- 21 Ağustos 2015
- 45
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi kristophim
Atarax antidepresan arkadaşım. Ne alerjisi. Her antidepresan gibi ciddi yan etkileri vardır.öyle doktor reçetesiz kullanılacak bir şey değil.
Siz Zanax la karıştırmış olabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atarax antidepresan arkadaşım. Ne alerjisi. Her antidepresan gibi ciddi yan etkileri vardır.öyle doktor reçetesiz kullanılacak bir şey değil.
Hayır antidepresan için değil.Ablama doktor alerji için verdi.Hatta küçük bebeğinin kulağında iltihabı vardı sakinleştirsin diye atarax şurup verdi.Ben mi yanlışım var?Bu doktorlarda aynı doktorlar değil ayrı ayrı doktorlar.
bana pskiyatristim verdi hiç prospektüsünü okumadınız mı? internetten araştırın isterseniz
Okum tabiki.Belki sakinleştirici olarak vermiş olabilir ya da panik atak anksiyete sorunu için de veriliyor.Aynı zamanda alerji ilacı.Haklısınız yani iki amaç için de kullanılıyor ben sadece alerji zannediyordum :) Öyleyse içmeyin sayın konu sahibi @cleo35 Rezene çayları da çok iyi geliyor uyku bozukluğuna.
Üzülme ya.Uykusuzluktan vücut bir süre sonra belirti gösteriyor ağırlık çökmesi de ondan olsa gerek.İlaç ismi vermek yasak mı hiç bilmiyorum ama 'Atarax' diye bir ilaç var kendisi normalde alerji ilacı yan etkisi falan yok.Malumunuz üzre alerji ilaçları uyku yapar.Akşam 8 9 gibi alsan ilacı 10 11 bilrmedin en geç 11 12 gibi etkisini gösterir.İster tam iç ister yarım.Eğer alerjin varsada söküp alır.Aralıklı günlerle iç.
Arkadaş doğruyu söylüyor canım söylediğiniz ilaç anti depresan.Siz Zanax la karıştırmış olabilirsiniz.
Dogru alerji tedavisinde de kullaniliyormus. Ilginc!Okum tabiki.Belki sakinleştirici olarak vermiş olabilir ya da panik atak anksiyete sorunu için de veriliyor.Aynı zamanda alerji ilacı.Haklısınız yani iki amaç için de kullanılıyor ben sadece alerji zannediyordum :) Öyleyse içmeyin sayın konu sahibi @cleo35 Rezene çayları da çok iyi geliyor uyku bozukluğuna.
uyku apnesı problemınız olabılır ..Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ve iyi forumlar.
Özetle derdimi sizlere anlatmak istiyorum belki bir çözüm bulabiliriz.
Ben küçüklüğümden beri hep geç yatan ama erken kalkan biriydim. Yani 6 saatlik uyku bana hep yetiyordu.
Üniversiteye başladığım andan itibaren uyku düzenim değişmeye başladı. İkinci öğretim olmanında etkisi var sanırsam. Özellikle vize/final dönemlerinde sabahlamalar, 2 gün uyumamalar baş gösterdi. Sonra bir şekilde düzene soktum. Ta kii yaz tatili gelene kadar.
Şuan hiçbir şekilde gece belirli bir saate kadar uyuyamıyorum. Uykum olmasına rağmen üstelik..
Ve en az 9 saat uyuyorum. Bu 9 saatlik uykudan da hiç verim alamıyor olacağım ki sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Sanırsınız ki hiç uyumamışım, öyle bir yorgunluk... Uyuyabilmek adına envai çeşit yol deniyorum ama olmuyor.. Özellikle daha öncesinde böyle bir problem yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
Ve ekstra şunu da belirtmeliyim ki, bazı zamanlar durup dururken (özellikle ev işleri yaparken) bir anda nefesim kesiliyor ve göğsüme bir ağırlık çöküyor. Yaklaşık bir haftadır bu böyle. Bununla ilgili de fikri olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
En kısa zamanda da doktora gitmeyi düşünüyorum. Sadece kendimce sizden fikirler alarak bir haftalık deneme süresinden geçirmek istiyorum kendimi.
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Kan degerlerinize baktirin, Yegenimin de sikayetleri sizinkine benziyordu kansizlik ve demir eksikligi varmis, tedavi goruyor su an
uyku apnesı problemınız olabılır ..