'uyku ( gece) terörü' yardim lutfen

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
Merhabalar benim oğlum yedi ayluk ve ya klasik bir aydir geceleri sik sik gözleri kapali agliyor. Meme almiyor salliyorum oluyorum susmuyor. Doktora gittik gece terörü endişe etme dedi. Nazil etmem. Uykumuz yok. Esim de ben de çok yoruluyoruz sürekli agliyor. Bu durumu yasayan var mi yardim edin lutfen

Biz bu ara yasiyoruz gece terorumu deniyomus.. benimde bebeğim dort aylik geve ayni sekilde gozleri kapali agliyo emzirmeye calisiyorum daha cok agliyo sonra ayagimda salliyoum hizli hizli emzigino veriyorum.agzina oyle uyuyo eri yatiriyorum bi iki saat sonra yine kalkiyoo.. zaten yeni yeni duzelmisti simdi yine bozuldu uyku duzenii.. gecici bi durummuymus doktorunuz be diyo.. bide benim bebegim uyurkende sürekli kipirdiyo saga sola donduruyo kafasini hic rahat uyumuyo hep pispislemek zorunda kaliyoruzz bizde cok uykusuz kaliyoruzz..

Allah yardımcınız olsun. cok zor bir durum. bence emzriyorsanız sık sık rezene cayı ıhlamur cayı ada cayı için sizde bebeğe geçer. biraz da olsun sakinleşmesine yardımcı olur. benden tavsiye her agladıgında hemen kucağınıza almayın kendi kendine susup geri uykuya dalmasını bekleyin. yoksa alışıyor amman diyorum. ben neler çektim :KK14:

benım kıde 3 aylık aynı sekılde gozler kapalı aglıyo ve dalamıyor uykuya doktor gecer dedeı mı neden mış ki

Merhabalar benim oğlum yedi ayluk ve ya klasik bir aydir geceleri sik sik gözleri kapali agliyor. Meme almiyor salliyorum oluyorum susmuyor. Doktora gittik gece terörü endişe etme dedi. Nazil etmem. Uykumuz yok. Esim de ben de çok yoruluyoruz sürekli agliyor. Bu durumu yasayan var mi yardim edin lutfen
Cnm ben yasamadim fakat pek cok yazi okudum gunduz uykunuz nasil

Merhaba sizinki gece terörü mü bilmiyorum gazı olabilir, sıcaklığınızı arayabilir çünkü gece terörü farklı oluyor. Benim oğlum 6.aydan itibaren 5 ay geceleri çığlıklarla ağlıyordu sanki kolu kırılmış gibi. O çığlıkları kelimelerle anlatmam mümkün değil. O an gözü açık olsada sizi görmüyor. Çok yıpratıcı bir süreç Allah yardım etsin başlığı görünce bile tüylerim diken diken oldu ama zamanla geçiyor. Sadece sabır gerekiyor.

gündüzleri çokmu uyutuyorsunuz.birde bebek tam uyanmadan hemen kaldırmayın bi 5 dk falan bekleyin

Cnm ben yasamadim fakat pek cok yazi okudum gunduz uykunuz nasil
Gece terörü geçmişti çok şükür ama 10 gün önce sünnet oldu ve aynen geri geldi. gündüz uykuları çok güzeldi sünnetten sorna gündüz de en fazla 15 dakka uyudu. inanır mısınız hakikaten 15 dakka anneler derdi de inanamazdım o kadar az olur mu diye ama oluyormuş. neden başladı neden geçmedi ne kadar sürecek bilmiyroum

Merhaba sizinki gece terörü mü bilmiyorum gazı olabilir, sıcaklığınızı arayabilir çünkü gece terörü farklı oluyor. Benim oğlum 6.aydan itibaren 5 ay geceleri çığlıklarla ağlıyordu sanki kolu kırılmış gibi. O çığlıkları kelimelerle anlatmam mümkün değil. O an gözü açık olsada sizi görmüyor. Çok yıpratıcı bir süreç Allah yardım etsin başlığı görünce bile tüylerim diken diken oldu ama zamanla geçiyor. Sadece sabır gerekiyor.
sizinki 5 ay mı sürdü. ya küçücük bebekte neden gece terörü olur anlamadım. internette okudum gece terörünü bizimnkinin olması için hiç bir neden yok. gündüzleri güzel uyurdu. ben dişinin çıkmamasından diye düşünüyorum inşallah ondandır.

Gece terörü geçmişti çok şükür ama 10 gün önce sünnet oldu ve aynen geri geldi. gündüz uykuları çok güzeldi sünnetten sorna gündüz de en fazla 15 dakka uyudu. inanır mısınız hakikaten 15 dakka anneler derdi de inanamazdım o kadar az olur mu diye ama oluyormuş. neden başladı neden geçmedi ne kadar sürecek bilmiyroum

yavru sunnet olmus belli ki bunun hala stresini yasiyor minik..
bu sure icinde uykuyu unutmaktan baska caren yok,normalde cocuklarin anne baba yaninda yatmasina cok karsiyim ama belli ki cocuk zor bi donemden geciyor.bide ustune disleri kasiniyodur zamani gelmis artik,yaninizda rahat ediyorsa ara sira koyun koyuna yatmaktan cekinme.al koynuna bi guzel icine ceksin kokunu annesi..
benimde oglumda vardi o sIkinti,gece gunduz uyku bilmedi ama sevgimi varligimi hissettirerek astik bu sorunu..

X