Uyku oyuncaginiz var mi ? Varsa ne boyutta ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba yine ben
Yine bir coluk combalak konusu.
Oglumun dogdugundan beri bir oyuncağı var , kendisi bir su aygiri . odasiyla takim olsun diye alinmis bir oyuncak idi.
Biberonu biraktirdiktan sonra uykuya dalmasi cok uzun surunce onu uyku arkadaşı olarak yanina verdim.
Adı nedim . veya medim bilmiyorum ben dune kadar nedim saniyordum ya neyse.

Kendisi zaman icinde boyut atladi , ailemizden biri oldu. bana anne esime baba diyor kendileri dis ses olarak. bizde sevdik onu ha ne yalan soyliyim ben severim peluslari.
Kendisinin etamin olarak isledim cerceveledim. onunla konser veriyor oglum, konusuyor heryere goturuyor ( suan gotursede cantadan cikarmiyor) oyun oynuyor ( surekli onla oynamiyor bazen gunlerce oyuna dahil edilmiyor bile)
Neyse anlicaniz o ki nedim bizim aile fotolarinda dugun resimlerinde bas rol oynuyor. herkes ilgi gosterince durum bir garip oldu.
Evde bir hayli oyuncak var yaklasik 30 metre kare bir oda ve heryerden oyuncak firliyor. peluslar son 1 senenin populer oyuncaklari. çoğuda büyük banada bikkin geldi .
KOltukta oturcak yer kalmiyor her yerden bir tavsan(tipir) bir dinazor( kevin) bir kopek (lays) cikiyor. isimleri parantezde belirttim.
AMa nedim farkli , gece uyanip yanımıza geliyosa nedimde geliyor.
Simdi bizden yarin buyuk bir köpek istiyor pelus( kardes istiyor, kopek ya da kedi de istiyor) ben hep bunlara bagladim bu nedim veya medime olan bagliliga.
Simdi ben o köpeği alirsam korkuyorum sonrasindan. bu aksam biraz diyorum su nedimden ayrilma kararimi alsak? belki asama asama belki direk rafa kalkmali bilmiyorum. direnir mi emin degilim.
Buarada dun skype kurdum Ege icin tabletine. sabahları bazen beni ariyor konusmamiz gereken seyler oluyor beslenme icin vs annemle oglanla karisiyor ortalik. yazsin bana dedim.
Sabah yazdi annee nedim uyuyo
Annnee nedimmm hastalamdi
Anneee nedime araba çarptı ha ha ha ha diye dalga geçti. iletisime gecmek istedgim nedim degildi .

konum tasinmasin yahu dertliyim derdim var derdim bu , cevaplari merakla bekliyorum.

nedimi evlendırın artık yahu:)
valla uyku arkadası olsun diye kızımın yanına koymadıgım peluş kalmadı arada bir tospişimiz var onu alıyoruz ama genel olarak rahatsızlık duyulacak bir konu değil bence,o onun uyku arkadaşı olarak kalmamış oyun arkadaşı,hatta direk arkadaşı olmuş..
kendısı oynamaktan sıkılana kadar bence uzaklaştırmayın

benimde kızım 28 aylık ve uzun zamandır uyku oyuncağı var, kendisi bir süngerbob.
aynı şekilde tüm gezilerde tüm fotograflarda baş köşededir. bizde seviyoruz onu aileden oldu artık :)
onun yerine başka bir oyuncak asla koymuyor, mümkün değil, biz yedekledik bile ilki çok yıprandığı için.
ben memnunum bu durumdan valla, iyi ki var kızımın tabiriyle şüngerbob'u. :)

bence bırakın nedimle devam etsin. aralarında gerçekten büyük bir bağ var..

Benim oğlumun battaniyesi var onsuz bir yere gitmiyor gerçi geçen yaz baya zorladı bizi bu durum

Ama buyuk degil mi ege ve nedim 6.5 yasinda artik.
Ben hafta sonu nedime corap ve bere ordum. birde mayosu var uzerinde. baya yiprandi kac kere diktik zayifladi pamuk doldurduk icine
Iste nedim. tatlida pislik.

Eklentiler

• IMG-20161107-WA0001.webp
    16 KB · Görüntüleme: 308
Küçükken onsuz uyuyamadığım bi ayıcığım vardı yumoş tipli. İlkokula giderken bile onunla uyuyordum.

Bi gün ben okuldayken babam yumoşumu almış sobada yakmış. Çünkü ben büyümüşüm ve hala oyuncakla uyuyomuşum..

Bu benim için travmadır. Çok üzülmüştüm okuldan gelince yumoşumu bulamayınca.. Aklıma geldikçe hala üzülüyorum. Sadece bi canı yoktu onun. ama çok kıymetliydi değerliydi.

Diyeceğim o ki bırak çocuğu kendi haline. Medimle mutluysa elleşme :) Büyüyünce kendisi bırakır zaten askere de medimle gidecek değil ya

Oglunuz kaç yaşında bilmiyorum ama benim oğlum ocak ayında 5 yaşında olacak. Dogdugundan beri uyku arkadaşı var bir yunus. Hemen hemen aynı şeyleri yapıyor oglunuzla. Hatta hastalandiginda ona da ilaç icirmemi istiyor. Çak da hasta anne diyor. ben bu durum için bir endişe barındırmıyorum. Ne zaman hazır olursa o zaman bırakır çak ile ilgilenmeyi. Yani huzurlu ve mutlu hissediyor Çak'la. Zaten hayal gücü kücüldüğünde yani daha büyüdüğünde kendi başına onu bir rafa koyacaktır. Bence siz de medim'le oglunuzu ayirmayin. Medim Yalnız hissetmemesini sagliyordur belkide.

CuteMom .!.:
Ben hafta sonu nedime corap ve bere ordum. birde mayosu var uzerinde. baya yiprandi kac kere diktik zayifladi pamuk doldurduk icine

Hayır büyük değil

Uyku arkadaşı ve en sevilen oyuncaktan çıkıp biraz hayali arkadasa dönüşmüş gibi geldi bana.. yaşı kaç bilmiyorum ama belli bir yasa kadar normal bi durum.. Diğer çocuklar yerine Nedim i tercih etmiyorsa sosyallesmekten kaçmak için kullanmiyorsa sorun olmaz sanırım.. bu arkadaşlığı saygı duymali ama dahil olmamak pekiştirmemek lazım diye biliyorum.. yakında Nedim ortadan kaybolacaktir.. gidecek.. bitecek..

İki kızım var bizde de peluş hayvan hastalığı var.
Ama ikisi içinde yerlerinin ayrı olduğu,yanlarından hiç ayırmadıkları birer uyku oyuncakları var büyük kızımın tavşanı (dabu) küçük kızımında fili (giga) var.

Sadece uyurken istiyorlar ama.boyutlarıda küçük yani 1-2 karış bişiler.
Sizinki baya bi bağlanmış fakat Nedime.

Cute çok tatlısın varya,nedimde pek sevimli ama..
Çokta büyük değilmiş boyu filanda gayet iyi..

Benim kızın odasında 2 metrelik oturan ayısı var,kocası almış bide adı hala yok ayının

Kız şirinlere benzemis ya bu

Yurt dışında hemen hemen her çocuğun vardır uyku arkadaşı benim kızlarımında var isimleri dudu heryere birlikte gideriz dudulara bişey olacak diye ödüm kopar.
Görümcemin kızı altı yaşındayken uyku arakadaşı çok eskidi diye çöpe attı,çocuk resmen depresyona girdi dudağında falan uçuk çıktı üzüntüten. Ellemeyin oğlunuzu istediği gibi oynasın nedimle büyüyünce zaten bırakır bi kenara.

10 yaşında kızım kocaman peluş bir köpekle uyuyor ikeadan almıştık .Köpeğe isim takmadı ya da ondan hiç bahsetmez ama onunla uyumayı seviyor .Sizin nedim olayı sanki bana çocuğunuz yanlızlık çekiyor gibi geldi .

2012 senesinde ölü doğum yaptım ve bunu ona soylemisler uxum bir sure kardesim oldumu diye sordu ondan sonrads hep kardeş istediginden evde yalniz kaldigindan bahsediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…