• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun başlık bulamadım sorun sevgilim...

"seni seviyorum" da mı demiyor? ya da hiç çiçek almak gibi jestler yapıyor mu peki?

seviyorum diyo diyo ama aşk ruhu daha çok okşar.. millet gibi aşığım dese...

çok istediğim bi çantayı almıştı.. yapmayı istediğim şeyleri yapmamı sağladı filan da.. çiçek hiç yok hiç... almadı almazda elinde taşıyıp getirmezzz bana odun iştee :( :( 1 buçuk yıldır ima et et ben bıktım açık açık bile çiçek istedim yok ortada çiçek filan...

ben ona göre çok romantiğim... bana bişey olunca der sen çok romantiksin diye bende dedim madem o kadar romantiğim çiçekten de vazgeçtim sende benim için iki satır şiir ezberle dedim oda yok :(

romantiklik olsun diye haftalık mektuplaşalım dedim oda yok 1 buçuk yıldır sadece 1 tanecik mektup var elimde oda beni kırmamak için yazdı bi kereye mahsus :(:(:((:(

ben romantik birini istiyorum :(

Üzgünüm ama bu durumda malesef yapabilecegin pek bir şey yok. Kimileri de böyle işte. Bu şekilde kabul etmen gerekiyor. 😉

çok odun çokkk :(

bi kere küçük bi kağıda seni seviyorum yazıp. gizlice ceketinin cebine koydum kağıdı yanımda fark etti okudu ... kütük yırtttııı gözümün önünde etrafa attıı:43::43::43::43::43:

dedim insan saklar bari yanımda yırtmasaydın dedim!!!!!!! özür dilerim dalgınlıkla oldu zaten bildiğim şey hep söylüyosun bunu dedii :50: yüzünde çok mahçup bi ifade vardı neyse dedim uzatmadım :14:

ilk ilişkisi olduğu için mi böyle bilmiyorum :S bazı şeyleride ben öğretiyorum yavaş yavaş :S artık bizimle ilgili herşeyi saklıyo eskiden olsa umursamaz atardı ama ben öğrettim zamanla:44::44:

Son düzenleme:
çok odun çokkk :(

bi kere küçük bi kağıda seni seviyorum yazıp. gizlice ceketinin cebine koydum kağıdı yanımda fark etti okudu ... kütük yırtttııı gözümün önünde etrafa attıı:43::43::43::43::43:

dedim insan saklar bari yanımda yırtmasaydın dedim!!!!!!! özür dilerim dalgınlıkla oldu zaten bildiğim şey hep söylüyosun bunu dedii :( :( :( :( yüzünde çok mahçup bi ifade vardı neyse dedim uzatmadım :(

ilk ilişkisi olduğu için mi böyle bilmiyorum :S bazı şeyleride ben öğretiyorum yavaş yavaş :S artık bizimle ilgili herşeyi saklıyo eskiden olsa umursamaz atardı ama ben öğrettim zamanla :S

yırtıp attı mı?????? yalnız şu an şok oldum ya bu kadarı da fazla ama bence. hadi kendisi aşkım demeyi abartı buluyo diyelim, bunu anlarım, ama insan sevgilisine böyle karşılık verir mi? çok ayıp birşey aslında bu yaptığı... ay acayip sinir oldum he ben senin yerinde olsam valla ayrılırdım o kadar kesin söylüyorum. ben ilk erkek arkadaşımın yazısını yıllarca saklamış insanım, böyle düşüncesizliklere hiç gelemem, seni de anlıyorum valla. ama bu adam odundan da öte birşey, odunluk değil bu, başka birşey :53:

bir de bu tür şeyler öğreterek olmaz içinden gelecek... öğrenip yapılan birşey değil ki bu tür şeyler.

Son düzenleme:
yırtıp attı mı?????? yalnız şu an şok oldum ya bu kadarı da fazla ama bence. hadi kendisi aşkım demeyi abartı buluyo diyelim, bunu anlarım, ama insan sevgilisine böyle karşılık verir mi? çok ayıp birşey aslında bu yaptığı... ay acayip sinir oldum he ben senin yerinde olsam valla ayrılırdım o kadar kesin söylüyorum. ben ilk erkek arkadaşımın yazısını yıllarca saklamış insanım, böyle düşüncesizliklere hiç gelemem, seni de anlıyorum valla. ama bu adam odundan da öte birşey, odunluk değil bu, başka birşey :53:

ilki acemi duygusal yapısı olmadığı için anlamıyo ondan sonraki böyle kağıtları anıları filan kutuda biriktiriyo saklıyo .s

yırttıp atmasıda her zmn söylediğim şeymiş bildiği şeymiş ne gerek varmış

odundan öte evet ama sırf bu yüzden ayrılmakda istmiyorum :S etrafımda romantik sevgilisi olan yokki hee var ama bi gün aşırı romantik şeyler yapar ertesi gün sinirle ağzına geleni söyler benimki en azından hakaret etmiyo :S

Son düzenleme:
Erkek arkadasinizi kendime benzettim...
Oncelikle belirteyim, ask ile tutkuyu bir tutmam.

Bazi insanlar boyledir, kimisi hic bilmediginden tecrubesizlikten kimisinin de mizacindan boyle davranir romantik olmadiklari gibi eksikligini de hissetmezler
Veya birilerini o kadar gereksiz isteklerine ya da jest adi altinda islerine maruz kalmislardir ki sogumus olabilirler...

Oncelikle sundan emin olun aska inanmadigi hastalikli birsey olarak gordugu icin mi boyle yoksa "size" mi asik degil ve bu yaniti veremeyecegi icin kacamak cevaplara mi yoneliyor?

Fakat nedeni her ne olursa olsun siz romantik bir iliski istiyorsaniz bosuna oyalanmayin, emin olun istediklerinizi yapacak insanlar var fakat su anki sevgilinizde olan seyler de o kiside olmayabilir...
bana siirler yazan kac kisi tanidim fakat sevdikleri "ben" degil aslinda askin kendisiymis o duyguymus zamanla anlamistim...

Bu arada seviyorum kagidini gozunuzun onunde umarsizca parcalayip atmasi romantizmin odunlugun disinda birsey, tamamen saygisizlik!
O vakitten sonra her kagidi sizin israrinizla saklamak yerine sucunu affettirmek icin cabalamaliydi,
Nacizane tavsiyem,
iki uzulup mahcup olmaya yumuasamayin ki hatasinin aslinda ne kadar agir birsey oldugunu farketsin.
Uzatmak anlamsiz diyip her hatada hemen affeden biriydim fakat su an keske yapmasaydim diyorum cunku hicbirinden adamakilli ders almadigini goruyorum ve tekrarlanmasi daha da kalp kirici oluyor...

Erkek arkadasinizi kendime benzettim...
Oncelikle belirteyim, ask ile tutkuyu bir tutmam.

Bazi insanlar boyledir, kimisi hic bilmediginden tecrubesizlikten kimisinin de mizacindan boyle davranir romantik olmadiklari gibi eksikligini de hissetmezler
Veya birilerini o kadar gereksiz isteklerine ya da jest adi altinda islerine maruz kalmislardir ki sogumus olabilirler...

Oncelikle sundan emin olun aska inanmadigi hastalikli birsey olarak gordugu icin mi boyle yoksa "size" mi asik degil ve bu yaniti veremeyecegi icin kacamak cevaplara mi yoneliyor?

Fakat nedeni her ne olursa olsun siz romantik bir iliski istiyorsaniz bosuna oyalanmayin, emin olun istediklerinizi yapacak insanlar var fakat su anki sevgilinizde olan seyler de o kiside olmayabilir...
bana siirler yazan kac kisi tanidim fakat sevdikleri "ben" degil aslinda askin kendisiymis o duyguymus zamanla anlamistim...

Bu arada seviyorum kagidini gozunuzun onunde umarsizca parcalayip atmasi romantizmin odunlugun disinda birsey, tamamen saygisizlik!
O vakitten sonra her kagidi sizin israrinizla saklamak yerine sucunu affettirmek icin cabalamaliydi,
Nacizane tavsiyem,
iki uzulup mahcup olmaya yumuasamayin ki hatasinin aslinda ne kadar agir birsey oldugunu farketsin.
Uzatmak anlamsiz diyip her hatada hemen affeden biriydim fakat su an keske yapmasaydim diyorum cunku hicbirinden adamakilli ders almadigini goruyorum ve tekrarlanmasi daha da kalp kirici oluyor...

bana karşı boş değil bunun farkındayım basit bi hoşlantı olduğunuda düşünmüyorum aşkı saçma buluyo ::44::44:

evet o suçunu affettirmek için bişey yapmadı .s ben çok büyütmedim .s ama başka bi sorun olduğunda hatasını unutturmak için herşeyi yaptı ben burun sürttürmeyi geç öğrendim sanırım .s

çoğu zaman çok huysuz katlanılmaz biri oluyorum ben bile kendime zor katlanırken o sabırla benim yanımda oluyor sevmese bunu yapmaz :44::44:

bana karşı boş değil bunun farkındayım basit bi hoşlantı olduğunuda düşünmüyorum aşkı saçma buluyo ::44::44:

evet o suçunu affettirmek için bişey yapmadı .s ben çok büyütmedim .s ama başka bi sorun olduğunda hatasını unutturmak için herşeyi yaptı ben burun sürttürmeyi geç öğrendim sanırım .s

çoğu zaman çok huysuz katlanılmaz biri oluyorum ben bile kendime zor katlanırken o sabırla benim yanımda oluyor sevmese bunu yapmaz :44::44:
Sevginin zamanla ve emek verek olustuguna inanirim.
Iyice tanimadigimiz birine duydugumuz o heyecanin hatta vazgecememe durumunun ise tutkudan ileri geldigini dusunurum.
Ask ise gerceklikten kopuk gelir bana...

Simdi erkek ardasiniz ne dusunuyor ne hissediyor bilemem fakat anlattiklariniza gore deger verdigi acik.

Diyelim ki asik ama askindan adam olduren insanlar da var mesela.
bence onemli olan onun sevme biciminin sizi tatmin edip etmedigi...

Eger memnunsaniz bu konuyu takinti haline getirmeden zamana birakin.
Ya da asik misin sorusu yerine onunla ask uzerine sohbet edin ;)
Romantizm olarak algilamayin bu dedigimi onemli bir fizik matematik teorimini tartismak gibi:) muhtemelen o sacmaligini savunacak birakin savunsun. boylece dusuncelerini daha iyi anlarsiniz , hatta onun dusunceleri de konustukca netlesir.

Sevginin zamanla ve emek verek olustuguna inanirim.
Iyice tanimadigimiz birine duydugumuz o heyecanin hatta vazgecememe durumunun ise tutkudan ileri geldigini dusunurum.
Ask ise gerceklikten kopuk gelir bana...

Simdi erkek ardasiniz ne dusunuyor ne hissediyor bilemem fakat anlattiklariniza gore deger verdigi acik.

Diyelim ki asik ama askindan adam olduren insanlar da var mesela.
bence onemli olan onun sevme biciminin sizi tatmin edip etmedigi...

Eger memnunsaniz bu konuyu takinti haline getirmeden zamana birakin.
Ya da asik misin sorusu yerine onunla ask uzerine sohbet edin ;)
Romantizm olarak algilamayin bu dedigimi onemli bir fizik matematik teorimini tartismak gibi:) muhtemelen o sacmaligini savunacak birakin savunsun. boylece dusuncelerini daha iyi anlarsiniz , hatta onun dusunceleri de konustukca netlesir.

aşk hikayelerini okurum onada anlatırım bazen.. aşk kelimesini duyar duymaz işin gücün aşk der gülerek :) sadece bi kere düzgünce konuştuk bu konuyu ondada beni görünce hissetiklerini anlattı bunun adı aşksa aşktır ben aşkın tanımını bilmiyorum dedi bana olan duyguları çok hoştu :26::26: :)

ilk zamanlar sadece adımı duyup heyecandan bütün kitapları yere düşürmüş şaşkın yarim :9::9::52::16:

onunla aşk üzerine de konuşulmaz dizileri izlerim şunların aşkına bak ne yaşıyolar falan filan diye anlatırım aşkı duyar duymaz umursamaz ki dinler he tmm der konuyu değiştirir

sanırsam sevgisine güvenip aşk kelimesini unutmam gerekiyo

aşk hikayelerini okurum onada anlatırım bazen.. aşk kelimesini duyar duymaz işin gücün aşk der gülerek :) sadece bi kere düzgünce konuştuk bu konuyu ondada beni görünce hissetiklerini anlattı bunun adı aşksa aşktır ben aşkın tanımını bilmiyorum dedi bana olan duyguları çok hoştu :26::26: :)

ilk zamanlar sadece adımı duyup heyecandan bütün kitapları yere düşürmüş şaşkın yarim :9::9::52::16:

onunla aşk üzerine de konuşulmaz dizileri izlerim şunların aşkına bak ne yaşıyolar falan filan diye anlatırım aşkı duyar duymaz umursamaz ki dinler he tmm der konuyu değiştirir

sanırsam sevgisine güvenip aşk kelimesini unutmam gerekiyo

Size tanim yap deseler yapabilir misiniz?
Ya da onunla benzer duygulari yasayip buna ask diyorsaniz onun asik olmadigini soyleyebilir misiniz? ;)

Bu arada size verdigi yanit da tanidik geldi. Sacma bulanlar olarak biz hep ayni modeliz galiba :))

Sizi gazlamak veya beklentilerinizi dusurmek istemem cunku romantik biri hayalinizdeki...

1-dizilerdeki asklar bana pek samimi gelmiyor hayat boyle degil ki masalsi bir anlatim hos gelebilir fakat onu yasamak daha baska birsey.
Hatta izdirap verebilir...

2-Erkek arkadasinizin sevgisinden emin olamam bunu bilecek kisi sizsiniz fakat sizi gercekten tutkuyla ve cok seviyor gibi;)

Ama saygisizlik konusunu ihmal etmeyin. O parcaladigi kagitlari yerden alip yemiyorsa dahi yemis kadar olmali diyorum tecrubelerime dayanarak :))

Gonlunuzde ne varsa dilerim oyle olur, mutluluklar...

Back
X