Doğuma Hazırlık Uygun Bebek Şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
örneklerinizi paylaşsanız bizlerde bakar değerlendiririz.

Bunlar ve bunlara benzeyen modeller uygun fiyatlara yapılabilecek modeller. Biblo çerçeve vb. aksesuarlarla yapılanlar daha tuzlu olacaktır isteyenlere yaparım ancak forumda takip ettiğim kadarıyla bu konuda maddi sıkıntılardan bahsedilmiş. Bir adette taş boyama örneği koydum . Ancak onlarda fiyat olarak tuzlu olacaktır . Sadece birinci derece akrabalara vermek için veya çocuk odası için yapılabilir tabiki. Benim bir oğlum olacak ve ben onun odası için uğur böceği taşlar yaptım mesela :) Ama en uygun fiyata gelecek anı gebeliğinizi ve ultrason görüntülerinizi fotoğraflayıp gönderirseniz sizin için video ve anı defterleri tasarlayabilirim. Kendi oğluma bunu da yapıyorum şu anda. Gebeliğim süresince evde olduğum için boş durmak gibi bir niyetim yok . Beğenmediğiniz takdirde ürünleri alıp paranızıda iade ederim problem yok :)

Eklentiler

• bebek_ekeri_modelleri_17_.webp
    bebek_ekeri_modelleri_17_.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 331
  • bebek-şekeri1.webp
    bebek-şekeri1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 9.577
  • dceacc3465cb6faf0faf5c5c4729431f_1384955324.webp
    dceacc3465cb6faf0faf5c5c4729431f_1384955324.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 2.089
  • dmp3f.webp
    dmp3f.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 493
  • hosgeldin_bebek_tas_boyama_magnet_hediye_3_el_yapimi.webp
    hosgeldin_bebek_tas_boyama_magnet_hediye_3_el_yapimi.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 1.390
mrhaba ''negatoskop''
Allah hayırlı müşteriler versin inşallah..
taş boyamanıza bayıldım ellerinize sağlık ,kalıcı oluyormu üzerindeki desenler resimler
-taş boyama için hangı boyadan kullanıyorsunuz ?

mrhaba ''negatoskop''
Allah hayırlı müşteriler versin inşallah..
taş boyamanıza bayıldım ellerinize sağlık ,kalıcı oluyormu üzerindeki desenler resimler
-taş boyama için hangı boyadan kullanıyorsunuz ?
Teşekkür ederim
Tabiki kalıcı oluyor . kendi boyası var tabi birde vernikleniyor

Back
X