• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yapmak zorunda miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuklu adamla neden evlenilmez işte bu tür sebeplerden.
Babaannede kalan çocuğun evlenince sizinle yaşayacak olması gayet tahmin edilir bir şey. Bizim ülkemizdeki babaların çok çok büyük bir kısmı kendi evladının öz bakımıyla ilgilenmekten bile aciz. Normalde 8 yaşındaki çocuk ufak bir yardımla kendi banyosunu da yapar ama baba bunu bile farkında değildir.
Evlendikleri kadından bunları bekliyorlar ama onda da hiç gönül yapmayı, kadını belli bir dengede tutmayı bilmiyorlar. Kocanız size iyi davransa, hoş tutsa kızına olan tavrınız da farklı olurdu eminim. Bu hiçbir şeyden anlayamayan herifleri koca diye hayatınıza almayacaksınız baştan.

Bu çocuğun velayeti babada mı şimdi?evlenmeden bakarım diye mi konuşup anlaştınız? Çocuğun annesi var babası var siz neden yıkıyorsunuz?hadi kız çocuğu babası yıkamasın ama annesi ,babaannesi?
Velayet ortak ama annesi cocuga bakmiyor dogdugundan beri babaanne ile baba ilgilenmis annesi 1 gun 2 gun aliyor les gibi geri gonderiyor cocugu bir kap yemek pisirmez disaridan tost hamburger asla yikamaz annesi de 60 yasinda bir adamla kendi cikari icin bir arada yasiyor cocuk hic umrunda degil anlayacaginiz babaannesi nasilsa ben varim ya benim yapmam gerek diye dusunup altin gunlerinde geziyor

Çocuklu adamla neden evlenilmez işte bu tür sebeplerden.
Babaannede kalan çocuğun evlenince sizinle yaşayacak olması gayet tahmin edilir bir şey. Bizim ülkemizdeki babaların çok çok büyük bir kısmı kendi evladının öz bakımıyla ilgilenmekten bile aciz. Normalde 8 yaşındaki çocuk ufak bir yardımla kendi banyosunu da yapar ama baba bunu bile farkında değildir.
Evlendikleri kadından bunları bekliyorlar ama onda da hiç gönül yapmayı, kadını belli bir dengede tutmayı bilmiyorlar. Kocanız size iyi davransa, hoş tutsa kızına olan tavrınız da farklı olurdu eminim. Bu hiçbir şeyden anlayamayan herifleri koca diye hayatınıza almayacaksınız baştan.
Haklisiniz en basta olmamaliydi ama oldu dediginiz gibi babasi farkli olsa kendimi gectim kizima iyi olsalar gozume hic bisi batmaz severek cani gonulden yaparim zaten

Back
X