Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatağa girince en aklıma gelmemesi gereken şeyler geliyor yattığım yerde eski olaylara veya kişilere sinirleniyorum
Uykum kaçıyor...
Eğer sabah erken kalkmadı isem akşam da gözüme uyku girmiyor vesveselerden kurtulmanın bi yolu var mı ?
Böyle seylerde ben duaya sığınırım.Vesveselerden kurtulmak içinde mutlaka bir sürü dua vardır. Onlardan birini bulup yatmadan önce okursanız mutlaka işe yarar. Allah'tan başka yardımcı yoktur:)
Böyle seylerde ben duaya sığınırım.Vesveselerden kurtulmak içinde mutlaka bir sürü dua vardır. Onlardan birini bulup yatmadan önce okursanız mutlaka işe yarar. Allah'tan başka yardımcı yoktur:)
Arkadaşım bana şöyle bir fikir önermişti ama hiç denemedim. 3d ses diye bir şey var youtubeda kolaylıkla bulabiliyorsun. kulaklığı takıp kapa gözlerini 10dakikaya dalarsın dedi