Bu ara gerçekten hastalık hastası oldum. Gece uyumama rağmen gündüz iş dönüşü uykum geliyor. Uykuya aşırı bi düşkünlük oldu bende. Ve gündüz uykusu hiç iyi gelmiyor bana. Benim gibi uykuya düşkün bayanlar var mı? Ve bu durumdan kurtulmak dinç olmak için neler yapıyorsunuz? Uyku beni üşengeç yapıyor....
Ben 1 yıldır üşengecim uyumak değilde yatmak istiyorum boş boş tavanın cazibesini izleyebilirim
Gelecek kaygım var ondandır belki.
Zaman zaman insanlarda oluyor ama bu tip durumlar insanın beyni yorgun olunca afedersiniz ama ap.tallaşıyor
doktora git bence.. kanda sorun olabilir.. kansızlık yaşayanlarda bu tarz sorunlar çok oluyor..
Gelecek kaygısı.... Kaç zamandır bi ev sahibi olmanın düşüncesindeyim. Sanırım dediğin gibi beynimi bu düşünceyle bozdum.. İnşallah geçici bir şeydir.
İnşALLAH..
Benimde üni telaşım var hala netlik kazanmadı
Nisandan beri hele kendimi kaybettim.
Psikolojimde iyi değil farkındayım.
Çok yıprattı beni bu durum.
Şu bi açıklanıp kazansam 1 ay kadar rahatlıcam belki o arada düzelirim.
Rüyalarıma bile giriyor artık salak salak rüyalar görüyorum
Buraya üye oldumda kafam biraz dağıldı
Hoş tabii burdada kaynanalık yapıyorum her konuya yorum yapıyorum ama idare edin artık (yaş 18)
Ben de aynı şekilde burada kafa dağıtıyorum. Bu gidişle kendi psikolojimizi kendimiz bozucaz. Düşünmemek lazım bu kadar.
Ekleme: Başlığı okuyup daldımyorgunluk streste uyku yapar yine de doktora gözükmende fayda var
Benimki bozuldu bi çok kişi kabul etmez ama ben ediyorum bozuldu yani kimden gizliyeyim..
Düşünmemeyi başarırsan çaldır ben seni ararım
Kahve içen biri misin?
Nescafe klasik içtiğim zaman ne kadar uykusuz olsam da enerjik oluyorum.
Tabi sırf kahveyle çözülecek mesele değil, doktora gitmende fayda var.
Aöf'e harç borcum var bi de. Galatasaray da 6 tane gol yedi. Beni yine uyku bastırdı. Gel de uyuma :/
Gelde kola içme efkarlandım bende(Kola kafa yapıyorda bende)
Kolayı da aşırı içiyordum. Zararlı bırak sen de... Asiti fena
Hiç kahve içmiyorum. Kahvenin varlığını bile unutmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?