Uyku gerilemesi???

uykubebesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
297
104
23
27
Tecrübeli anneler bu uyku gerilemesini aklı basında atlatan var mıdır? Bi 10gün önce dedim herhalde uyku gerilemesi yasıyoruz uyumak istemiyodu yatırıyodum kalkıyoru yatır kaldır artık perişan oluyodu bebişim. Kucagımda bıraksam uyur derken dedim kucagımda tutayım bi müddet sonra koyayım diye bi çözüm buldum derken düzeldi sandım sevindim bi sorun yoktu. Son 2 3gündür aşı ile birlikte tekrardan bi aglama krizleri uykuya direniş gözleri kapalıyken aglama krizleri uyumak istiyo ama sanki bi yerini sıkıyorum gibi aşırı aglıyo ne tarafa cevirsem aglıyo özellikle akşamları cok aglıyo 2saat uyutmaya zorluyorum benimde sinirlerim yıprandı sakin kalmaya calısıyorum onu anlamaya calısıyprum kendimi sucluyorum ben köyü bi anneyim diye yetersizim diye. Bi çözüm bulamıyorum normal vakitlerde de günü gününü tutmuyo bazen cok mutlu bazen bakıyorum hicbi şeyden keyif almıyo mutlu olmuyo. Gececek degil mi bu günler bu arada bebişim 4ay 6günlül

Merak etmeyin geçecek ☺ 4. Ayda saatlerce düşündüm bu şekilde giderse ne yapacağımı. Bebegime bakamaz hale geleceğimi. Belimi sakatladim kucağımda ayakta gezerek ve sallayarak unuttuğum için. 10 gün kucaklayamaz hale geldim. Geçmeyecek sandım ama herkesin dediği üzere geçti benim uzun sürdü 3 haftayı geçti umarim sizin kısa sürer. 6. Aydan sonra uykuları daha iyi oldu. 8. Ayda tekrar gerileme oldu. Şu an 10. aydan bildiriyorum yine düzelme dönemine girdi. Hepsi geçici ve çok yorucu oluyor. Sakin kalın, yardım isteyin imkanınız varsa, her fırsatta dinlenmeye çalışın ve bunun bir süresi olduğunu unutmayın

Cok tesekkur ederim bunları duymaya cok ihtiyacım vardı cok sagolun inşallah uzun sürmez dediğini gibi kucakta uyutmaltan belim sırtım agrıyor bu durum enerjimi bitiriyo olumsuzlasıyorum sürekli böyle olucak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…