- Konu Sahibi Cokyanlizim
-
Oglum 3 5 yasinda halen ayagimda salluyorum. Suan oda da oturuyor uyumuyor. Hicbir zaman kendi halinde uyumadi.canimdan bezdim artik. 2 . Cocuga tovbe ettim. Ve sabah 8 kalkmis oglen uuykysu yok.saat 12 kendine oyun arayisi icindeee. Allahim yardim etsin bana
kızım 27 aylık, geçen ay odasında kendi yatağında uyumaya başladı..
bir kutusu var büyükçe.. 10-15 kitabı var bol resimli..
her gece 3 tane seç bakalım diyoruz seçiyor beraber uzanıp okuyoruz.. sıkılmasın diye resimler hakkında soru cevap sohbet ediyoruz.. karışık resimler içinden objeleri bulmalı kitaplar çok iyi oyalıyor mesela..
sonra 3. kitap bitti ışıklar kapanıyor diyip uyuyoruz beraber..
uyuduğunda kalkıyorum.. yavaş yavaş yanına uzanmayı bırakıp yatağın yanına oturmaya başladım..
"bu senin tek kişilik yatağın" bunu vurguluyorum.. "senin odan" "senin yatağın" gibi..
ayakta sallamak tabi alışkanlığı olmuş onun size çok bağlı uyku konusunda..
yavaş yavaş bu bağı koparabilirsiniz.. biraz zaman alır ama sizin de dinlenmeniz gerek onun da alışması.. olacaktır.. hiç karamsar olmayın elbet her çocuk yatağında uyur..
sevgiler..
Halen ortalarda dolaniyor. Odaya ugramuyor bile. Biliyorki uyutucam. Ama artik bende pes ettim. Biraktim kendi haline.yoruldugumu hissediyorum artik.
Hicbir zaman yorulup uyudugunu gormedik. Suan icerde esim salliyor ayaginda.Sonunda nasil oluyo? Yorulup kendi mi uyuyor? Yoksa anne salla mi dio
Oglumun odasida var. Bir hevesle gittik aldik. Yok kim ne derse desin uyumayan cocuk uyumuyor.Kendi odasi olsaydi belki daha kolay olurdu ama ne yazik ki kaynanamlarla yasiyoruz benimki ayni odada kaliyor. Dediginiz gibi bir gün ögrencek insallah o gün yakindir :)
Kendi odasi olsaydi belki daha kolay olurdu ama ne yazik ki kaynanamlarla yasiyoruz benimki ayni odada kaliyor. Dediginiz gibi bir gün ögrencek insallah o gün yakindir :)
Oglumun odasida var. Bir hevesle gittik aldik. Yok kim ne derse desin uyumayan cocuk uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?