Uyku problemi olan bebek anneleri yardım kütfen

Her bebegin uykuya dalma sekli farklidir bir bebegin zaman gectikce uykuya dalma sekli de degisir kizim ilk zamanlarda emerek uyuyodu sonra ayagimda salliyordum simdi ya muzikle omzumda sallanarak ya da emerek uyuyor. Uyku egitimi her bebege gore degil ben de yapamadim. Nasil uyumak istiyorsa ona yonelmek gerekir ayrica yarim saat sonra hala uyumamissa uyku icin zorlamamak gerektigini okumustum. Her surec zor yemek ve uyku en zoru :KK43:
Bizim için baştan beri uyku zor oldu.
Günde 2 defa ek gıda veriyorum. Diğer öğünleri hep annne sütü oluyor. Az mı acaba 2 öğün?

Bizim için baştan beri uyku zor oldu.
Günde 2 defa ek gıda veriyorum. Diğer öğünleri hep annne sütü oluyor. Az mı acaba 2 öğün?
Valla canim benim kizim 1 yaşinda hala anne sutu agirlikli yiyo bugun 3 kasik yemistir ek gida. Doktorlar 3 cay bardagi diyo benimki hic yemiyo diyebilirim beslenme konusu tam bir fiyasko bende o yuzden iyi kotu diyemiyorum 2 ogun yiyosa masallah :)

Sizde kendimi görüyorum. Benim de korkum o aylarda da uyumaması. Şimdi çaresini bulmak lazım ama nasıl :KK43:

Ben bulamadım ama galiba o ağlamalara dayanıp gece beslenmesini kesmek lazımdı.Kendim için bu olaya ilk çocuk sendromu diyorum.Her gıkında emzirdim o da resmen tiryaki oldu

Valla canim benim kizim 1 yaşinda hala anne sutu agirlikli yiyo bugun 3 kasik yemistir ek gida. Doktorlar 3 cay bardagi diyo benimki hic yemiyo diyebilirim beslenme konusu tam bir fiyasko bende o yuzden iyi kotu diyemiyorum 2 ogun yiyosa masallah :)
Benimki de tek tip besleniyo sayılır. Ek gıdada birkaç sevdiği meyve var onların içine ceviz dındık badem karıştırıyorum yarım fincan onu yer.. Diğer öğün de yoğurt ya da tarhana çorbası. Buna da şükür ama o zaman

Back
X