- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar rahat uyumanızı sağlayan bir şeyler var mı? Gözümden uyku aksa da bir türlü saatlerce dalamıyorum, kafamda sürekli istem dışı düşünceler dönüyor. Engelleyemiyorum. Sizin uyumadan önce uyguladığınız sizi rahatlatan bir şey var mı acaba??![]()
Sütü denedim işe yaramadı ne yazık ki ama melisa çayını daha önce de duymuştum deneyeceğim teşekkürler :)Süt içebilirsin. Melisa çayı da iyi geliyor sakinleştirip rahatlatıyor tavsiye ederim üniversite sınavına girmeden önce içmiştim hep :)
Çözüm bitkilerde diyosunuz :) teşekkür ederim deneyeceğimLavanta yağı kullan odanda, suya damlat biraz. Ya da lavanta özlü kokular al.
Düşünceler beyine yerleşirse uyuyamazsin.
Adacayi da rahatlatır, Yasemin Papatya çayı da.
evet asıl problem bu.aklıma gelmeyecek bir sürü şey kafamı yastığa koyunca beynimi kemiriyor.Kafayı boşaltmak için önerin var mıKafan doluysa eğer,garip fikirler olaylar vs geliyorsa aklına,balyozla da vursan işe yaramıyor.Kafayı boşalt önce.Tecrübe ile sabit.
Ben ilgimi çeken kitaplar okudum yatağa girdiğimde,biraz rahatlattı.evet asıl problem bu.aklıma gelmeyecek bir sürü şey kafamı yastığa koyunca beynimi kemiriyor.Kafayı boşaltmak için önerin var mı![]()
Mantıklı evet, bişeylerle oyalanmak iyi geliyor sanırım. Boş kaldıkça düşünüyor insanBen ilgimi çeken kitaplar okudum yatağa girdiğimde,biraz rahatlattı.
Arkadaşlar rahat uyumanızı sağlayan bir şeyler var mı? Gözümden uyku aksa da bir türlü saatlerce dalamıyorum, kafamda sürekli istem dışı düşünceler dönüyor. Engelleyemiyorum. Sizin uyumadan önce uyguladığınız sizi rahatlatan bir şey var mı acaba??![]()
Hayır yalnız değilsinAynı sorun bende de oluyor ve nefret ediyorum bu durumdan... Süt içtim olmadı papatya çayı olmadi.. Çok çok uykum oluyor ama kafam daki eski yeni farketmez birşeyler beynimi kemiriyor çok kötü.. Sadece ben böyle yim sanirdim![]()
Kendimi hiç zinde hissetmiyorum. 15 saat de uyusam tüm gün üzerimde bir halsizlik, uyku hali oluyor.Yoğurt , süt , papatya çayı tavsiye ederim. Üzerine de kitap okursan uykun gelir. Acaba uyuyup uykunu mu alamıyorsun ? Bilinç altı açıklığı olabilir bu durumda.
deyeneceğim teşekkür ederim umarım işe yarar :) duayı ben de denedim ancak birsüre sonra fark ediyorum ki beynim kendi kendine duayı bırakıp yine başka düşüncelere dalmış :/Genelde hayal kurarım yada biri hakkında derin düşüncelere dalarim o şekilde uyuyakalirim. Cunku beynimi mesgul eden dusunceleri hayalle kamufle ediyorum :) bazen de dua okurum okurken uyuyakaliyorum.
deyeneceğim teşekkür ederim umarım işe yarar :) duayı ben de denedim ancak birsüre sonra fark ediyorum ki beynim kendi kendine duayı bırakıp yine başka düşüncelere dalmış :/
teşekkür ederim umarım bende de işe yarar :)Cunku ayni sorun bende de var. Dusunmeme enge
Evet aynı sorun bende de olduğu icin biliyorum. Dua her zaman uyutmuyor :) ama hayal kurmak beni her zaman uyuttu.
bu kadar etkili olduğunu bilmiyordumm mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim :)kesinlikle ve şidettle ayran iç kocaman bir bardak olsun ama.resmen sızıyosun olduğun yere.iki saat öncesinden iç.biz karı koca yemeklerde ayran içtiğimiz gün baygın yatıyoruz.uyku hapı etkisi yapıyor.
sütü denedim olmadı bir de ballı deneyeyimballı ılık süt![]()