Saç Uzatma Yöntemleri uygulamam (:

niseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
5
0
36
İzmir
Bayanlar ben çam terebentin + badem yağı + hint yağı + zeytin yağı + sarımsak
karıştırdım ve onu kullanıyorm haftada 2 kez .. ayrıca saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkıyorum..

ve zamanla sizinle değişimi paylaşıcam, ilk kullanım güzel bir etki yarattı. saçlarım sürekli düzleştirici ile yanmıştı ve kırık doluydu, ama herşeyden önce kuaföre gidiniz..

konu basligi biraz ters olmamis mi ??
Uygulamam diyince bende birsey uyguladin ve ters tepki gösterdi ona uygulamam dedin
sandim.. uyguladiklarim daha dogru olmazmiydi :)

doğru aslında, ben 'uygulama' ben yaptığım için uygulamam olarak yani o şekilde düşünmüştüm

Yeni başladın sanırım şimdiden pek uzama olmaz tani ama bi fark varmı parlaklık yumuşaklık vs.

bence jojoba ve defne gar da karıştırmalısın, hatta bu yağların hazır karışımları var barcelino, mecitefendi gibi. ben onlardan kullanıyorum. hatta ben hc bakım yağı almıştım azıcık bi şeye 45 lira vererek. şişesi duruyodu boş olarak değerlendirmek için içine karışımlarımı koydum ister inanın ister inanmayın kokusuna kadar aynı oldu, rengi kıvamı, kokusu tamamen aynı. hayatta o parayı vermem bi daha.

Yani doğal da kendimiz üretebiliriz .. bugün kullandım tekrar kokusu cidden ağr ama insn alışıyo bi süre sonra tam 2.5 saat beklettim sonrada yıkadım yumuşacık ve parlak oldu.. uzamaya gelince kesin birşey diyemiyorum daha her değişimi paylaşıcam.

kesnlikle kendimiz de evde hazırlayabiliriz. sarımsaklı şampuanı kullandım ben de, ama tatilde kokusu kuzenlerimi rahatsız edince bırakmıştım. sonra da bi daha yapmamıştım, dün tekrar hazırladım.

ben çok yararını gördüm sarımsaklı şampuanın , ve bu yaptğım karışımda ilk kullanımda Yumuşacık yaptı saçlarımı ve parlak çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…