- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi kristophim
Cleo tabi bir doktora görünsen iyi olur ama bunun bölümü nedir bilmiyorum, bilenler yardımcı olurlar. Benim sana başka tavsiyem var biraz kocakarı ilacı tabiri caizse..

En yakın aktara gidiyorsun. Onlara zaten derdini söylediğin an dermanı çıkıyor kendilerinden bizzat karışım yapıyorlar. Anason otu ile rezeneyi karıştıracak sana büyük ihtimal. Çok güzel uyku veriyor..
Bunun yanı sıra, benim midem inanılmaz ağrıyordu doktor doktor gezdim bir sürü ilaç verdiler en son endoskopiye kadar gidiyordum ki burada bir aktara annemle "mide bulantısı geçirmek için" ile gidip midemdeki sorunu kökünden çözen otlar aldık
Maşallah öyle bir geçirdi ki içer içmez, bir daha midemle alakalı sıkıntım olmadı 
Bence aktarlar bu işleri biliyor, eskiden olsa saçma bulurdum ama o mide ağrısından sızlanmaktan kurtuldum ya en birinci onlar benim için.

En yakın aktara gidiyorsun. Onlara zaten derdini söylediğin an dermanı çıkıyor kendilerinden bizzat karışım yapıyorlar. Anason otu ile rezeneyi karıştıracak sana büyük ihtimal. Çok güzel uyku veriyor..