Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunlar ve bunlara benzeyen modeller uygun fiyatlara yapılabilecek modeller. Biblo çerçeve vb. aksesuarlarla yapılanlar daha tuzlu olacaktır isteyenlere yaparım ancak forumda takip ettiğim kadarıyla bu konuda maddi sıkıntılardan bahsedilmiş. Bir adette taş boyama örneği koydum . Ancak onlarda fiyat olarak tuzlu olacaktır . Sadece birinci derece akrabalara vermek için veya çocuk odası için yapılabilir tabiki. Benim bir oğlum olacak ve ben onun odası için uğur böceği taşlar yaptım mesela :) Ama en uygun fiyata gelecek anı gebeliğinizi ve ultrason görüntülerinizi fotoğraflayıp gönderirseniz sizin için video ve anı defterleri tasarlayabilirim. Kendi oğluma bunu da yapıyorum şu anda. Gebeliğim süresince evde olduğum için boş durmak gibi bir niyetim yok . Beğenmediğiniz takdirde ürünleri alıp paranızıda iade ederim problem yok :)
mrhaba ''negatoskop''
Allah hayırlı müşteriler versin inşallah..
taş boyamanıza bayıldım ellerinize sağlık ,kalıcı oluyormu üzerindeki desenler resimler
-taş boyama için hangı boyadan kullanıyorsunuz ?
mrhaba ''negatoskop''
Allah hayırlı müşteriler versin inşallah..
taş boyamanıza bayıldım ellerinize sağlık ,kalıcı oluyormu üzerindeki desenler resimler
-taş boyama için hangı boyadan kullanıyorsunuz ?