uygun fiyatlı botoks ve dudak dolgusu

piyasada iki çeşit botoks dolgu olduğunu biliyorum haklısınız. Doktorumda botoksu benim yanımda sulandırdı. Hangi dolgu maddesini kullandığını sorduğumda da dünyada üç onaylı dolgudan biri olan juvedermi kullandığını söyledi. Şuana kadarda yüzümde herhangi bir yan etki yaratmadı. Dolayısıyla güvenilirliğini kanıtlamış oldu.

juvederm en iyisi dedi benimkide. bir tane daha varmış, o biraz daha iyi ama fiyat iki katı gibiymiş.:53: o kalsın dedim juvederm olsun dudak için. :21:

Arkadaşlar bende botoks yaptırmak istiyorum ama hem korkuyorum hemde şu kalan kısmı falan yaptırmak isteyen arkadaş olursa iletişime geçelim birlikte iyi biryere giderim lütfen mesaj atın...
:17:

botoksta kalan kısım oluyomu ya? :53: olmuyo sanıyorum. bakırköye yakınsan bikaç yer var bildiğim, nişantaşı da olabilir yakınsan. ama fiyatlar ve ilgi bakırköyde daha iyi tabi. :27:

Uzun süredir bu konuları takip ediyorum. Sessizce burdaki herkesin yazdığını okuyup en sonunda yine burdan aldığım bir dr ismiyle 2 ay önce arkadaşlarım ve ben gitmeye karar verdik. Gider gitmez ikna olduk şaşırdım çünkü ben dr dr dolaşacağımı sanıyordum. İçlerinde en korkak ben olduğum için önce benim alın ve göz çevreme minik bir botoks yapıldı. Sonra arkadaşlarıma. Yüz oturdukça güzelleşti. Benim için önemli olan doğal olmasıydı. Daha eşim ve botoksa gittiğim kişiler dışında kimse bilmiyor. Kimsede senin yüzünde bir şeymi var demedi. Son olarakta geçen hafta dolguya gittim. Bu burundan çeneye doğru inen mimik çizgimiz var ya hani. İşte o herkeste yok bizde genetik galiba ablamlardada annemdede var. Onun içinde teosyal dı sanırım teosyal dolgu yaptırdım. 2 gün şişti burundan ağıza kadar. Herkesinki öylemi oldu bilmem ama benim cilt hassas her şeye tepki veriyor zaten. Hatta mehmet beyi arayıp 'Böyle mi kalcam' diye sıkıştırdım. :) Hayır 3 4. günü iner dedi. Allahtan indi hemen. Çünkü ertesi gün komşularım geldi sonraki günde arkadaşlarımla buluştum. Yine kimse bir şey anlamadı. Başından beri her şeyin doğal olması benim için önemliydi. Dolgudada botoksdada yüzüm güldü Rabbime şükürler olsun. Hem tırsık hem pimpirikli olduğumdan dr umda alıştı artık bu halime. :1: Bu arada botoksda hiç acı duymadım. Ama dolguda minik bir anestezik durumum oldu. Çünkü hiç acıya dayanıklı değilim. Ayrıca çok kısa sürdü işlem. Bana sorarsanız cildinizde hassasiyet varsa benim gibi her iki işlemdede 2 gün verin kendinize. Ne olur ne olmaz diye. Çünkü botoksda minik bir morarma olur cildin ince dedi aynen öyle oldu. Ama onu kapatmak kolaydı. Böyle detay detay yazıyorum. Güzel olduuu deyip kaçmak istemedim. Çünkü benim gibi gideyimmi gitmeyimmi diye 10 kere düşünüp sonra erteleyenler var biliyorum. Ben rahat 1 senedir burayı okuyorum :1: Kalk git diyorum vazgeçiyorum. En sonunda gözümü kararttım gittim iyide yapmışım. Merak edenler olursa dr um Ankara'da kızılayda yeri. İsim vermekte sakınca varmı bilmiyorum ama bende burdan almıştım ismini.Dr. Mehmet Akgün. Google da yazarsanız numarası çıkıyor. Bende öyle aldım gittim numarasını görüşmeye.

Uzun süredir bu konuları takip ediyorum. Sessizce burdaki herkesin yazdığını okuyup en sonunda yine burdan aldığım bir dr ismiyle 2 ay önce arkadaşlarım ve ben gitmeye karar verdik. Gider gitmez ikna olduk şaşırdım çünkü ben dr dr dolaşacağımı sanıyordum. İçlerinde en korkak ben olduğum için önce benim alın ve göz çevreme minik bir botoks yapıldı. Sonra arkadaşlarıma. Yüz oturdukça güzelleşti. Benim için önemli olan doğal olmasıydı. Daha eşim ve botoksa gittiğim kişiler dışında kimse bilmiyor. Kimsede senin yüzünde bir şeymi var demedi. Son olarakta geçen hafta dolguya gittim. Bu burundan çeneye doğru inen mimik çizgimiz var ya hani. İşte o herkeste yok bizde genetik galiba ablamlardada annemdede var. Onun içinde teosyal dı sanırım teosyal dolgu yaptırdım. 2 gün şişti burundan ağıza kadar. Herkesinki öylemi oldu bilmem ama benim cilt hassas her şeye tepki veriyor zaten. Hatta mehmet beyi arayıp 'Böyle mi kalcam' diye sıkıştırdım. :) Hayır 3 4. günü iner dedi. Allahtan indi hemen. Çünkü ertesi gün komşularım geldi sonraki günde arkadaşlarımla buluştum. Yine kimse bir şey anlamadı. Başından beri her şeyin doğal olması benim için önemliydi. Dolgudada botoksdada yüzüm güldü Rabbime şükürler olsun. Hem tırsık hem pimpirikli olduğumdan dr umda alıştı artık bu halime. :1: Bu arada botoksda hiç acı duymadım. Ama dolguda minik bir anestezik durumum oldu. Çünkü hiç acıya dayanıklı değilim. Ayrıca çok kısa sürdü işlem. Bana sorarsanız cildinizde hassasiyet varsa benim gibi her iki işlemdede 2 gün verin kendinize. Ne olur ne olmaz diye. Çünkü botoksda minik bir morarma olur cildin ince dedi aynen öyle oldu. Ama onu kapatmak kolaydı. Böyle detay detay yazıyorum. Güzel olduuu deyip kaçmak istemedim. Çünkü benim gibi gideyimmi gitmeyimmi diye 10 kere düşünüp sonra erteleyenler var biliyorum. Ben rahat 1 senedir burayı okuyorum :1: Kalk git diyorum vazgeçiyorum. En sonunda gözümü kararttım gittim iyide yapmışım. Merak edenler olursa dr um Ankara'da kızılayda yeri. İsim vermekte sakınca varmı bilmiyorum ama bende burdan almıştım ismini.Dr. Mehmet Akgün. Google da yazarsanız numarası çıkıyor. Bende öyle aldım gittim numarasını görüşmeye.

çok mutlu olmadın mı? bende çok ince eledim sık dokudum zar zor karar verim, eşim istemedi ilk önce vs. ama inanılmaz mutlu oldum :21: bence kesinlikle terapi gibi ve değer o paralara.

botoksta kalan kısım oluyomu ya? :53: olmuyo sanıyorum. bakırköye yakınsan bikaç yer var bildiğim, nişantaşı da olabilir yakınsan. ama fiyatlar ve ilgi bakırköyde daha iyi tabi. :27:

Canım ben kasımpaşadayım gerçekten eminsen gittiğin yere güveniyorsan seve seve gelirim zaten sadece alnıma istiyorum doğal olsun acımasın falan filan nasıl iletişime geçebiliriz.

kızlar uygun fiyata mesela 400 civarı botoks ya da dolgu yapan bir yer yok mu? Genelde pahalı 700-1000 arası 2.3 enjekte ediliyo ve pahalı bence hem güvenilebilir hemde uygun neresi var ethica nasıl mesela ?

Canım bence botoksu o fiyatlara yaptırabilirsin ama dolgu kaliteli olmalı ve o fiyata zor yaptırırsın. Biz iki arkadaş Dr. Nezih Karaca'ya gittik botoks için kişi başı 400 verdik yaptı ve çok memnun kaldık. Hatta 2.'sinin zamanı geldi, gideceğiz bu hafta.

okurken çok mutlu oldum nihayet güvenebileceğimiz bir yer falan dedim ki sonunu okuyana kadar Ankara :((( uzak...

tüüh :( haftasonu gittim, dudağımda uçuk vardı, dolgumu yapmadılar o yüzden, botoksuda uçuk geçince yaptırıcam bende hepsini beraber yaptırmak için uçuğun geçmesini bekliyorum şimdi. :2:

çok mutlu olmadın mı? bende çok ince eledim sık dokudum zar zor karar verim, eşim istemedi ilk önce vs. ama inanılmaz mutlu oldum :21: bence kesinlikle terapi gibi ve değer o paralara.

Aksine her şey doğal oldu daha bir kişi bile anlamadı. Benim istediğimde bu idi zaten. Yapay hiç bir görüntüden hoşlanmıyorum çünkü. Şimdilik memnunum bakalım darısı isteyen herkese.

Sitenin estetikle alakalı birçok formunda bariz şekilde reklam amaçlı tavsiyelerde bulunanlar var.özellikle Ankara pratisyen hekim M.A.ile ilgili...insanları yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın gerçek hastalar yorum yapsın...kesinlikle tavsiye etmiyorum

botoks yaptırırsın o fiyatlara ama botoks için sebebin nedir ben alnıma ve kaz ayaklarıma yaptırdım mesela mimik kırışıklarım vardı. burun kenarından aşağı doğru olan çizgiler için dolgu gerekliymiş ama ben yaptırmadım hem pahalıydı hemde dudaklarımı yaptırdım öncelikle. 8 ay oldu yeniden yaptırıcam simdi. topaklanmalar olabiliyomuş dolguda, o yüzden dolgu biraz tedirgin eder beni. :26: botoksa varım ama dolguda düşünürüm yüz için. :25:

canım merhaba nerde yaptırmıştın,kime ve ne kadara?ben de 1 kez botoks yaptırdım kaş arasını ve göz çevresini dengeliyecegini söyledi.aslında güzel oldu ama alnımda başka çizgiler belirdi sanırım kaşlar kalktığı için.iletişime geçelim eğer birlikte yaptırmayı düşünürsen.

Eğer doktor sadece bir estetik işleminde değil hepsinde iyi sonuç üretebiliyorsa mümkün mertebe herkese duyurmaya çalışmak gerekir.İnsanlar estetik işlemi hayatlarında olumlu fark yaratsın diye yaptırıyor kabus yaşamak için değil. Dr.Muhitdin Eski işine takıntılı, dürüst ve yüksek yeteneği olan bir hoca.ben botoksa gidiyorum.çkaşlarımı kaldırmak,kaz ayakları ve alın için.orjinal botox kullanıyor.500-600TL civarı.botoks dışında diğer işlemler için herkes birbirine refere etti.meme burun lipo işlemleri yaptıran arkadaşlarım da var..-532 2210969 dan arayın konuşun.hoca gerçekten işini biliyor.

çukurambar dr FULYA TEZEL kendisi dermatolog fiyat konusunda çok yardımcı oldu 450 tl ye yapıyor.Çokta başarılı bu konuda tavsiye edebilirim çukurambar madoya çok yakın

Ben Fulya tezeli kesinlikle tavsiye etmiyorum, daha önce de yazdığım gibi ben Şubat ayında fokuslu ultrason yaptırdım hem sonuç sıfır etki hemde bu vakit oldu hala beni arayan soran yok.is tamamen ticaret olarak düşünülmektedir. 2000 tl ödedim ama helal etmiyorum

Orijinal vs bunlar biraz fiyat şişime politikası arkadaşlar tavsiyem estetik cerrahi uzmanı olsun. Deniz küçükkaya' ya gitmiştim ben memnunda kaldım.

Ucuz botox diye bir şey yoktur.Dr'ların da aldığı fiyat belli.Ucuza kacmaya calısmayın.Ucuz olan herseyden suphe edin!
Maya Estetik Ercan Demiray - Bagdat Caddesi'nde 550-600 TL civarı.Yaptıranlar da memnun.
Eser Aydogdu var yine Suadiye'de onda da 550 TL , ben 2 kere yaptırdım bir sorun yok memnunum.
Cok merak ediyorsanız bakın botoks yurt dısında ne kadarmış.
http://www.agelesspharmacy.com/buy-botox-100iu-online.html

Ucuz botox diye bir şey yoktur.Dr'ların da aldığı fiyat belli.Ucuza kacmaya calısmayın.Ucuz olan herseyden suphe edin!
Maya Estetik Ercan Demiray - Bagdat Caddesi'nde 550-600 TL civarı.Yaptıranlar da memnun.
Eser Aydogdu var yine Suadiye'de onda da 550 TL , ben 2 kere yaptırdım bir sorun yok memnunum.
Cok merak ediyorsanız bakın botoks yurt dısında ne kadarmış.
http://www.agelesspharmacy.com/buy-botox-100iu-online.html

Ercan Hoca'ya burnumu yaptırdım memnunum. Dudak dolgusu düşünüyorum , dudak dolgusunu muayenede yapabiliyor mu bilginiz var mı? Asistanına mesaj attım ama sizi bulmuşken size sorayım :)

Evet tabiki , cok basit uygulamalar zaten dolgu botox vs.Caddebostan'daki yerinde yapıyor.Eşiyle beraber calısıyor.Göz altı dolgusunu eşi yapıyormus mesela, dudagı kendi mi yapar bilemiyorum.Benim arkadaslarım yzune dolguları ona yaptırdırlar.

Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. Şu botoks olayı uzun vadede zarar vermiyormu? Yani 6 Ay sonra tekrar tekrar yaptırınca sonrasında daha fazla kırışıklık vs. oluyormu? Bide botoksluyken mimik hareketlerinizde kısıtlamalar oluyormu?

Back
X