uyku felci

user5433778905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
15
4
1
19
merhaba cok uzun suredir surekli uyku felci geciriyorum seneler once basladi basladiginda 1 ay nerdeyse her gun pluyordu sonra uzuncq bi sure daha olmadi bir seneye yakindir tekrar cogalmaya basladi artik cok rahatsiz oluyorum biktim ne yapmam lazim doktorq gitmeyi dusunuyorum

Geçmişte ben de yaşadım. Uyku sorunları ihmale gelmez ki bu zamana kadar neden gitmediniz zaten

Sürekli oluyorsa mutlaka doktora gidin ama bir yandan da eğer sırt üstü veya sola yatma alışkanlığınız varsa yatış pozisyonunu değiştirin, stres, üzüntü vb varsa psikolojik destek alın, uyumadan önce ılık bir duş yapın rahatlatıcı müzik dinleyebilirsiniz odanızı havalandırın ve şayet uykusuzluk sorununuz varsa veya geç yatma alışkanlığınız buna bir çözüm bulun çünkü bunların da etkisi oluyor.

sizin ki gectiyse ya da azaldiysa neler yaptiniz
Ben uyku bozukluklarının ve problemlerinin çoğuna sahibim. Birbirini tetikliyor olabilir o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem ama tehlikeli bir konuma gelebileceğini ve ilerlerse hayatınızı kötü etkileyeceğini biliyorum. Sorunu net bir şekilde belirleyip çözebilmeleri için, farklı hastanelerde gözetim altında yatışlar gerçekleştirdim ve sanırım bu devam edecek çünkü anlaşılması ve çözülmesi zor bir süreç. Şu an özel reçeteli ilaçlar kullanıyorum veya kullanmaya çalışıyorum diyelim. Eskiden kullandığım ve bende işe yarayan ilaçların dağıtımı artık zorlaştığı ve benzerlerinin fiyatı da çok uçuk olduğu için dava sürecindelerdi en son. Onun sonuçlanmasını bekliyorum. Size de tavsiyem fazla geciktirmeyin çünkü ülkede yeterince önemsenip bilgi sahibi olunan bir bölüm değil, o yüzden çözümü zaman alabilir

anladim tesekkur ederim en kisa zamanda bende gidicem umarim sureciniz iyiye gider ikimize de gecmis olsunn

anladim tesekkur ederim en kisa zamanda bende gidicem umarim sureciniz iyiye gider ikimize de gecmis olsunn
Teşekkür ederim siz de iyi olursunuz umarım bir an önce Bana diğerleri için uyku günlüğü tutmamı söylediler, belki size de faydası olur. Yaşadığınız tarihleri, kaçta uyuyup kaçta uyandığınızı, o gün neler yediğinizi, varsa sigara kullanımınızı, neler izlediğinizi, kimlerle görüştüğünüzü daha da önemlisi nasıl bir ruh halinde olduğunuzu, varsa sıkıntı edip kafanıza taktığınız şeyleri yazarsanız asıl sorunu bulmanızda belki yardımcı olur. İlk yaşadığım süreçte olmak istemediğim ama zorunda hissettirildiğim bi yerdeydim bavulumu toplayıp arkama bile bakmadan kaçtım ve düzeldi, diğerlerinde de olmak istediğim insandan (kendimden) çok uzaklaştığımı hissediyordum ama o konu üzerinde hala çalışıyorum o yüzden arada uğruyor sağolsun Doktora gitmekle birlikte sizi mutlu edecek şeyleri yapmaya, kafanıza tokadan başka hiçbir şey takmamaya ve ruh emici, negatif insanlardan uzak durmaya bakın. Bir de hayallerinizin peşinden gidin

evet evet gercekten ne yasadigimiz nasil hissettigimiz asiri etkiliyor ben kendimde ozellikle stresliyken hem uykusuzluk hem de felci daha cok yasadigimi fark edebiliyprum umarim bende bir gun cekip giderim sizin gibi dediginiz gunlugu de denicem cok tesekkur ederimm

bu yatis pozisyonlariyla ilgili annem de ayni seyleri soyledi ama her turlu yatis seklimde oldugu icin pek bi onemi kalmiyo acikcasi uykusuzluk sorunum var evet bazi seyleri denedim olmadi dediginiz gibi doktora gidicem

bu yatis pozisyonlariyla ilgili annem de ayni seyleri soyledi ama her turlu yatis seklimde oldugu icin pek bi onemi kalmiyo acikcasi uykusuzluk sorunum var evet bazi seyleri denedim olmadi dediginiz gibi doktora gidicem
Evet mutlaka doktora gidin uykusuzluk sorununu çözersiniz hiç olmazsa, uykusuzluk başlı başına uyku felcinin sebepleri arasında neredeyse ilk sırada çünkü.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…