- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
- Konu Sahibi montesorri
Kizlar yarsim edin.ne yapacagimi bilmiyorum.benim platonik hoslandigim biri vardi iki yil once cesaret edip mesaj cekmistim.oda bana zaman ver felan demisti bende sonradan sacmaladim dedim ve konuyu kapattim.ama o etrafimdaydi surekli goruyordum.ben arada onun whatsapp durumuna resmine bakmak icin numarasini ekler bakardim.oyle baktigim bi gun ben aramisim ama nasil oldu bilmiyorum.cunki ben aramadim profiline bakip ciktim no sunu sildim.sonra o beni aradi.bende cok sevindim ama sadirdim beni niye ariyor diye acmadim.donra fark ettim arama gecmisinden once ben aramisim.neyse ben buna iste bilmeyerek oldu diye mesaj cektim (hata burda basliyor.neden cektiysem)o cevap vermedi.sonra uc dort gun sonra gece 23.30gibi beni biri aramis.telefonum kapaliydi.mesaj olarak geldi.numarayi sorgulattigimda onun arkadasi cikti.hic geri donus yapamadim bu olay uzerinden 4ay gecti.
Simdi gecen gun bu benim abimin is yerinin onundeydi yanindada arkadasi var.bende kpss basvurusu icin gitmistim.islerde aksilik cikti ve bizim yan esnaf arkadasin bilgisayarindan islerimi halletmek icin iceri girdim.bunlar kapida ve yanindaki arkadasi kiz yaniyo yaniyo dedi.cok utandim.bana denilip denilmedigini bilmiyorum.bugunde amca oglusu ben isyerindeyken geldi siritiyordu.igrencti.bu kisi onlara bu kiz beni seviyor gibi birsry demis midir.cok utaniyorum.sanki herkese soylemis gibi.sokaga bile cikmak istemiyorum.ona mesaj cekip uyarsammi.ne yapayim yardim edin.
Telefondan yazdigim icin yanlis yazimlar olabiliyor kusura bakmayin.
Birde bu kisiyi gormek icin hic bisi yapmiyorum.ben abimin is yeri de arada ona yardim ediyorum.onun orda arkadaslari var.onlarin yanina geliyor.bende bir insanim bakip bakmadigini kestirebiliyorum.sanki aramizda inat olustu gibi
yor.ama
Simdi gecen gun bu benim abimin is yerinin onundeydi yanindada arkadasi var.bende kpss basvurusu icin gitmistim.islerde aksilik cikti ve bizim yan esnaf arkadasin bilgisayarindan islerimi halletmek icin iceri girdim.bunlar kapida ve yanindaki arkadasi kiz yaniyo yaniyo dedi.cok utandim.bana denilip denilmedigini bilmiyorum.bugunde amca oglusu ben isyerindeyken geldi siritiyordu.igrencti.bu kisi onlara bu kiz beni seviyor gibi birsry demis midir.cok utaniyorum.sanki herkese soylemis gibi.sokaga bile cikmak istemiyorum.ona mesaj cekip uyarsammi.ne yapayim yardim edin.
Telefondan yazdigim icin yanlis yazimlar olabiliyor kusura bakmayin.
Birde bu kisiyi gormek icin hic bisi yapmiyorum.ben abimin is yeri de arada ona yardim ediyorum.onun orda arkadaslari var.onlarin yanina geliyor.bende bir insanim bakip bakmadigini kestirebiliyorum.sanki aramizda inat olustu gibi
yor.ama