim, ama normal birşey değil sanırım bu kadar ağır olması uykusunun ya o_O
Bence de hiç normal değil ama çok gülüyoruz yani:D
insan ölmüş gibi uyur mu ya tövbe tövbe

Ne kadar güzel.
Duyarlı bir eş, ilgili bir baba.
Allah nazarlardan korusun.
Bakalım benimki nasıl olacak şimdilik umutsuzum :)
aslında biraz da şartlar o hale getirdi onu ve bizi.
Geçen sene kızım bir hasta oldu. Hastaneye götürdü dr gaita istemiş. Arıyor beni " yaa ben nerede yaptırcam buna sizin fabrikaya gelsek sen yaptırsan orada?"
Ya dedim “ olacak şey mi bul bir çaresini ya ben şehir dışında olsam ne yapacaksın?” dedim.

Dedi” oturduğun yerden talimatları veriyorsun”

Neyse ki hastanede kadın erkek karışık bir WC varmış da orada halletmişler. Kızım da o zaman 3,5 yaşında falandı hani girip kendi yapamaz.

Buna benzer o kadar çok şey oldu ki pişirdim onu.

Yoksa her erkek gibi yan gelip yatmayı çok sever bir tarafı.

Benim kardeş sınavı kaöırmayı geçti, senelerce sabah derslerine giremedi.
nasıl oluyor yahu ben de anlamıyorum gerçekten.
O kadar uğraştk ki artık uykusunda cevap vermeyi de öğrendi. Gözünü açıyor bayağı muhabbet ediyor ama asla uyanmıyor ve hatırlamıyor. Ruhu ve bedeni farklı mı çalılıyor nedir:D

aslında biraz da şartlar o hale getirdi onu ve bizi.
Geçen sene kızım bir hasta oldu. Hastaneye götürdü dr gaita istemiş. Arıyor beni " yaa ben nerede yaptırcam buna sizin fabrikaya gelsek sen yaptırsan orada?"
Ya dedim “ olacak şey mi bul bir çaresini ya ben şehir dışında olsam ne yapacaksın?” dedim.

Dedi” oturduğun yerden talimatları veriyorsun”

Neyse ki hastanede kadın erkek karışık bir WC varmış da orada halletmişler. Kızım da o zaman 3,5 yaşında falandı hani girip kendi yapamaz.

Buna benzer o kadar çok şey oldu ki pişirdim onu.

Yoksa her erkek gibi yan gelip yatmayı çok sever bir tarafı.

Ya valla böyle tecrübelileri gördükçe banada akıl oluyor.
Ben olsam tamam geliyorum derdim :KK48:
Yontmuşsun bildiğin canım :KK48:

Evet erkek canım:D
Dürteriz bağırırız asla uyanmaz, duymaz.
bando takımı gelse yok yani:D

Ayy :KK70:
Anca keyfi gelince kendiliğinden uyanıyor sanırım.
Bayan ola daha zor olurdu.
Yalnız ben onun iş hayatını düşünüyorum allah yardımcısı olsun :KK53:
Benim kardeşimde erkek, sabah erkek kalksak annemle bi iki kelime etsek mutfaktaki sesi duyar, gelir bize çemkirir insan uyuyor burada hiç saygı denen birşey kalmamış der geri yatar :KK53:
Keşke onunda uykusu az ağır olsa ömrümüzü yiyor.
Bende öyleyim birisi daha odamın kapısını açmadan gözlerim cin gibi oluyor :KK48:

Benim kardeş sınavı kaöırmayı geçti, senelerce sabah derslerine giremedi.
nasıl oluyor yahu ben de anlamıyorum gerçekten.
O kadar uğraştk ki artık uykusunda cevap vermeyi de öğrendi. Gözünü açıyor bayağı muhabbet ediyor ama asla uyanmıyor ve hatırlamıyor. Ruhu ve bedeni farklı mı çalılıyor nedir:D
Benim erkek kardeşim de bekarken öyleydi. Biz aynı evde kalırken bir gün; eve benden önce gelmiş, TV nin sesi geliyor. Anahtar arkada açamıyorum. Ama nasıl yumrukluyorum, bir taraftan cebini çaldırıyorum, zil.. Nafile 1 saat uğraşmışımdır. Korktum arık bir şey oldu dedim. Çilingir getirdim eve.

Ya valla böyle tecrübelileri gördükçe banada akıl oluyor.
Ben olsam tamam geliyorum derdim :KK48:
Yontmuşsun bildiğin canım :KK48:
İşte şartlar da bana gitmemeyi öğretti.

Öğreti öğretiyi çekiyor canım. Hani ıssız bir adaya düşünce bir şekilde başının çaresine bakarsın ya öyle bir şey.

Ayy :KK70:
Anca keyfi gelince kendiliğinden uyanıyor sanırım.
Bayan ola daha zor olurdu.
Yalnız ben onun iş hayatını düşünüyorum allah yardımcısı olsun :KK53:
Benim kardeşimde erkek, sabah erkek kalksak annemle bi iki kelime etsek mutfaktaki sesi duyar, gelir bize çemkirir insan uyuyor burada hiç saygı denen birşey kalmamış der geri yatar :KK53:
Keşke onunda uykusu az ağır olsa ömrümüzü yiyor.
Bende öyleyim birisi daha odamın kapısını açmadan gözlerim cin gibi oluyor :KK48:
Okulunu bitirebilecek mi bakalım:D artık iş hayatı çok sonraki aşama;D
ben de aynen tavşan uykusu yaşıyorum, her tuvalete kalkanla uyanırım, alarmları duyarım, annem mutfakta kahvaltı hazırlarken tabak sesine, çay kokusuna da uyanırım:)
Keşke paylaşsaymışız şu uyku dumunu benimki biraz ağır onunki hafif olsaymış:D

Back
X