Benim kızımında ilk 1.5 ay gece uyumaması dillere destan olmuştu. Gece 11 gibi uyanıyordu, sabah 5, 6 hatta bazen 7 de yatıyorduk.
Şimdilerde bende saat 10:30 gibi yatak odasına geçiyorum, emziriyorum, altını değiştiriyorum. Babası kızııma (tavanda şekillerle dönen müzikli ) gece lambası aldı ışığı söndürüp onu yakıyorum, bende yanına yatıyorum eğer mızmızlanırsa memesini veriyorum, şarkı söylüyorum v.s. . Böyle böyle uyumamız yaklaşık 12'yi buluyor. Birde hızlandırılmış uyutma şekli var :), dizi falan izliyorsam salonda ayağımda allıyorum hoop hemen uyuyor, ama alışmasın diye bunu pek tercih etmiyorum. Gece bende aç uyumasın diye uyanmadan emziriyordum doktorumuz emzirme isteyince emzir dedi. Aç kalacak diye üzüldüm ama kızım zaten 2.5-3 saatte aranmaya başlıyor, ağlamasını beklemeden emziriyorum. Sabah 9 gibi uyanıp yarım saat duruyor, 12 ye kadar tekrar uyuyor. Sonra 2 saat uyanık, 1 saat uyuyor gibi bir düzende gidiyoruz.
Bizim odamızda yatıyor, son muayeneye gittiğimizde doktor ayırın artık dese de ben henüz kıyıpta ayıramadım. Bu gece yarın gece derken günler geçiyor :).