uyduruyor muyum?

lilimu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
384
221
arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu...bir kızım var 7 yaşında...iyi bir işim ve gelirim var..mutlu sayılırım..evim var maddi problemim yok..güzelim 36 yaşındayım fakat 30 gösteririm..bakımlıyımdır,giyinmeyi severim..hayata bağlıyım..
eski zamanlardan beri tanıdığım biri fakat yıllardır da görüşmüyorduk,bizi bulunduğu şehre davet ediyor..ısrarlı biçimde..daha önce kızımı ve beni bir defa yemeğe çıkardı fakat bu öyle özel bir yemek olarak planlanmamıştı..eski bir arkadaşla yemek gibi yani..fakat bu yemekten sonra benden ve kızımdan çok etkilendiğini hep arkadaşlarına bizden bahsettğini hatta bütün arkadaşlarının beni görmeden beni tanıdığını filan yazdı whatsuppta...ben de geliriz dedim ama hem kısmet olmadı hem vaktim olmadı,öyle kaldı..arada bir ne zaman geleceksiniz falan yazdı ben geçiştirdim.çünkü galiba cesaretim de yok..
hatta bi defa da whatsuppta yine eski eşimden çekindiğini görüşüp görüşmediğimi filan laf arasında sordu..öyle sohbet sırasında ama..sohbet de öyle özel bir sohbet değildi...yani tabii yine böyle bize ve bana çok değer verdiğini filan yazıyordu ama öyle cinsel falan bi ima yok yani..
sizce ben kendi kendime mi uyduruyorum yoksa bu adam bişey hissediyor olabilir mi?
bu arad hiç evlilik yapmamış benden 1 yaş büyük yakışıklı hoş bir adam...

bir de bir şey hissetse bile anam istemiyor babam istemiyor olaylarına karşı hazırlıklı ol

İlgileniyor olabilir, ciddide olabilir anlattıklarınıza göre. İlk etapta geçiştiriyor olmanız daha iyi bence.
Kızınız ne diyor bu konuda ? Sevdi mi onu ?
O sizin bulunduğunuz şehre gelse ?

ya hiç öyle hafif kadın imajım yoktur.güzelim bakımlıyım dediysem yani yanıma pek kolay yaklaşılmaz:)
ama annem istemiyor babam istemiyor olayı evet ...karşılaşacağımdan eminim..pek anakuzusu değildir ama bilmiyorum.
aslında ben sadece bana mı öyle geliyor diye görüşlerinizi öğrenmek istedim..bi işe kalkışacağım da yok yani,ödleğimdir:))

ben bir kadının hislerinin kuvvetli olduğuna inanırım her zaman.birisinin ilgisi varsa hemen anlardım ben hiç yanıldığım da olmadı.muhtemelen doğru hissediyorsunuz ama yine de temkinli olmakta fayda var.senden yüz bulamazsa bir de kalkıp son anda biz arkadaşın yanlış anladın ayağına yatmasın.

ya hatta dedi ki oraya gelmeyi çok isterim..fakat ben küçük bi yerde ailemden uzak yaşıyorum ve böyle bişey yapmak istemiyorum çünkü yaşadığım yerde huzursuz olmak istemem.ama gelmesini çok isterdim yani ne yalan söyliim:)
bişey olacağından değil yani yalnızlık beni üzüyor..geçiştirip durdum öyle taktik gibi değil yani gerçekten bişey cesaretim yok..kızım onu çok sevdi..hatta bunu söylediğimde bunun kendisi için çok önemli olduğunu bunu duyduğuna çok sevindiğini filan söyledi sonraki mesajlaşmamızda..

37 yaşında herif hala ana baba sözüne bakıyorsa ölsün zaten.

Yaşıtı kadınlar arasında evlnememiş zor bulunur zaten, kendisi de 25lik değil ya. Kaldı ki o konuda kendine güvenmese çocuklu bir kadına yaklaşmaz bence, belli ki olgun bir insan.

Bu konudan ben çok güzel bir elektrik aldım nedense :))))))

Yani kullanma amacı olan adam zaten kızınızla ilgilenmezdi, belli ki değer veriyor.

Bence değer veriyor, madem de yakışıklı heheheheh:))) mutlaka görüşün derim.

Benim içime iyi şeyler doğuyor bence bu adam düzgün bir insan.

yahu durun ne üvey babası:) benden zaten bi halt olmaz,bişeye kalkışamam..öyle süzülüp dururum...

Akisina birakin bakalim. Eger acilirsa pesin pesin de soyleyin evlenmis bosanmis muabbetlerine gelemem herkes beni bastan kabul edecek sonra ne olursa olsun de. Ama onun disinda kendinizi evlilige kapatmayin. Yalnizlik nereye kadar? Kiziniz buyuyup evlendiginde yalniz kalacaksiniz zaten. Bir hayat arkadasi bir yoldas fena olmaz yani :)

Bir de uvey baba fikri sizi korkutmasin. Uvey olupta ozden daha yakin babalar biliyorum. Size ve kiziniza deger verdigi surece gerisi bos...

Ya bi ben mi adami biraz sapik buldum? Yillar sonra sadece bir yemek yiyor konu sahibi ile ve tüm arkadaslarina anlatmis bile. Madem leyla ile mecnun gibi bir ask hisediyor, niye konu sahibin yanina gitmiyor? Yani sonuçta bir kadin ile çoçugu ile yolculuk yapmasini niye istesin?

Konu sahibide acaip havali geldi "yok 36yim ama 30 görünüyorum "yok ben hafif bir bayan degilim (ki o ne demekse artik), süper bakimli olmama ragmen, kimse yanimda bile geçemez ayooo" havalar yani. Dogruyu söylemek gerekirse bir erkegin bu kadar havaya dayandigina bile sasiriyorum :KK57:

Adam resmen diyor üstelik "huzurumu bozmak istemiyorum" diye, seni ayagana kadar çagiriyor konu sahibi, ve gitmeyi düsünüyormusun. Vallahi havan biraz fos çikiyor konu sahibi :KK59:

Ben de bu kadınların ayağına çağırıyor triplerini anlamıyorum. Her şeyi erkekten bekleyin sonra bu adam evlenince niye değişti? Bil bakalım niye...

Sizi kendi ortamında ağırlamak, tepkinizi bir de öyle ölçmek istemiştir muhtemelen. Ben iyi bir elektrik aldım konudan.

Evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadın elini eteğini çekmeli mi bu işlerden? Neden tekrar evlenmesin? Karşısına iyi biri çıkarsa mutlu olma şansını neden tepsin? Zaten o çocuğun bir babası var üvey baba falan olmayacak. Olsa olsa bir abi bir amca falan olur.

Bence ilgili hem bir yemekde hoşlanmamıştır belki eskiden tanıyormuşsunuz belki hep içinde bu duygu vardı. Arkadaşınızın nasıl bir karakter olduğunu siz daha iyi bilirsiniz normalde böyle flörtöz birimidir herkese bu şekildemi yaklaşır eskiden böylemiydi vs.
Ayrıca üvey baba olayınada anlam veremedim günümüzde öz babalar neler yapıyor kızlarına üvey öz diye ayırmamalı gerçekten eşini seven bir insan onun çocuğunuda önemsiyecektir.

X