Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Nasıl Sizce? Lütfen Yardım Edin.

hepmutluol

Aşk lazım
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
8
0
6
Amasya
Merhaba öncelikle forumu çok sevdim çok faydalı bir forum :)
Sizlere danışmak istedim ben 2012 kız teknik lisesi çocuk gelişimi mezunuyum. Geçen sene stajdan dolayı üniversiteyi kazanamadım bu sene de çoğu tercihimde edebiyat olduğu için olmadı. İngiliz dili ve edebiyatını çok istiyordum fakat dil 2 ve dil 3 puanım var dil 1 puanım ne yazık ki yok. :14:

Kısacası söylemek istediğim şu ek tercih yapacağım ve 2 yıllık uygulamalı ingilizce ve çevirmenlikte yazmayı düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum lütfen yardımcı olun
:3:

bence hiç yazma canım boşa okursun gibime geliyor 4 yıllık dil edebiyat okuyanlar bile zor iş buluyorlar madem dil2 ve 3 puanın var rusça okumayı düşünmezmisin ?

evet canım bencede yaz olmassada bir yıl daha hazırlan madem ingiliz dili ve edebiyatı istiyorsun.

Bakalım ne olacak açıköğretim falan da yazacağım eğer 4 yıllık gelmezse seneye tekrar girmek zorunda kalacağım artık :5: herkes için hayırlısı olsun teşekkür ederim :)

Canım ben bu sene mezun oluyorum bu bölümden, 2 +1 yanı toplam 3 yıl okuyorsun. İyi bir eğitim veren okul ve kendi çabanla iyi bir yere gelebilirsin. Açıkcası ben iyiki gitmişim diyorum.

Bende bu bölümü okuyorum ve bence git çalışırsan çok iyi bir bölüm.. ingiliz dili edebiyatı farklı bir alan tercümanlık farklı canım çevirmen oluyorsun bu bölmde ve iş alanı çok geniş..

Back
X