Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar;uygun fiyata ve hafif baston puset ariyorum.yardimci olan olursa cok sevinirim.simdiden tesekkur ederim..
arkadaslar;uygun fiyata ve hafif baston puset ariyorum.yardimci olan olursa cok sevinirim.simdiden tesekkur ederim..
kiz icin ariyorum fiyatini model ve agirligini yazarsaniz memnun olurum.ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.
canim baktim sagol ama benim icin agir ve buyuk ben 4kg civari bi puset ariyorum.ilgilendigin icin tesekkur ederim.
canim baktim sagol ama benim icin agir ve buyuk ben 4kg civari bi puset ariyorum.ilgilendigin icin tesekkur ederim.
canım nerde oturuyorsun
kocaeli de oturuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691593&page=6 burada var benim,beğenirsen konuşuruz canım
siz neredesiniz acabahımm yakın değiliz canım ya, keşke olsaydı çok uyguna vericem. 25 tlye vericem bende. ama yakın değiliz elden almak olmaz kocaelinden buraya
siz neredesiniz acaba
kocaeli de oturuyorum canim
istanbul ümraniyedeyim canım.
siz baston araba arıyorsunuz sanırım. Puset diyince taşıma puseti sandım canm. Pardon
fiyat ini ve agirligini yazarmisiniz..