- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Bence çok daha canlı duruyor ben sarıyla bildiğin gri gibi oluyorum bakır daha sağlıklı gösteriyorBakır yakisiyo mu beyaz tene? Sari tonlarindan hevesini almis biri olarak solgun gelmeye basladim kendime. Canlilik katmak adina bu kadar acik olmasa da bakir kahve dusunuyorum ben de.
Kullu kahvelerle hele yasli kadinlara benzetiyorum ben kendimi. Kaşlarını boyatiyo muydun pekiBence çok daha canlı duruyor ben sarıyla bildiğin gri gibi oluyorum bakır daha sağlıklı gösteriyor
Kaşlarım zaten sarı gibi olduğu için boyatmıyorum. Bi ara siyah yaptım o zaman siyaha boyadım. Ama saçım açık renkken kaş farı sürüyodum bi ton koyulaştırıyodum açık kahve oluyordu sarı kaştan nefret ediyorum.Kullu kahvelerle hele yasli kadinlara benzetiyorum ben kendimi. Kaşlarını boyatiyo muydun peki
Bu boyayı nerden bulabilirim internet dışında ? Gratiste falan satılıyor muSaçımı küllü yapmaya çalışırken yeşil oldum. gündüz turuncu gece yeşil
Baktım olacak gibi değil en son kafayı bakır yapıcam. Bu aralar bakırlara taktım kafayı. Senin dediğin renk majirel 7. 62ye benziyo
Genelde tüp boyaların bulunduğu kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin canımBu boyayı nerden bulabilirim internet dışında ? Gratiste falan satılıyor mu
Zemin rengin neydi, tam bakırlık oldu mu çok merak ettimpersephone__ hakliymissin bugun palette 7.77 ile boyadim saclarimi ve yuzume canlilik geldi resmen cok begendim ben
Valla ilk yikadigimda hosuma gitmisti ama suan cok degisik geliyo gozume alisamadim henuz. Zemin konu sahibiyle hemen hemen ayniydi. Parlak tam bakir diyecegim bi ton olmadi. Boyle bakir kahve kizil arasi bisi oldu. Ama ben cok durmam bu renkte. Karamel yapabilir miyim bilgin var mi?Zemin rengin neydi, tam bakırlık oldu mu çok merak ettimBen de bi dahaki boyamamı 7.77 ile yapmayı düşünüyorum
Bakır boyayanlar hemen akmasından ve solmasından şikayetçi zaten canım. Parlak bi bakır elde etmek için "bakır yoğunlaştırıcı" katmak gerek içine. İşte o kahve kızıl gibi olması zeminin tam açık renk olmayışından. Ben de bakır sarısına boyadım ama kahve olduValla ilk yikadigimda hosuma gitmisti ama suan cok degisik geliyo gozume alisamadim henuz. Zemin konu sahibiyle hemen hemen ayniydi. Parlak tam bakir diyecegim bi ton olmadi. Boyle bakir kahve kizil arasi bisi oldu. Ama ben cok durmam bu renkte. Karamel yapabilir miyim bilgin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?