- 12 Temmuz 2006
- 59.828
- 228.233
- 1.223
- 53
Dürüst olayım mı? Yanlış anlamayın ama aynı şeyleri yapmadınız mı vaktiyle, hatta öyle bir hale gelmişti ki güzellik topiğine dahi taşımıştınız, topiklerden özellerden dedikodu gıybet gırla gitmişti, tabii diğer üyelerin yaptıkları üzerinden eleştiri getirebilirsiniz fakat kendi yaptıklarınızı da hatırlayın.Bdv de oluyor demek istemiştim. Üye zorbalayınca sebepsiz eski yıllardaki olaylardan, ister istemez onun hakkında konuşuluyor burada haklısınız. Başlatan zorbalayan oluyor . Gözardı tamamen olmalı o yüzden. İletişim tamamen kesilmeli. Yoksa açılan konular , yorumlar silinsin diyen üyelerden değilim. Bence de kalsın.
Şahsen moderatör olabilirim o yüzden ama nihayetinde üyeyim, bir gün hayatıma üye olarak devam edeceğim belki, ilk üye olduğumda duruş olarak nasılsam moderatör olduktan sonra da öyle durdum, bir gün üye olarak devam edersem yine aynı tavırla olurum, yani yetki gereği değil karakter gereğidir davranışlarım.
Kimse bana birini çekiştirmek için anlatamaz mesela çünkü bilirim bugün onu bana anlatan yarın beni ona anlatır.
Velhasıl hiçbirimiz kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmamalıyız, ki mizacımı biliyorsunuz bana dedikoduyla gelinince tersliyorum, siz dahil kimsenin yaptıkları hoş değildi, hala hoş değil.
İletişimi kimseyi muhatap almayarak, lafa laf gıybete gıybet karşılık vermeyerek kesebilir herkes.
Durmayı bilmeliyiz ama başaramıyor kimse, sonra konular silinsin, şu şu üyelere ceza verilsine geliyor iş.

sonra sagolsunlar aldılar beni geri geldim .oda sayılıyor mu bilmem ama hala ilk hesabımla burdayım.