Uyku düzeni

Erkaneliffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
163
55
48
30
Mr bebegim 45 günlük sarililigimiz vardi o yüzden 1 saatte bir sürekli besliyordum simdi gecti cok sukur uyudugu zaman yine beslemek icn uyandirmalimiyim gece gündüz farketmez yoksa acikinca kendi uyanirmi uyku duzeni hakkinda bilgi verirmisiniz

Sariligi gectiyse uyandirmayin bence. Uykusunu alsin zaten acikinca uyanir. Hem 45 gunluk olmus 1 saatte bir emzirmeye gerek yok.

Acıkınca uyanır

Merhaba, ben de sarilik gectikten sonra gece hic uyandirmadim. Gunduz 3 saati gecerse uyandirdim. Simdi 5.5 aylik ve gece deliksiz 9 saat uyuyor. Uyandirmaya alisirsa 5 yasina kadar gece beslenme ihtiyaci olmasa bile uyanacaktir. Ustelik gece uykusu gece beslenmesinden daha onemli 1 aydan sonra

Buna kilosuna göre karar vermelisiniz bence. Benim doktorum aylık kontroller sonrasında, bebeğin aldığı kiloya gore beslenmesinin yeterli olup olmadığını söylemişti. 2.ayda gündüz saat başı, gece 2 saatte bir emzirdigim günler oldu.

Bebeklerde uyku hormonu gece ram yani derin uykuya geçince başlar. Bebeğinizi gece uyandirmayin ki büyüye bilsin. Gündüz de kilosuna göre sık ve ya uyanmasını bekleyerek besleyebilirsiniz.

Eğer 20-30 dk emziriyorsanız bebeğiniz doyuyordur ama yine de iki saati geçirmeyin uyandırıp emzirin iyice toparlar zaten . Eğer bebeğiniz çok sık uyaniyorsa veya çok uzun uyuyorsa bu durumlar açlığın en önemli belirtileri. Meleginizin doyup doymadigini da en iyi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…