Uyku problemi

Pinar4321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
52
14
38
Kızlar belki tepki verceksinz ama inanin bende bu durumdan hiiicccc memnun değilim esimle birlikte uyuyamiyorum ayri yatiyoruz maalesef evliliğin ilk günleri normaldi ama sonralari yatamamaya basladim çünkü eşim cookk horluyor ve inanilmaz deli yatiyor benimse uykum cok hafif eşim sağdan sola dönerken yorgani cekerken bile uyaniyorum ve kavga ediyrz yani ayri yatmak daha makbul oluyor peki birbirinizden sogmuyormsnz derseniz hayirr cok sicak mutlu bi iliskimiz var ama ben artik buna bir çözüm istiyorummm

Eşinizi bir doktora götürün. Branş ne bilmiyorum ama uyku laboratuvarları falan oluyor ya orda bi baksınlar duruma. Horlamanın bir sebebi vardır. Deli yatmaya çözüm var mı bilmiyorum.

Ayrı yatmakta bir sorun yok bence.

Kulak tipalari aldim bir sürü birlikte uyumak icin ama yok care olmuyor o uyuyana kadar yaninda yatiyorum sonra kalkiyorum

2 tane tek kişilik yatağı yan yana koyun. Ayrı yorganlar kullanın. Horlama sorununu da doktorla çözersiniz ancak.

Doktora gitcek horlama icin 1gece hastahanede kalmasi lazm onu bekliyrz cok dolu sizce yanlismi yapiyorum ayri yatarak

bi ömür aynı yastığa baş koymak illa aynı yataktaki ayni yastık demek değil.. horlama sağlık sorunu tabiki tedavi olsa iyi olur.. onun dışında Nerede güzel bir uyku cekiyorsaniz orada yatın.. asıl uykusuz yorgun sinirli iken soğukluk çıkar..

Tabiki öyle ama soğar benden diye biraz korkuyorumm

Yanında uyumuyorsunuz diye soğuyacak adam bırakın soğusun zaten. Pamuk ipliğine bağlı aşklar yaşamayın.

Uyurken yanyana olsanız da adı üstünde uyku, yarı ölüm. Kim farkına varıyor yanında yatanın?

Doktora gidene kadar horlama önleyici yastıklar var onlardan alın, ben de eşim için almıştım. Hayat kurtarıcı, uyku kurtarıcı gerçekten.

Evet ya aynen öyle siz böyle söyledikce rahatladim biraz yatinca kavga ediyoruz uyandiriyorum sürekli

Asla pamuk ipliği durumu yokda eski konularimda da var ben ileri derece vajinismustm eşim hep yanimda oldu doktor asamasinda bile bende ne biliyim ona herseyimle iyi olmak istyrm

Asla pamuk ipliği durumu yokda eski konularimda da var ben ileri derece vajinismustm eşim hep yanimda oldu doktor asamasinda bile bende ne biliyim ona herseyimle iyi olmak istyrm

Eski konunuz yok ki. İkinci üyelik mi bu?

Ayrı yatmaktan bişey olmaz merak etmeyin. Kaliteli uyku sizi mutlu eder, siz mutlu olursanız eşinizi mutlu edersiniz.

Horlama ile ilgili tedavi yöntemlerine başvurun, deli yatmaya çözümü ise bazı firmalar "yatak uzmanı" size bu konuda yardımcı olabilir.

Bunlara rağmen bir çözüme varamadıysanız böyle yaşamaya alışın derim ☺