Uygun fiyata burun estetiği sadullah karun

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhabalar :)
Yakın zamanda burun estetiği olmayı planlıyorum. Maddi olarak durumum pek müsait değil en fazla 4bin verebilecek durumdayım. yani tanınmış doktorların iyi olduğunu biliyorum ama malesef bütçe yeterli değil. İnternette dolanırken Sadullah karun ismiyle karşılaştım. Olanlar baya memnun. Siz bu konu hakında ne düşünüyorsunuz . Önerebileceğiniz doktorlar var mı ???

Cem altındağ çok uygun. Bana fiyat verdiğinde şok olmustum. Benim 6 yıl oldu ama. En son istinyede bi hastanedeydi. Netden numarasını alıp konuşabilirsiniz

selamlar,

Ben Sadullah Karun'a oldum, çok memnunum. büyük bir değişiklik olmadı çok doğal oldu ufak tefek kusurları düzelttik. ama çok farklı olmasını isteyip memnun olmayanlar var. çabuk iyileşti bir de eli hafif. fakat söylediğiniz fiyatlara değil biraz daha yüksek.

Cem altındağ çok uygun. Bana fiyat verdiğinde şok olmustum. Benim 6 yıl oldu ama. En son istinyede bi hastanedeydi. Netden numarasını alıp konuşabilirsiniz
Sizin için sorun olmazsa burnunuzun ilk ve son halini özelden atabilir misiniz Kendisiyle internetten görüştüm çok ilgili bir doktor gibi gözüküyor ve verdiği fiyat şuan piyasadaki fiyatlara göre çok uygun insan şüphe etmiyor da değil neden herkes bu kadar pahalıyken Cem Altındağ'ınki ucuz ayrıntılı olarak konuşmak istiyorum sizin için sorun yoksa özelden

Back
X