Bebek Beslenmesi uyku arkadaşı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seda222008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
992
805
33
39
Tecrübeli anneler oğlum 3 aylık olmak üzere. Gaz problemi olduğu sırada ağlamasın derken sallanmaya alıştı. Şimdi gaz sancılarımız bitti şükür. Kendi kendine uyuması için uyku arkadaşı tavsiye edebilecek olan var mı. Piyasada satılanların bir faydası oldu mu kullananlara ya da zaten zararlı ürünler mi? Tecrübelerinizi,kullanıcı olarak yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Tecrübeli anneler oğlum 3 aylık olmak üzere. Gaz problemi olduğu sırada ağlamasın derken sallanmaya alıştı. Şimdi gaz sancılarımız bitti şükür. Kendi kendine uyuması için uyku arkadaşı tavsiye edebilecek olan var mı. Piyasada satılanların bir faydası oldu mu kullananlara ya da zaten zararlı ürünler mi? Tecrübelerinizi,kullanıcı olarak yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
merhaba henüz ben kullanmıyorum ama ablam bebeği doğduğundan beri ''Fisher Price BMC76 Uyku Arkadaşı Eğitici Köpekçi'' bu ürünü kullanıyor.ürünü googleda aratabilirsiniz.
yeğenim kendi beşiğinde kendi uyumaya alışkın,uyku arkadaşının etkisi çok büyük..hatta ben bile o açıkken uyuyabiliyorum :) ytişkinler üzerinde de bence etkisi var :)

Denenmiş ve başarılı olmuş anlaşılan denemekten zarar gelmez. Doğduğundan beri dediğinize göre bende alabilirim demektir. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Back
X