Uyku Hali Hamilelik Belirtisi mi?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar merhaba. Bu aralar çoğunlukla öğleden sonra bastıran uykularım var hatta sabah kalkmakta da çok zorlanıyorum. Normalde uyku düşkünü biri değilim günde maksimum yedi saat uyur gün içinde de hiç uykum gelmezdi. Ayrıca geceleri uykumda bi huzursuzluk var. İdrarım çok koyu turuncuya yakın ve ağır bir kokusu var. Erken belirti olabilir mi bunlar?

adet gününüz geçti mi? bende de ilk zamanlard auyku hali vardı, bende akşam üstüleri oluyordu.

Şüphelerim var ama kendimi umutlandırıyor muyum acaba diye de düşünmüyor değilim umarım şüphelerimde haklıyımdır :)
çok mu var adetinize daha? inşallah haklısınızdır, Allah gönlünüze göre versin. ben uyku halini anlamlandıramamıştır, çünkü adetlerim düzensiz olabiliyordu. ama hamile olduktan sonra farkediyorsunuz aslında değşiklikler oluyor. mesela ben 6 senedir ofiste içtiğim suyu içememiştim. ama o zaman makine de sıkıntı var zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…