benim oglan 10 aylik ve sizin gibi bende cok cektim uyku yonunden ama 2 aydir muzikli oyuncagi ile uyutuyorum,,,ilk baslarda muzigi dinlettirdim ve o oyuncagi gorunce uyku satinin geldigini anlamasini sagladim,,,,,,sonra oyuncagi gorunce direk aglamaya basliyordu ama oyle bagirma gozunden bir damla bile akmiyordu sonra muzigi dinledikce uykusu iyice gelmeye basladi ve kucagimda dinliyerek uyuyordu,,,guzduz sadece iki kere uyuyor bazen 1 rer saat bazen 45 veya 50 dakika,,,,,,geceleri ise sirf meme emmek icin uyanmasin diye biboranla su verdim ve sadece her sabah 8 veya 8:30 emziriyorum vede yatmadan oncede iyice karnini doyuyorum emziriyorum,,,,,,,,,bazen gece 1 kere uyaniyo su icip hemen geri uyur bazende 2 veya 3 kez uyanir su icer geri uyur hemen,,,,,2 gundurde yataginda uyutuyorum kucagi biraktik,,,,uykusu gelmeden karnini doyuyorum ve saati gelince esnemeye baslar gozunu ufeler o zaman hemen yatagina yatiriyorum muzigi aciyorum oyuncagi ile oynar 5 dakika felan bir saga bir sola yatar oynar,,,sonra dinledikce sakinlesir ve biraz mirindanir sakin kanmayin geri sakinlesip dinlemeye devam ediyor ve uyuyor sonrada bi islem bazen 15 dakika bazende 20 dakika oluyor..........bende cok cektim ama bizim doktor birak yataga aglasin eninde sonunda yorulup uykusu sikistirinca uyuyacak dedi denedim bir kac kez ama kiyamadim aglamasina dayanamadim ve bu yontemi buldum umarim sizede yardimci olurum,,,,oyuncagimiz ipi cekilien muzikli oyuncaktan