• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi uyku düzeni

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar bebişlerinizin uykuları ne alemde düzene girdi mi?Bizimki biraz biraz düzene girmeye başladı ama memede uyuyor hep ve ilk uykuya dalması epey uzun sürüyor memede sonra yerine koyuyorum pat yarım saat sonra bazen de hemen uyanıyor yaramaz kızım dün gece baktım bizim kız yerinde uyumayacak yanıma aldım sabaha kadar uyudu mışıl mışıl:))Bu gidişle odasına biraz zor geçecek gibi bakalım ne yapacağız

abk5p3.png
Kızlar bebişlerimizin uyku düzenleri nasıl hadi yazalım .Benim bebişin uykuları bir türlü düzene girmedi ya da ben düzene sokamadım yeni saatle akşam 23.30 ya da 24.00 gi
bi uyuyor 2 saate bir uyanıyor tabi bu durum oldukça yorucu oluyor kafamçokkarıştı2 gece humananın iyi geceler çayını kullandım o zaman güzel uyudu ama sonra içmek istemedi benim fıstık nasıl düzene sokacağız bu uykuları bilmiyorum:çok üzgünüm:
Sizler yanınızda mı yatırıyorsunuz ayrı odada mı kızlar ya da ne zaman ayrı odaya geçireceksiniz

canım ya benimki 17 aylık hala düzeni yok.mecburen yanımda yatırıyorum ayıramam zatten saat bası uyanıyo.napalım onlar bizim canımız çekecez artık

canım ya benimki 17 aylık hala düzeni yok.mecburen yanımda yatırıyorum ayıramam zatten saat bası uyanıyo.napalım onlar bizim canımız çekecez artık

Evet canım uyumayan çocuk uyumuyor bu tamamen çocuğun yapısıyla alakalı birşey bence sırnaşık şeyyapılacak çok birşey yok çocuklarımız için katlanacağız herşeye:))Gittiğim prof.çocuk doktoru çocukların ebeveynleriyle aynı yatağı paylaşmalarının hiçbir sakıncası olmadığını türkiyede bu konunun çok abartıldığını söylemişti istediğiniz gibi yatırabilirsiniz demişti bize zaten çocuk zamanı geldiğinde kendi odasında yatacaktır demişti sanırım çok takmamak gerekiyor bu yatak meselesini:içelim:

Şükran benim kuzununda gündüz uykusu pek belli olmuyor, kah 3 saat uyuyor kah yarım saatten fazla uyumuyor. Gece uykusu konusunda da ben biraz uğraşıp 10:30 gibi mutlaka uyutmaya çalışıyorum yoksa bizimle beraber o da uyumuyor, gecede bazen 3 saatte bazen 2 saatte bir uyanıyor ve her seferinde emmek istiyor. Bizim doktorumuzda odayı ayırma konusunda ısrar edenelerden ama hala ayırmadık.

kızlar ya beni cimcimenin akşamları uyuması 12 yi 1 ibuluyor neredeyse 2,5 saat memede kalıyor beşiğine koyuyorum hemen uyanıveriyor bazen benim de hiç halim kalmıyor yanımda yatırıyorum biliyorum pek doğru değil ama arada sırada kaçamak yapıyoruz böyle eşimde biz sıkışmayalım diye salonda yatıyor zavallıcık

sukocugum bravo esine dyyarli baba aman nazar deymesin benim kizda yanimda besikte yatiyo ama bazen babamiz oksuruyor suan ve kizimi uyandiriyor bende esimi salona atmayi dusunuyorum tam uyuttum derken sil bastan oluyor benim cadida gozu bir actimi sanki hic uyumamis gibi oluyor koca koca aciyor

sukocugum bravo esine dyyarli baba aman nazar deymesin benim kizda yanimda besikte yatiyo ama bazen babamiz oksuruyor suan ve kizimi uyandiriyor bende esimi salona atmayi dusunuyorum tam uyuttum derken sil bastan oluyor benim cadida gozu bir actimi sanki hic uyumamis gibi oluyor koca koca aciyor

GÜLÜMSECİM KOCAM GERÇEKTENDE HER KONUDA ÇOK DUYARLIDIR ONA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR a.s.
BENİM BEBİŞTE EN UFAK SESTEN UYANIYOR VE AYNEN SENİN BEBİŞ GİBİ GÖZLERİNİ KOCAMAN AÇIYOR SANKİ HİÇ UYUMAMIŞ GİBİsırnaşık şey BU SES OLAYINI NE YAPACAĞIZ BAKALIM

benim oğluşumda sese cok duyarlı oldu kızlar telefona kapı ziline babsının sesine bile acar oldu gözleri
demek ki bu zamanda böyle oluyorlar.....

kızlar ya beni cimcimenin akşamları uyuması 12 yi 1 ibuluyor neredeyse 2,5 saat memede kalıyor beşiğine koyuyorum hemen uyanıveriyor bazen benim de hiç halim kalmıyor yanımda yatırıyorum biliyorum pek doğru değil ama arada sırada kaçamak yapıyoruz böyle eşimde biz sıkışmayalım diye salonda yatıyor zavallıcık

12 yine iyi :) bizim prenses gece 1 bazen 2.. 11 de başlıyoruz uyuklamaya uyuyor uyanıyor uyuyor uyanıyor bu aralarda devamlı emmek ve gaz işleri oluoyor gece en geç 2 bir uyuyor sabah 7 de uyanıp tekrar emiyor sonra 10-11 e kadar tekrar emip uyumalar başlıyor ama uyanması 2 saatte bir oluyor sabahları.. öğlen 1-2 gibi 1 saat uyku ikindidede 1 saat uyku o kadar düzenli sanırım bide 2 gündür huyu değişti uyuyacağı zaman çok huysuzlaşıyor çığlık atar gibi tiz bir seste mızırdanıyor zor susuyor hafif hafif ayağımda sallıyorum öyle uyuyor. tam dalmadığı müddetçe bardağı masaya koyma sesinden bile uyanıyor ama daldımı istersen kucağına al hoplat uyanmıyor :) :) çok ilginç..:)

Ocak anneleri nasılsınız hepimiz çok yoğunuz sanırım ben de eskisi gibi giremiyorun nete
Benim fıstığın bir müddettir uykuları düzene girdi kızlar gece 12 de uyuyor sabah 7-8 e kadar sonra emiyor 11 12 ye kadar uyuyor inşallah böyle devam eder bakalım
5temmuzda da izmire gidiyoruz bakalım bebişle sıcaklarda ne yapacağız

canım benimki de 10 bucukta uyuyor sabah 5 bucuk yada 6 da uyanıyor
8 e kadar oynuyoruz ben uykusuz tabi
8 den 11 yada 12 ye kadar yine uyuyor genelde böyle gündüz uyku gündüz cok düzenli uykusu yok
biz de yozgata gececegiz bakalım ne yapcak orda

bende geldim kızlar özledim sizleri kızımı görseniz pek çirkin :) allah herkese versin

Hoşgeldin canımcım uykusuz geceler başladı artık asker kalk hazıııııır oll hahaa aman sağlığı yerinde olsunda gerisi hiçbişi değil.

Back
X