Doktora gitcek horlama icin 1gece hastahanede kalmasi lazm onu bekliyrz cok dolu sizce yanlismi yapiyorum ayri yatarak
Tabiki öyle ama soğar benden diye biraz korkuyorummDoğrusu yanlışı olmaz bu tip şeylerin. Her ilişkinin, evliliğin dinamiği farklıdır. Size göre sorun değilse değildir.
Tabiki öyle ama soğar benden diye biraz korkuyorumm
Evet ya aynen öyle siz böyle söyledikce rahatladim biraz yatinca kavga ediyoruz uyandiriyorum süreklibi ömür aynı yastığa baş koymak illa aynı yataktaki ayni yastık demek değil.. horlama sağlık sorunu tabiki tedavi olsa iyi olur.. onun dışında Nerede güzel bir uyku cekiyorsaniz orada yatın.. asıl uykusuz yorgun sinirli iken soğukluk çıkar..
Burun bantları aldim hic fayda etmedi yastik denenebilirDoktora gidene kadar horlama önleyici yastıklar var onlardan alın, ben de eşim için almıştım. Hayat kurtarıcı, uyku kurtarıcı gerçekten.
Bant benim eşimde de işe yaramadı. Gayet bant yokmuş gibi senfonisine devam etti.Burun bantları aldim hic fayda etmedi yastik denenebilir
Asla pamuk ipliği durumu yokda eski konularimda da var ben ileri derece vajinismustm eşim hep yanimda oldu doktor asamasinda bile bende ne biliyim ona herseyimle iyi olmak istyrmYanında uyumuyorsunuz diye soğuyacak adam bırakın soğusun zaten. Pamuk ipliğine bağlı aşklar yaşamayın.
Uyurken yanyana olsanız da adı üstünde uyku, yarı ölüm. Kim farkına varıyor yanında yatanın?
ağlamak istiyorum o sesi duydukca zatenBant benim eşimde de işe yaramadı. Gayet bant yokmuş gibi senfonisine devam etti.
Asla pamuk ipliği durumu yokda eski konularimda da var ben ileri derece vajinismustm eşim hep yanimda oldu doktor asamasinda bile bende ne biliyim ona herseyimle iyi olmak istyrm
Yok ben konu acmadimda yorum yaptim vajinismus yani paylastm ben yendigim icin yardimci olmak istedimEski konunuz yok ki. İkinci üyelik mi bu?
Ayrı yatmaktan bişey olmaz merak etmeyin. Kaliteli uyku sizi mutlu eder, siz mutlu olursanız eşinizi mutlu edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?