Ben 23yasndayım yngemde 38.kimseyle kotü olmak istemiyorum ama işin içinden cıkamıyorumiyide kocanla kötü oldun.
ablam gibi diyorsun da kendi paçasını kurtarmak için seni harcar bu kadın.
yaşın mı ufak göremiyorsun bazı şeyleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 23yasndayım yngemde 38.kimseyle kotü olmak istemiyorum ama işin içinden cıkamıyorumiyide kocanla kötü oldun.
ablam gibi diyorsun da kendi paçasını kurtarmak için seni harcar bu kadın.
yaşın mı ufak göremiyorsun bazı şeyleri.
Konuşma daha fazla yorum yapma seni ilgilendirmezEsime anlatimmi yani aldattıgını
nasil yani adam tuvalete gidemezken karisini mi aldatiyomus sen buna inandin mi? O kadar muhtac haldeyken hele ki kanser gibi bi derdi varken eltin kendini aklamak icin adama iftira atiyor. Dikkat et sira sana da gelecek. Bu tip insanlardan her sey beklenir.Kaynımda tümor war son ewrede we hareketleri kısıtlı bakıma ihtiyacı war. Annesi sewmiyo bakmak istemiyo karısıda bosancaktı aldatılıyodu bırakamadı. Ben normal karsılamıyorum ama yengem cok aldatıldı. Adam hasta altına yapıyo yebgem bunlara ragmen altını alırken o yine kadınla konusuyodu yengemin yanında. Bende bisey diyemedim bunları one sürünce sadece dinledim normal karsıladıgımdan diğil yani
Kaynımın aldattıgını herkes biliyo o konuda yengem dogru söylüyo telefonda arıyodu kadını yanımızda. Görüsüyodu hasta olmadan zaten kimse bise demiyodu onaNasil
nasil yani adam tuvalete gidemezken karisini mi aldatiyomus sen buna inandin mi? O kadar muhtac haldeyken hele ki kanser gibi bi derdi varken eltin kendini aklamak icin adama iftira atiyor. Dikkat et sira sana da gelecek. Bu tip insanlardan her sey beklenir.
Kadindaki rahatliga bak yedigim haltlar.ortaya cikiyor diye korkmuyor da bi de cingar cikariyor. Suclu bagirir sucsuzun odunu koparirmis...
Naptın eşin aradı mı aileniKaynımın aldattıgını herkes biliyo o konuda yengem dogru söylüyo telefonda arıyodu kadını yanımızda. Görüsüyodu hasta olmadan zaten kimse bise demiyodu ona
Kocam kv nin soyledikleri ortaya cıktı diye kızıyo bana bugün gelcek konuscakmısız bende anlatcam herseyi. Uyarmak içinde dememiştim aslında zaten anlamıs herkes dedim konu ordan cıktı. Kocam ailesine niye yengem için bole dediniz demez ben suclu oldum acıga cıkardım diyeKv ve görümce madem farkında ve anlamışlar kendileri deseydi yengeye. Onlar niye susuyor? Sizde keşke uyarmasaydiniz siz iyi niyetlice yaklaşmışsınız dikkat et diye uyarmışsınız ne hakla size kızılsın ki? Ortada yanlış bir durum var ve bunun sizle hicbir ilgisi yok. Rahat olun.
Bu aksam konuscakmıs gelcekmis bana yengem söyledi esim aramıyo beni. Ama yengem bu konuyu kapatalım demiş kv beni sikayet etmiş kocama aglamıs onun doldurusuyla annemlerle konuscak galiba kv ne dediyse onları anlatcakmısNaptın eşin aradı mı aileni
Ben uyarmadımki anladılar zaten dedim baska bise demedim simdide eltimle konustum ben sizi denedim kimseyle gorusmedim hiç diyoEltide de ne kalın omurga varmis. Hem sevgilisi oldugunu kabul ediyor hem de baskasi anlayinca nasil derler diye cildiriyor. Yersen....
Bir de "madem birakamiyorsun hareketlerine dikkat et" guzel bir uyari da degil. Kimseye caktirmadan iliskine devam et insanlari salak yerine koy demek bu uyari degil ki bu.
Soylediklerinizi de kabul edin, eltinizin size dediklerini de soyleyin, kvnin telefonunu dinlediginizi de soyleyin. Banane deyin cekilin kenara. Elti aklinca yaptigini unutturmaya calisiyor. Yer miyiz lan biz.
Pardon da neyinizi denemiş? Ne saçma bi aileye düşmüşsünüz böyle.bence hiç bir şeye karışmayınBen uyarmadımki anladılar zaten dedim baska bise demedim simdide eltimle konustum ben sizi denedim kimseyle gorusmedim hiç diyo
Konu da uyardım diyen sen değil misin, şimdi uyarmadim diyorsunBen uyarmadımki anladılar zaten dedim baska bise demedim simdide eltimle konustum ben sizi denedim kimseyle gorusmedim hiç diyo