Uygulamanın izinsiz kredi kartımdan para çekmesi!

judgeworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
47
39
88
İyi geceler sıkıntıdan uyuyamadım.
Ulaşım için bulunduğum ilde otobüslerde kart kullanılıyor, oturduğum yerde bu firma kartının dolumunu yapan büfe sayısı az ve uzak olduğu için uygulamasını kullanıyorum.
Ayrı ayrı iki karta birine 10 diğerine 20 tl yükledim bir tl gibi cüzi miktarda kullanım bedeli alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok iki karta da dolum yapıldı. Olay ondan sonra Ekstreme baktığımda yüklediğim gün 21 tl çekmiş sonraki gün tekrardan 21 tl çekmiş. Bunlar tabii ki benim iznim dışında! Toplamda 42 tl çekilmiş durumda ve zarardayım .Üstelik otobüs kartına gelen bakiye de yok. Şu an kartta zaten para yok çekmeye çalıştılar mı yine bilmiyorum ek kart olduğu için mobil bankacılık kullanamıyorum. Nereye şikayet etmem gerekiyor bu bir suç değil mi inanılmaz kıllandım bu durumdan ve sinir oldum yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi geceler

Gördüğünüz zaman hemen müşteri hizmetlerini aramalıydınız. İznim dışında haberim yok diye. Bi arayın şimdi bir şeyler yapılabilir mi sorun

Kartın müşteri hizmetlerini arayıp benim bilgim olmadan 2. Kez çekilmiş diyin,büyük ihtimalle en kötü,bakiye yüklemesini yaparlar

Back
X