Uygun fiyata rinoplastik yöntemi uygulayan estetik uzmanlar ariyorum

BurnumVeBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
17
0
1
50
Slm. Ben kapali rinoplastik yöntemi uygulayan estetik cerrahlar ariyorum. Istanbulda ameliyat olmayi tercih ediyorum. Bu ameliyata ayirdigim budje ise 4.000 - 7.000 TL arasi.

Bu fiyatlarin altinda yapilan ameliyatlara fazla güvenmiyorum. Üstündekiler ise benim icin cok pahali.

Bana ciddi anlamda tavsiye edebileceyiniz cerrahiler var mi? Lütfen reklam amacla yazacaginiz yazilar size kalsin! Sonucda burda benim yüzüm söz konusu!

Samimi cevaplariniz icin simdiden cok tesekkür ederim!

Süleyman taş senin söylediğin aralığa uyuyor ama ilk ameliyatta revizyonda ne kadar olur bilmem ve kendi geliştirdiği zar altı tekniği uyguluyormuş ameliyat sonrası ferah geçiyormuş bildiklerim bunlar

Süleyman taş senin söylediğin aralığa uyuyor ama ilk ameliyatta revizyonda ne kadar olur bilmem ve kendi geliştirdiği zar altı tekniği uyguluyormuş ameliyat sonrası ferah geçiyormuş bildiklerim bunlar
Cevabin icin tesekkürler! Süleyman beyi internette biraz arastirdim, fakat kendisi cok genc. Bu yasda yeterince tecrübe edindiyinden acikcasi süphe duyuyorum. Sanirim daha coook arastirmam gerekecek (

Burda cok fazla isimler ve cok farkli fiyatlar okuyorum... Tabiiki doktor seciminde fiyat ikinci planda olmasi gerek, fakat yinede karari pek hala etkileyen bir konu. Bir kac aya kadar kesinlikle ameliyat olmak istiyorum...senelik tatilimi bile buna göre ayarladim. Lakin bir sorun var...beni ameliyat edecek doktorum henüz belirlenmis deyil. Bu duruma gülsemmi aglasammi...?

Kapali teknik ile burun ameliyati yapan ve üstelik bunuda orta düzey bir fiyata yapan (4000-7000 TL arasi) uzmanlar taniyan/kendilerinde tecrübe edilen var mi?

lüüüütffeeeen bana yakin zamanda yazin! tesekkürler!!!

Canım Aykut Özpür Estetica hastanesi 4,300 e kapalı teknikle yapıyor. ben kendisiyle geçen hafta görüştüm ama ben açık teknikle istediğim için aynı hastanede başka bir doktora yaptıracağım.
aykut bey le görüşebilirsin bu konuda

Orta fiyatlarda, yani 4000 - 7000 TL arasi, burun estetigi olan varmi?
uygun fiyatlara isini yinede cok iyi yapan tavsiye edile bilecek burun estetik cerrahiler yokmu koskoca Istanbulda???

Slm aksflz. Cevabin icin tesekkürler. Sen neden acik teknik istiyorsun? acik tekniyin ameliyat sonrasi cok daha zor geciyormus?

Slm aksflz. Cevabin icin tesekkürler. Sen neden acik teknik istiyorsun? acik tekniyin ameliyat sonrasi cok daha zor geciyormus?

çok arastırma yaptım kapalı teknikle yapan doktorla da görüştüm ama bu ameliyatı gelende burunda çok değişiklik yapılmayacak durumlarda tavsiye ediyorlar. ben burun deliklerimin de küçültülmesini istiuorum. eğer kapalı teknikte burun deliklerininde küçültülmesi gerekiyorsa açıktaki gibi ortadan değilde burun deliklerinin iki yanlarından kesi yapılıyormuş.

yani her halukarda kesilecekse bari ortadan kesilsin açık teknikle yapılsın. hem böylece doktor burnumun tamamen anatomisini görerek ameliyatı daha rahat yapar ve şekil verir diye düşünüyorum.

birde araştırma yaptım da aslında kapalı teknik yeni gelişen son teknoloji değilmiş. aslında ilk burun estetikleri kapalı teknikle yapılıyormuş. teknoloji gelişince doktorlar burna daha hakim olarak ameliyat yapabilmek için açık tekniği geliştirmişler.

tabiki ameliyat sonrası iyileşme sürecini göz önüne alırsak ve burnunda çok uğraşılması gereken yada şekil açısından aşırı sorunlu bir burnun yoksa kapalı teknik daha iyidir.

çok araştırdım bu konuda ve bulduklarım bunlar umarım yardımcı olmuşumdur

Merhaba bende bu fiyat aralıklarında kapalı ameliyat olmak istiyorum yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum. edindiğim bilgiler
Ali Murat Akkuş 7 bin 8 bin arası açık veya kapalı yapıyor. Etilerde ofisi var hastaneye göre ameliyat ücreti değişiyor
Süleyman Taş 5 bin 7 bin arası kapalı yapıyor Medical park gaziosmanpaşa
Koray Urgu 5 bin 7 bin arası kapalı yapıyor Medical park gaziosmanpaşa
Volkan Kahya 5 bin açık veya kapalı yapıyor Medicana bahçelievler
Alparslan Yıldırım 5 bin açık veya kapalı yapıyor Yunus Emre Tıp merkezi Bağcılar
Aykut Özpür 4,300 tl genelde kapalı yapıyor Estetica levent veya bakırköy

umarım yardımcı olabilmişimdir. hepsinin instagram hesapları var takip edebilirsin. Alparslan Yıldırımın facebook ta özel kapalı grubu var oradan fiyat konusunda yardımcı oluyorlar.

Slm trelice...bu detayli bilgilerin icin cok cok tesekkür ederim! bu doktorlarida mutlaka arastircam.

Slm trelice...bu detayli bilgilerin icin cok cok tesekkür ederim! bu doktorlarida mutlaka arastircam.
merhaba bu konuda çok çekmiş bir insan olarak özellikle ilk ameliyatınızsa murat enözü tavsiye ederim ben yandım başkası yanmasın iki kuzenim kendisine oldu gayet memnunlar paragöz değil

tekrar slm trelice...senin bu tavsiye ettigin doktorlar ile her hangi bir tecrüben varmi? sendemi burun ameliyati oldun? eger öyle ise kimde oldun?

merhaba bu konuda çok çekmiş bir insan olarak özellikle ilk ameliyatınızsa murat enözü tavsiye ederim ben yandım başkası yanmasın iki kuzenim kendisine oldu gayet memnunlar paragöz değil

slm sercance..cevabin icin tesekkürler! bana murat enözün yaptigi burunlardan öncesi ve sonrasi fotograflar göndere bilirmisin aceba? istersen özeldende göndere bilirsin. cok sevinirim :)

mer

merhaba mesajın dikkatimi çekti benim gerçkten dediğin reklam yapan çok kişi var benim arkadaşım oldu istanbulda acayip memnun kaldı

Bu fiyatların ödeme Şekli hakkında bilginiz var mı? Yani taksit imkanı falan oluyor mu bu tarz ödemelerde

2 hafta önce oldum estetik 4 bin tlye diger uçuk fiyatlar tamamen doktorun isteği pahalı yapan güzel yapmıyo yani

tekrar slm trelice...senin bu tavsiye ettigin doktorlar ile her hangi bir tecrüben varmi? sendemi burun ameliyati oldun? eger öyle ise kimde oldun?

Merhaba cevabı geç verdiğim için kusura bakma görmemişim bende dr araştırması içindeyim. şuan da aklımda 3 dr var. Avrasya hastanesi Arda Pelen, Medical park Koray urgu, Medicana Volkan Kahya diğerleri eledim. Volkan bey ve Koray beyle görüştüm yaptıkları burunlar çok başarılı ancak Arda beyle henüz yüz yüze görüşmedim ama internet üzerinden konuştuk

kesinlikle volkan kahya yı öneriyorum diğer doktorlar ile kıyaslandığında ortalama bi düzeyde ücreti ve inanılmaz güzel burunlar yapıyor. ben kendisine yaptırdım çok mutluyum.

kesinlikle volkan kahya yı öneriyorum diğer doktorlar ile kıyaslandığında ortalama bi düzeyde ücreti ve inanılmaz güzel burunlar yapıyor. ben kendisine yaptırdım çok mutluyum.
Bugun Volkan kahyayi cok övdunuz
Bir foto atin görelim bende Volkan beyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…