Uyku problemi yardım lütfen tecrübeli anneler

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızım 24 günlük gece hiç uyumuyor saat başı kalkıyor göğsümde uyuyor yatağa koyunca uyanıp ağlıyor 40 i çıkınca geçer diyorlar ama çok tedirginim uykusuzluktan sütum de azaldı ne zaman uykusu düzene girer

yerine koyarken uyandığında sallıyormusun tekrar uykuya dalması için ya da sırtını sıvazlayıp pışpışla bir süre belki sizde işe yarar ama benimki gibi inatçıysa zor benim kızım 10 aylık hala emerek uyuyor ilk zamanlar bende senin gibi uykusuzluktan mecbur yanıma alıp yatmaya başladım benim de işime geldi ozaman ama şimdi diyorum keşke biraz dayanmaya çalışsaymışım başka türlü uyutsaymışım şimdi çok problem. işe gittiğimde annemler uyuturken çok zorlanıyorlar uykusu gelince emmek istiyo elde sallayarak zorla uyutuyor garibim.
yine de her bebekte farklıdır belki gazlı dönemi geçince rahatlar düzene girer

Sallayinca uykuya dalıyor ama 10 dk sonra tekrar ağlıyor gazını da iyi çıkarıyor alttan üstten bilmiyorum ben de bu ara stresliyim ondan etkileniyor olabilir mi

Sallayinca uykuya dalıyor ama 10 dk sonra tekrar ağlıyor gazını da iyi çıkarıyor alttan üstten bilmiyorum ben de bu ara stresliyim ondan etkileniyor olabilir mi
Sindirim sistemleri düzene giriyor gaz çıkarsa da hep ağlayacak ilk 3 ay.sabsimplex ilacı ile biraz rahatladık.rezene çayını günde 3 defa içtim ve oğlumada geceleri 1 çay kaşığı verdim hem gazını rahat çıkardı ve rahatladı uyudu hem de benim sütüm arttı.ayak tabanına elma yağı da sürebilirsin sancısı azalıyor.benden bu kadar

Anneler biraz kızıyor ama
Acaba doymuyor mu... Benim 16 aylık oğlum hala emerek uyuyor, eğer akşam az yerse saat başı kalkabiliyor.
İnternette uyku eğitimi diye birşey var. Biraz araştrablirsiniz. İlk 3 ay bebek ne istiyorsa o , memeyse meme, sallamaysa sallama...
Biz geç kaldık şimdi ceremesini çekiyoruz.
Allah kolaylık versin. O uyurken gündüz sizde uyuyun bol bol...

Teşekkür ederim canım yaaa

Gündüz hiç uyumadi yorum işin k0miği 1 2 saatlik uykuya ayakta kalmaya alıştım tek sorun bu olsa bide kv var psikolojim berbat

Gündüz hiç uyumadi yorum işin k0miği 1 2 saatlik uykuya ayakta kalmaya alıştım tek sorun bu olsa bide kv var psikolojim berbat
ilk gunler anne icin zaten oldukca yipratici bir de buyukler bazen destek olacaklarina daha cok zarar verebiliyorlar benim kizim gazli bi bebekti surekli aglardi ama kayinvalidem biturlu gazindan agladigina ikna olmadi surekli karni doymadigini soyleyip durdu ister istemez etkilendim stresten sutumun azaldigini bebegimin doymadini dusundum ve mamaya da basladik simdi aklima geldikce oyle pisma oluyorum ki onun lafini ciddiye almasam sutum yetecekti cunku kizim 3aylikken annemlerin yanina gittim surekli emzirdim mamayi iyice azalttim sık sık emzirdikce sutum tekrar artti bebisimi doyuracak kadar. mamayi biraktik 7.ayinda ek gidaya baslayana kadar sadece emzirdim. kayinvalidem belki kotu niyetli degildi ama sonucta bana da bebegime de zarar verdi

Birde bi yazi okumustum benim bebegim buyumustu yapamadim ama kundaklamak cocugun daha uzun sure uyumasini sagliyormus bebek kontrolsuzce ellerini ayaklarini oynatip kendini uyandirirmis kundaklaninca bu olmadigi icin birde kendini daha guvende hissettigi icin daha uzun sure uyurmus tabi eskilerinki gibi sıkı yapilan kundagin riskleri var bi de bu sicaklarda olmaz ama aklinizda bulunsun

Kundura kesinlikle karşıyım yaa evet mantıklı daha fazla uyuyor bebekler ama ne bilim dolma gibi yazık:)

Gündüz çok uyuyo

Gündüzle gece ayırımına varamıyordur. Belki o nedenle gece uyumuyor olabilir. Gece lambası kullanıyorsanız bence kullanmayın. Kullanmak zararlı diye biliyorum. Uyku eğitimini araştırın biraz çok işe yarıyor. Zaten henüz çok küçük zamanla kendi rutinini oturtacaktır. Bu arada sizinde bol bol dinlenmeniz lazım. Her işi bir kenara bırakın. O uyurken sizde yatın dinlenin. Diğer işler nasıl olsa yapılır. Kendinizi zorlarsanız eğer sütünüzde azalır. Bol bol dinlenmeye çalışın.

benimde oglum boyleydi kırkı cıkınca düzelir dediler düzelmedi 6 aydan sonra dediler düzelmedi ama 1 yasına geldikten sonra biraz düzeldi denemedigim sey kalmamıstı ins senin bebişin boyle olmaz allah yardımcın olsun

Teşekkür ediyorum gündüzleri annem geliyo kizimla ilgileniyo bende dinlenmeye çalışıyorum bakalım

Ya bana da 40 ında sonra düzelir dediler ama düzeleceğine daha kötü oluyor umarım bir an önce düzelir

Benim kizimda oyleydi canim ben lohusalik depresyonuda gecirdim kac gece kucagima yatirarak kanepede sabahladim sonra gazindan oldugunu ogrendik yatmadan humanin rezene kimyonlu cayindan veriyorduk gaz ilaci olarak bize drumuz biogaiya onerdi memnun kaldik stresten uzak dur hepsi geciyor ben herseye agliyodum bosunaymis

benim kizim 2 ay uyumadi ne gece ne gunduz.kucagimda uyutup yataga birakdigimda uyaniyordu.2 ayini doldurdugu gun duzeldi.benim kizim 40i cikinca daha da kotulesdi))))

Bende lohusa depresyon u geçirdim hala gecmis sayılmaz da daha iyiyim tabi bende çok agliyorum çok dokunuyor kv lafları hareketleri ama napıyım inşallah gecer bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…