• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygulanabilir proje🙏🙏

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
38
Selam selam kızlar,

küçük bir ilçenin Milli eğitiminde proje ofisinde çalışabilme ihtimalim var.

etrafınızda bildiğiniz, duyduğunuz uygulanabilir projeler, güzel işler varsa yazar mısınız🙏🙏🙏

*İngilizce/Almanca/Arapça dillerine az buçuk hakimim. Yabancı dil bazlı projeler de olur.

Şimdiden çok çok teşekkürler :KK36:

Küçük ilçeler genelde kültür projeleri yapıyorlar yurt dışı ile birlikte. E-twinning projelerini inceleyip beğendiklerinize başvurun belki denk gelir birileri

Küçük ilçeler genelde kültür projeleri yapıyorlar yurt dışı ile birlikte. E-twinning projelerini inceleyip beğendiklerinize başvurun belki denk gelir birileri
Sağolun🙏🙏

daha aktif bişeyler üretebilir miyim diye düşündüm. E-twinning projelerine bakayım bi🙏

İnstagramda ve pinterenstte arama yapın o kadar çok şey var ki yerli yabancı karışık hepsi. Sürüsüyle. 😁

Hangi kelimelerle aramalıyım sizce🙏🙏

annelik iznindeydim yıllardır, zihnim köreldi iyice://
Ben bişey araştıracağım zaman google translate den diğer dillerdeki karşılığını yazıp o şekilde arattırıyorum. Zaten ilgili videolar veya paylaşımlar sıra sıra geliyor. En çok hangi kelime etiketlendiyse o kelimeden devam ediyorum. Yabancı paylaşımlar gerçekten çok işe yarıyor👍🏻

Back
X