Uyku problemi

sipeba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
82
Puanlar
3
merhaba hanımlar, 53 günlük bi bebeğim var. Son zamanlarda uykusunda aşırı hareket etmeye başladı. Kundak yapıyorum yine aynı. Bütün uykusu boyunca aşırı hareket ediyor. Neredeyse her 5 dk da bir hareket ediyor. Her zaman uyanmıyor ama ya ben pışpışlıyorum ya da sallıyorum öyle uyumaya devam ediyor. Normalde böyle değildi, neden böyle olmuş olabilir. Atak haftasıyla alakalı mıdır? Hep böyle kalacak diye çok korkuyorum çünkü ben de hiç uyuyamıyorum bu beni çok yoruyor.

merhaba hanımlar, 53 günlük bi bebeğim var. Son zamanlarda uykusunda aşırı hareket etmeye başladı. Kundak yapıyorum yine aynı. Bütün uykusu boyunca aşırı hareket ediyor. Neredeyse her 5 dk da bir hareket ediyor. Her zaman uyanmıyor ama ya ben pışpışlıyorum ya da sallıyorum öyle uyumaya devam ediyor. Normalde böyle değildi, neden böyle olmuş olabilir. Atak haftasıyla alakalı mıdır? Hep böyle kalacak diye çok korkuyorum çünkü ben de hiç uyuyamıyorum bu beni çok yoruyor.
O da büyüyor artık annesi yenidoğan değil eskisi gibi hareketsiz kalıp saatlerce uyumasını bekleyemeyiz ☺️ bir de 2.ay atağında şuan büyük ihtimalle uyku döngüsü bozulabilir daha çok kucak ister temas ister daha sık emmek ister çünkü artık çevre farkındalığı oluşmaya başlıyor algılar açılıyor. Merak etme 2-3 hafta içerisinde uykusunda hareket edince uyanmamaya da alışır atak da geçer sadece sabır :)

Back