Uzun süredir bu konuları takip ediyorum. Sessizce burdaki herkesin yazdığını okuyup en sonunda yine burdan aldığım bir dr ismiyle 2 ay önce arkadaşlarım ve ben gitmeye karar verdik. Gider gitmez ikna olduk şaşırdım çünkü ben dr dr dolaşacağımı sanıyordum. İçlerinde en korkak ben olduğum için önce benim alın ve göz çevreme minik bir botoks yapıldı. Sonra arkadaşlarıma. Yüz oturdukça güzelleşti. Benim için önemli olan doğal olmasıydı. Daha eşim ve botoksa gittiğim kişiler dışında kimse bilmiyor. Kimsede senin yüzünde bir şeymi var demedi. Son olarakta geçen hafta dolguya gittim. Bu burundan çeneye doğru inen mimik çizgimiz var ya hani. İşte o herkeste yok bizde genetik galiba ablamlardada annemdede var. Onun içinde teosyal dı sanırım teosyal dolgu yaptırdım. 2 gün şişti burundan ağıza kadar. Herkesinki öylemi oldu bilmem ama benim cilt hassas her şeye tepki veriyor zaten. Hatta mehmet beyi arayıp 'Böyle mi kalcam' diye sıkıştırdım. :) Hayır 3 4. günü iner dedi. Allahtan indi hemen. Çünkü ertesi gün komşularım geldi sonraki günde arkadaşlarımla buluştum. Yine kimse bir şey anlamadı. Başından beri her şeyin doğal olması benim için önemliydi. Dolgudada botoksdada yüzüm güldü Rabbime şükürler olsun. Hem tırsık hem pimpirikli olduğumdan dr umda alıştı artık bu halime.

Bu arada botoksda hiç acı duymadım. Ama dolguda minik bir anestezik durumum oldu. Çünkü hiç acıya dayanıklı değilim. Ayrıca çok kısa sürdü işlem. Bana sorarsanız cildinizde hassasiyet varsa benim gibi her iki işlemdede 2 gün verin kendinize. Ne olur ne olmaz diye. Çünkü botoksda minik bir morarma olur cildin ince dedi aynen öyle oldu. Ama onu kapatmak kolaydı. Böyle detay detay yazıyorum. Güzel olduuu deyip kaçmak istemedim. Çünkü benim gibi gideyimmi gitmeyimmi diye 10 kere düşünüp sonra erteleyenler var biliyorum. Ben rahat 1 senedir burayı okuyorum

Kalk git diyorum vazgeçiyorum. En sonunda gözümü kararttım gittim iyide yapmışım. Merak edenler olursa dr um Ankara'da kızılayda yeri. İsim vermekte sakınca varmı bilmiyorum ama bende burdan almıştım ismini.Dr. Mehmet Akgün. Google da yazarsanız numarası çıkıyor. Bende öyle aldım gittim numarasını görüşmeye.