Uyku oyuncaginiz var mi ? Varsa ne boyutta ?

Ama buyuk degil mi ege ve nedim 6.5 yasinda artik.
Ben hafta sonu nedime corap ve bere ordum. birde mayosu var uzerinde. baya yiprandi kac kere diktik zayifladi pamuk doldurduk icine
Iste nedim. tatlida pislik.
Ay bunla ben bile uyurum
Ne tatlı :D

Ya benim de vardı ortaokul bitene kadar beraber uyuduk. Hala duruyor annemlerde. Çok özeldir benim için, dert ortağımdı o benim. Ders çalışırken üzerini orterdim uyuturdum sen dinlen diye. Ayırma bence ondan uzulur.

Adı nedim . veya medim bilmiyorum ben dune kadar nedim saniyordum ya neyse.

onunla konser veriyor oglum, konusuyor heryere goturuyor ( suan gotursede cantadan cikarmiyor) oyun oynuyor

O kadar tatlı anlatmışsınız ki :KK19:

Yalnız ayıp değil mu daha hayvanın adını öğrenememişsiniz! Yazık yazık, cık cık cık :skandal:

Bu arada neredeyse 10 yıl önce selpak kağıt havludan çıkan küçük, beyaz bir filim var, bayılıyorum. Eşim bile alıştı artık, bu bizim çocuğumuzmuş tamam mı diyorum, gülüyor garibim ( filimle uyumuyorum tabii, zaten kıskanıyor :deli: ) Misafir gelecekse saklıyorum tabii, evi gezerler mezerler rezil olmayayım :KK53:
Bu arada peluş ne demek ya, böyle tüylü ayılı mayılı oyuncaklarımıza potuk derdik biz :kahve:

Benim kardesime oyuncak bi bebek alındı 4 5 yaşlarındayken. Şu an üniversite okuyor ve o bebek hala yanında yatakta hayır bişeye de benzemiyor saç yok kıyafetler gitmiş ama ona bişey yapsak şaka içi gidiyor resmen :D

hiçbir fikrim yok, benim zamanımda öyle birşey yoktu, cocuk sallanır pişpişlenir uyutulurdu :)

Uyku arkadaşı iyidir. Benim oğlumun da vardı geçen sene gittiğimiz tatilde unuttuk. Çok üzülmüştü. Gayet normal.

Kizim 5,5 yasinda. Tam anlamiyla uyku arkadasi degil, seninki kadar duskun de degil ama bir kopegimiz var bizim de. 6 aylikken almistik. Odur budur hayatımızda.
Pek cok yere geliyor bizimle, her tatilimize birlikte gittik mesela.
Anneanneler babanneler de alisti onlar da cok seviyorlar :)
Kizim babannesinde falan kalirsa ben de o kopekle uyuyorum:KK70:
Bir sey olacak kaybolacak diye aklim cikiyor, cok uzulur cok seviyor cunku

Benimde kücukken pandam vardi. Kuzenim aglaya aglaya istemisti benden annemde o kücuk ver demisti. Ama kalima geldikce hala göZlerim dolar.Cunku ben onu cok seviyordum resmim bile var pandamla.Kuzenim kıskancligindan istedi ve benim kadar iyi bakmadi ona hatta hic. ama benim pandam hala aklimdadir.o yüsden birakin oynasin. Kardeşi yok sanirim kardeş özlemini gideriyor onunla olabilir mi?

Benim kızımda mutlaka uyurken yanına oyuncak alıyor . Ama Tek bir şey değil. Bazen bebek bazen oyuncak tencere tava gibi

Uykucu köpekçik ve türevlerini hep gereksiz buldum. Kızımda istemedi zaten. Evde bir çok oyuncağı var,oyuncakla uyumaz genelde ama yeni aldığı bir oyuncakla sadece 1 gece uyur,sanıyorum hevesini alamamış oluyor o ara,sonra devamı gelmiyor,o gecenin sabahında uyandığında da ilk iş nerede oyuncağım diyor ,sonra aramıyor bir daha.
Bizimde isim verip uyuttuğu oyuncaklarının yerinin değiştirilmesi sorun oluyor ,tv ünitemin alt rafları bildiğin bebek yatağı oldu,orada duracak onlar. Temizlik yapılınca vs kazara yeri değişince büyük olay çıkıyor bu aralar.
Bu arada kızım 4 yaşında.
Ben olsam sorun etmezdim sanırım. Bir yerde vazgeçeceğini düşünüyorum oyuncaktan ama belki yerine başka birşey koyacaktır bilemedim. Arkadaşımın kızıda battaniyesine yapışık yaşıyordu,o battaniye yıkanamıyordu bile zira ayrı kalamıyordu,hatta olay çıkarıyordu,sonra anaokuluna başladı bıraktı nasıl olduysa,artık elinde görmüyorum.

Merhaba yine ben
Yine bir coluk combalak konusu.
Oglumun dogdugundan beri bir oyuncağı var , kendisi bir su aygiri . odasiyla takim olsun diye alinmis bir oyuncak idi.
Biberonu biraktirdiktan sonra uykuya dalmasi cok uzun surunce onu uyku arkadaşı olarak yanina verdim.
Adı nedim . veya medim bilmiyorum ben dune kadar nedim saniyordum ya neyse.

Kendisi zaman icinde boyut atladi , ailemizden biri oldu. bana anne esime baba diyor kendileri dis ses olarak. bizde sevdik onu ha ne yalan soyliyim ben severim peluslari.
Kendisinin etamin olarak isledim cerceveledim. onunla konser veriyor oglum, konusuyor heryere goturuyor ( suan gotursede cantadan cikarmiyor) oyun oynuyor ( surekli onla oynamiyor bazen gunlerce oyuna dahil edilmiyor bile)
Neyse anlicaniz o ki nedim bizim aile fotolarinda dugun resimlerinde bas rol oynuyor. herkes ilgi gosterince durum bir garip oldu.
Evde bir hayli oyuncak var yaklasik 30 metre kare bir oda ve heryerden oyuncak firliyor. peluslar son 1 senenin populer oyuncaklari. çoğuda büyük banada bikkin geldi .
KOltukta oturcak yer kalmiyor her yerden bir tavsan(tipir) bir dinazor( kevin) bir kopek (lays) cikiyor. isimleri parantezde belirttim.
AMa nedim farkli , gece uyanip yanımıza geliyosa nedimde geliyor.
Simdi bizden yarin buyuk bir köpek istiyor pelus( kardes istiyor, kopek ya da kedi de istiyor) ben hep bunlara bagladim bu nedim veya medime olan bagliliga.
Simdi ben o köpeği alirsam korkuyorum sonrasindan. bu aksam biraz diyorum su nedimden ayrilma kararimi alsak? belki asama asama belki direk rafa kalkmali bilmiyorum. direnir mi emin degilim.
Buarada dun skype kurdum Ege icin tabletine. sabahları bazen beni ariyor konusmamiz gereken seyler oluyor beslenme icin vs annemle oglanla karisiyor ortalik. yazsin bana dedim.
Sabah yazdi annee nedim uyuyo
Annnee nedimmm hastalamdi
Anneee nedime araba çarptı ha ha ha ha diye dalga geçti. iletisime gecmek istedgim nedim degildi .

konum tasinmasin yahu dertliyim derdim var derdim bu , cevaplari merakla bekliyorum.

bizim uyku oyuncağımız yok ama bir küçük yün battaniyemiz var ismide bebe..onsuz hiç bi yere gidemiyoruz benimkide ocakta 5 yaşında olacak..ilk zamanlar kreşe götürmeye kalkıyodu aman kızım sonra bebeyi kaybederiz bebesiz kalırsın demek zorunda kaldım çantasına falan tıkmaya çalışıyordu koca battaniyeyi..korkarım çeyizine de koyacağız biz bu bebeyi

Küçükken onsuz uyuyamadığım bi ayıcığım vardı yumoş tipli. İlkokula giderken bile onunla uyuyordum.

Bi gün ben okuldayken babam yumoşumu almış sobada yakmış. Çünkü ben büyümüşüm ve hala oyuncakla uyuyomuşum..

Bu benim için travmadır. Çok üzülmüştüm okuldan gelince yumoşumu bulamayınca.. Aklıma geldikçe hala üzülüyorum. Sadece bi canı yoktu onun. ama çok kıymetliydi değerliydi.

Diyeceğim o ki bırak çocuğu kendi haline. Medimle mutluysa elleşme :) Büyüyünce kendisi bırakır zaten askere de medimle gidecek değil ya :KK66:

kız ilahi çok güldüm ya ama iyi oldu bende bizimkinin battaniyesini yok edeyim diyordum bırakalım kendi haline o zaman

Bizimkinin uyku oyuncağı battaniyesi öyleki huzursuz anlarda hemen battaniyesini ister,kenarları püsküllü ,püskülleri ile oynayıp sakinleşir,kendisi seçti bu şekilde olmasını onun dışında türlü oyuncak ve peluş arkadaş aldım ama istemedi bağlanmadı, varsa yoksa battaniyesi,şu an 2 yaşında

Back
X