Üye tanıtma

Yorumlarını okurken şiir okuyormuşum gibi bir tat alıyorum. Kaç zamandır yok, dizine yatıp saçlarımı örmesi gereken günlerde yorumlarını okumak bana iyi hissettirirdi. Umarım hemen gelir, seviyoruz.

okypete?

Güzel ve zarif bir İstanbul hanımefendisi. Sesini bugün ifşa etti kendisi, üst üste kaç defa dinledim bilmiyorum, Kk'nın bir radyo programı var mı bilmiyorum ama olursa şayet bence kendisi de yer almalı, eheh. Eylül itibariyle Moda'ya her gidişimde gözümü açıp etrafa dikkatlice bakacağım, belki güzel bir tesadüf yaşarız. ^^

BayanHicKimse ?

Şu aralar sitede aktif değil, hayatı ve istedikleri için mücadele ediyor. Umarım bu kararlı tavrını devam ettirir. Cidden seviyorum Yasemin'i hani özel mesajlarla vs. oturup hayatlarımız hakkında sohbet etmişliğimiz yok ama sitedeki tavrına, mesajlarına bakınca gerçekten tatlı ve iyi niyetli biri olduğunu anlayabilirsiniz.
B BayanHicKimse , Ayrıca güçlü birisin Yasemin, mücadelende arada yılıp duracaksın ama pes etme sistam!
___
(Bu konu çok güzel gelsenize ya)
___

_NurteN_ _NurteN_ ?

Sanırım sitede Nancy ile beraber siyasi duruşumun yakın olduğu bir sistam, siyaset topiğin sakin üsluplu üyelerinden ayrıca. ^^ Oturup konuşsak ortak zevklerimizin çok olacağını düşünüyorum. Yıldızlı göklerin ne zaman dönmeye başladığı hakkında konuşabileceğim biri bence. eheh.. (Nurten için bu cümlelerim.)
__
Nurbanu hanım ama bence tanmadığımız zaman yazmayalım belki başka biri gelip doya doya anlatacak bundan mahrum etmeyelim ama di mi? ^_^
__

@Bilgece?

Sanırım sitede Nancy ile beraber siyasi duruşumun yakın olduğu bir sistam, siyaset topiğin sakin üsluplu üyelerinden ayrıca. ^^ Oturup konuşsak ortak zevklerimizin çok olacağını düşünüyorum. Yıldızlı göklerin ne zaman dönmeye başladığı hakkında konuşabileceğim biri bence. eheh.. (Nurten için bu cümlelerim.)
__
Nurbanu hanım ama bence tanmadığımız zaman yazmayalım belki başka biri gelip doya doya anlatacak bundan mahrum etmeyelim ama di mi? ^_^
__

@Bilgece?
Üstteki örneklerde tanımıyorum yazdığı için yazdım.ama nedense onlara böyle bir uyarı yapmamıssiniz.neden bana yaptınız?

__
__

@Bilgece?

Bdv de yorumlarini beğendiğim is siyasete gelince bi durup düşündüğüm üyedir. :KK45: Bi kaç konuda feci halde zıtız... Siyasette F. Kahlo avatariyla beraber ciplaklikla ilgili bi habere yaptığı yorumlaa kahkahalar attirmiştir. Arastirmacidiiiir! :) Sevimlidir ayrıca... Ha bir de bencee koca bir kalbi var. :KK51:

cognitive cognitive ?

Back
X