Uyarim dedim pişman oldum:(

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
32
İyi geceler hanımlar yazıcaklarım biraz uzun sıkıntıdan uyuyamıyorum. Konu kayınwaldemler ve eltimle ilgili.
Ben büyük eltimle iyi anlasıyorum kocası hastaydı o süreçte bende kaldı arada kendi akrabalarına gidiyodu. Bigün yine gitmek istedi bizde kayınwalidemi aradk kaynının yanına gelsin diye cünkü bebegim war tek zorlanırım diye oda istemesede geldi. Neyse sonra kv benim telefondan kızını aradı benimde telde arama kaydetme programı vardı şeytana uyup odaya cekildim ne konuştuklarına baktım yengem için dostuna gidiyodur falan diye konusmuslar cok sasırdım. Sewgilisi wardır ondan gitmiştir diyolardı.
Baska bigun eltim bana gorustugu biri oldugunu soyledi bende yenge yptıgın yanlıs ama benim baska dicek biseyim yok bırakamam diyon madem hareketlerne dikkat et anlamıslar dedim duyduklarmı ayrıntı wermeden soyledim sonra pisman oldum kocm bana kızcak diye dediğim gibide oldu yengem ortalığı ayaga kldırdı nasıl derler diye kocam nye dedin falan bi ton küfür edip kızdı ortada kaldım sabah bnle konuscakmıs esim anbeme babama beni anlatcakmıs daha nolcak kimbilir

E suçluluk psikolojisi işte aldatmış ve ortaya çıkmış senin ne suçun var yav uyarmışsın işte Allah ıslah eylesin o kadını

Eşin ne anlatcakmış benim yengem abimi aldattı da eşim ortaya çıkmasını sağladı niye söylüyor ya tüh iyiydi böyle gizli gizli mi diyecekmiş senin niyetin dedikodu değil sonuçta eşin de bu yüzden boşayacaksa o onun ö..zlüğü

Kadın kocasını mı aldatıyor?
Sen de onu mu uyarıyorsun, yanlış mı anladım?
Uyaracağın kişi yengen mi?
Ortalığı karıştıracak kişi yengen mi?
Onu uyararak, yengen bir şey demese sen de boynuz sporu öylece uyarıp, izleyecek miydin?

Şaka gibi ya...
Aldatıyomus bana daha gorüsmüyorum demişti ama görusuyomus bende kızdım yanlıs oldugunu söyledim ne yapabilirdim baska. Tabiki onay wermiyorum anlamıslar dedim sadece

Eşin ne anlatcakmış benim yengem abimi aldattı da eşim ortaya çıkmasını sağladı niye söylüyor ya tüh iyiydi böyle gizli gizli mi diyecekmiş senin niyetin dedikodu değil sonuçta eşin de bu yüzden boşayacaksa o onun ö..zlüğü
Esim yengemin aldattıgını bilmiyo yengemde oyle bise yokmus gibi ortalıgı ayaga kaldırdı. Esim annesi ablası arada kalcak diye kızdı bana

Ne olursa olsun tlf dinlemek hiç etik değil zaten dinlemesydiniz böyle bir şey çıkmazdı ayrıca evli bir kadın başkasıyla görüşüyor ve daha onu uyarmaya çalışıyorsunuz üstelik eşi hasta madem biliyordunuz eşinle paylaşsaydınız daha önce bu sıkıntı başınıza gelmezmiş durduk yere dert almışsınız başınıza ayrıca bu olay sizin aileyi ilgilendiriyor neden eşiniz annenize babanıza söyleyecekmiş çok saçma durduk yere rezil edecek kendini kol kırılır yen içinde kalır.Eşinizi ikan edin ailenizi karıştırmasın

Esim yengemin aldattıgını bilmiyo yengemde oyle bise yokmus gibi ortalıgı ayaga kaldırdı. Esim annesi ablası arada kalcak diye kızdı bana
Canım kalırsa kalsın sorun o mu kaynın ortada kalcak varsa çocukları kalcak bu daha önemli bi konu.Kayınvalidengillik bişey yok ki evet şüpheleniyorum desin azcık cesaretli olsunlar bu nasıl yenge ya elini kolunu sallayıp geziyor

Eşinin abisi aldatılıyor... Kadın kendisini aklayıp seni ortada bırakmış. Sen de gi söyle aldattığını...

Hem sen yengene niye söylüyorsun ki dikkat et diye. Kadın adamı aldatıyorsa, boşanıp def olup gitmesi lazım. Bu insana yardım eder gibi tavrınız da çok manidar. Uyarmışsınız ama sonuçta aldattı adamı. Hala da devam ediyor. Yengeniz cıngar çıkarmasa susacaktınız siz de göz yumacaktınız.

Yenge napti tam olarak pek çözemedim
Yengem kocasını aldatıyo kayınwalidemle gorumcem bilmiyo ama yengemi sewmedikleri için boyle laf cıkardılar haklılarmıs bende yengeme anladıklarını söyledim madem bi halt yiyon milletin gozüne sokma anlamında. Yengemde kendi için söylenenlere kızmıs kime ne dedikodumu yapıyolar diye.

Eşinin abisi aldatılıyor... Kadın kendisini aklayıp seni ortada bırakmış. Sen de gi söyle aldattığını...

Hem sen yengene niye söylüyorsun ki dikkat et diye. Kadın adamı aldatıyorsa, boşanıp def olup gitmesi lazım. Bu insana yardım eder gibi tavrınız da çok manidar. Uyarmışsınız ama sonuçta aldattı adamı. Hala da devam ediyor. Yengeniz çıngar çıkarmasa susacaktınız siz de göz yumacaktınız.
+1000

Yengem kocasını aldatıyo kayınwalidemle gorumcem bilmiyo ama yengemi sewmedikleri için boyle laf cıkardılar haklılarmıs bende yengeme anladıklarını söyledim madem bi halt yiyon milletin gozüne sokma anlamında. Yengemde kendi için söylenenlere kızmıs kime ne dedikodumu yapıyolar diye.
Keşke dinlediğini söylemeyeydin de işte davranışlarından belli edersin falan deseydin sonra eşinle paylaşsaydın

Hem sen yengene niye söylüyorsun ki dikkat et diye. Kadın adamı aldatıyorsa, boşanıp def olup gitmesi lazım. Bu insana yardım eder gibi tavrınız da çok manidar. Uyarmışsınız ama sonuçta aldattı adamı. Hala da devam ediyor. Yengeniz çıngar çıkarmasa susacaktınız siz de göz yumacaktınız.
Kaynım hasta dr gün bile wermiyo ben buyüzden aldattıgını söylemedim onlar bosancaktı bu hastalık cıkınca yengem bırakamadı. Yengemle aram iyidir herseyi konusuruz bu yaptıgı sey haricinde iyi tabiki

Madem bir halt yiyon, milletin gözüne sokma ne demek?

Ben de susayım, gizli gizli aldat demişsin resmen. Dikkat et diye arkasını kolluyorsun. Asıl senin çıngar çıkartıp duyurman lazımdı, bu kabul edilemez erkek için de kadın içinde. Tövbestafurullah

Onlar da korkacaklari seyi soylemeselerdi konusan bi ton laf eden kv arada kalan onlar suclu sen misin yani yuhh bosver hic takma kafana yat uyu esinede haddini bildir madem boyle bsey var adam gbi yuzune soyleselerdi de ve snde bnce bildiklerni anlat derim

Kocasi uzun süredir felçli ya da kendini bilemeyecek şekilde filan mı hasta? Kayınvalide - görümce dahil maaile çok normal karşılamışsınız aldatmayı.

Back
X