- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi hicranhayal
-
Amin çok teşekkür ederim çok oyuncu dediğiniz gibi doğumundan 1 hafta sonra herkes gidince tek beni biliyo bende sürekli onunla oynarım benimde aklıma o geldi yoksa uyumak istemiyo kucağıma gelmek istiyo beşikten bende biraz daha yorulur belki diye guresiyorum onunla tabiri caizseMerhaba, eşinizin yaklaşımı yanlış olmuş kesinlikle böyle bir cümleyi kabul etmeyin kendinizi suçlamayın…Denk gelmiş olabilir, yada ortamin ısısı nemi falan daha iyidir uyumuştur. . Ortakın nemi ısısı uygunmu onu araştırın önce yattigi yer rahat mı eğer öyleyse uyurken yanına yatarak ninni söyleyin alnina doğru yüzünü okşatın biryandan. Denenmeli..Hamile hamile ne kadar zor kıyamam .. ayrıca tabiki tam dönemi oyun arkadaşı seni gördüğü için, seni de bırakıp uyumak istemiyordur. Seninle sıkılmıyor validende sıkılıp uyumuş da olabilir. Uyuma saatine doğru oyunlarını eğlencesini azaltıp onunla konuşarak uyuma saatinin geldiğini anlatmaya çalışın. Anlamıyor gibi gelse de onlar herşeyi anlıyor. Sıkılınca daha rahat uyuyorlar naçizane tavsiyem sevgiyle kal.
Amin çok teşekkür ederim eşim elinden geldiği kadar destek oluyo sağolsun ama o kadar yalvarmama rağmen annem bile işlerden dolayı gelemiyo gelse de ayda 1 2 gün anca citfci bu arada ailem Allah yardım eder diyo o öyle dedikçe o kadar kızıyorum ki bu umursamizligina kendi annem bile destek olmuyo başkalarından nasıl yardım bekleyebilirim cekinirim diyemem benbenimde bebeklerim arasında 22 ay vardı sizinki daha da yakinmis.. herşey çok güzel olacak zor ama çok güzel olacak. Aynı korkular endişeler bende de vardı enerjim yetecek mi diye.. her zorlugun ardinda bir kolaylık geliyormuş Allah yardım ediyormuş anladım, fakat destek çok önemli benim destekçilerim annem babam ve kocamdi çok şükür. Tek olursanız herşeye yetişemezsiniz çok normal bu nedenle alabiliyorsanız lütfen bebeğiniz dogduktan sonra destek isteyin. Utanmayın çekinmeyin 2 bebek tek başına olmaz olur ama sizi çok yipratir. Asla yıpranmanızı istemem destekli oldukça rahat ve güze geçiyor üstelik 2. Bebek sanki arada derede bitiyor anlamıyorsunuz bile.. dert etmeyin ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Önce sağlıklı doğumlar diliyorum sonra kocaman kolaylıklar
Zaten hiç kimse kendi anneniz kadar olmaz ama olsun siz halledersiniz herkes hallediyor endişeleriniz ile bebeğinizi strese sokmayin lütfenAmin çok teşekkür ederim eşim elinden geldiği kadar destek oluyo sağolsun ama o kadar yalvarmama rağmen annem bile işlerden dolayı gelemiyo gelse de ayda 1 2 gün anca citfci bu arada ailem Allah yardım eder diyo o öyle dedikçe o kadar kızıyorum ki bu umursamizligina kendi annem bile destek olmuyo başkalarından nasıl yardım bekleyebilirim cekinirim diyemem ben
Amin inşallah çok teşekkür ederim herşey içinZaten hiç kimse kendi anneniz kadar olmaz ama olsun siz halledersiniz herkes hallediyor endişeleriniz ile bebeğinizi strese sokmayin lütfenherşey güzel olacak diyip bol bol dua edin inanın herşey güzel olacak ve siz üstesinden geleceksiniz
Sevgiyle kalınAmin inşallah çok teşekkür ederim herşey için
SizdeSevgiyle kalıniyi geceler