hangı duayı edıp yatmıstın canım?Istiareye yattim yemyesil ormanlar ucsuz bucaksiz cimenler gormustum ama gerceklesmedi sonuc belki hayirlisi baska bir seydir
Eskiden yapmistim namaz kilmistim istiare namazi ve duasi vardi galiba internetten bakmistimhangı duayı edıp yatmıstın canım?
Sayisi yada yapma sekli varmi canim?Ya vedudül kaviül cami esması her zaman etkisini gördüğüm bir esmadır canım aklında bulunsun. Bir de ekonomik sıkıntılar icin vakıa suresi
Sayısı var normalde ama ben surekli aklıma geldikçe okurum bir sayıya bağlı olarak okumuyorum ama bende vardı bilgisi paylaşırım canımSayisi yada yapma sekli varmi canim?
Bu sayıları nasıl buluyorsunuzEsmaların Hesaplanması
Eğer üç esma kullanılıyorsa, mesela "Ya Vedudül Kaviül Cami" zikri kullanılacaksa, (Vedud =20) + (Kavi = 116) + (Cami = 113) = 249 eder. Mesela isteyen kimsenin adedi 47, istenenin de 245 ise bunlar da eklenir ve zikir sayısı 541 olur.
Sayılarda önemli olan, zikrin sayısıdır. Yani söylenecek olan sözün tutarıdır. Burada söylenecek söz, ‘Ya Vedudül Kaviül Cami' şeklinde belirlenmiştir.Buna isteyen ve istenenin isimlerinin adetleri eklenmiştir fakat hala bir şeyler eksiktir. "Ya" ve iki kere tekrarlanan "Ül" sözleri hesaplanmamıştır.
"Ya" ve "Ül" sözlerinin tutarları da adede eklenir. Ya, 11 ve Ül, 31 değerindedirler. Ül iki kere geçtiği için 62 olur. 62 + 11 = 73 Bu sayı da 541'e eklenir ve zikir sayısı 614 olur.Yani bu zikir günde 614 adet çekilecek ve zikre 6+1+4 = 11 gün devam edilecek.
Canım bunlar ebced degerı. Internet'ten kendı ısmının ve sevdıgın kısının ısmının ebced degerını bulabılırsınBu
Bu sayıları nasıl buluyorsunuz
Sagol canım teşekkürlerCanım bunlar ebced degerı. Internet'ten kendı ısmının ve sevdıgın kısının ısmının ebced degerını bulabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?