Uygun Fiyatlı Burun Estetiği?

dracarys

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
16
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir bu siteyi pek çok sorunum için ziyaret ettim, yine bir sorunum var ve net bir bilgi almak için başlık açtım bu sefer. Bilmiyorum böyle kafamıza göre başlık açmak serbest mi eğer yanlış bir seyse özür dilerim.

Şimdi burun estetiği yaptırmak için araştırma yapıyorum, yine bu siteden bir kaç doktor adı aldım fakat fiyatlar çok pahalı 6 bin 7bin lirayı buluyor. Maalesef benim durumum ancak 3bin ve ya 3.500 bin liraya yetiyor fakat durum böyle olunca da kaliteli bir doktora ameliyat olma şansım düşüyor galiba? İşte tam burda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Bildiğiniz/ameliyat oldugunuz uygun fiyatlı iyi bir doktor bulabilir miyim. İstanbul'da yaşıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden çok tesekkürler.

Canim ben olmadim bende arastiriyorum 3 bin vega 3.500 civari istiyorsan huseyin altun bi arastir derim bi arkadasinki gordum gayete hos yapmis

eğer istanbuldaysan özel payrampaşa hastanesi var orda op.dr aytekin parmak var 3 sene önce arkadaşım ve ben 1000 tlye ameliyat olmuştuk.çokta iyi bir doktordur tavsiye ederim.ben ameliyattan sonra ağrı kesici bile almadım o kadar rahat geçti yani.

şu anda istanbulda en ucuz bogazici tıp merkezi yapıyor 2250 tl bir akrabamız oraya oldu memnunda kaldı . ben şahsen capa da dr. sadullah karuna oldum medilife hastanesinde ve hayatımdaki en dogru kararlardan birini verdim bu arada ben 3500 tl odedim deviasyonda varsa 4000 tl oluyor. karar senin

ilginiz için çok tesekkür ederim. Boğaziçi tıp'ı duymustum fakat arastıracagım simdi, hüseyin altun'a da baktım basarılı gözüküyor. Cok tesekkür ederim. Gerçekten sorunlu bir buruna sahibim, hem burnum büyük hem çenem çok ufak yani siz hayal edin nasıl bir profile sahip oldugumu, yen, bir sey ögrenirseniz lütfen beni de haberdar edin :)))))))

canım yakından bir foto rica etsem burnunu çok merak ettim :26:

hüseyin altuna uyguna yapıyor ve forumda yaptığı bir arkadaşımız var çok da güzel,veli aslan da gayet uygun fiyata yapıyor ve forumda onun da yaptığı güzel burunlar var

çok para çok iyi sonuç demek değil,biraz reklam biraz da hastanenin konforuna göre fiyatlar artıyor,tabi başarılı doktorların hakkını yemiyelim bir muhammet dilber bir emre ilhan fiyatları yüksek ama sonuçları çok iyi

fiyatlarının yüksek olması hem işlerinde kendilerini çok iyi geliştirmiş olmaları hem de anlaştıkları hastane

o kadar para veremem diyorsanız boğaziçi tıp merkezi-veli aslan
hüseyin altun
ve bezmi alem üniversitesi hastanesine bakabilirsiniz

su fotoları bi görsem rahatlıcam salim emre üregen fotoları kötü gibi ya anlamadmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…